Καμια ιδεα για διπεταλο???

CaRniroSe

Νέο μέλος
Πόντοι
6
παιδια ψαχνω ενα διπεταλο καλο εχετε κατι να μου προτεινετε??ομως οχι πανω απο 250 ευρω! :P

Παρ'όλο που δε γνωρίζω πολλά από διπέταλο είχα παίξει με Pearl Eliminator σε στούντιο και έχει πολύ καλή αίσθηση και επαναφορά.

Σε καινούργιο,το καλύτερο που έχεις να πάρεις είναι το p-902 της περλ. Τώρα σε μεταχειρισμένο σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις και ελιμινέητορ,και κόμπρα(νομίζω είδα ένα με 230 στις αγγελίες). Δοκίμασε καλού-κακού πριν αποφασίσεις,αν και μεταξύ μας,όποιο από τα 2 και αν πάρεις δεν νομίζω να σε απογοητεύσει...

ippex είπε:
http://drumstore.gr/productsdesc.php?id=1424

Τα έχει όλα και συμφαίρει! Πολύ καλό για τα λεφτά του.

Βέβαια αν ενδιαφέρεσαι για μεταχειρισμένα σε αυτά τα λεφτά θα βρείς Pearl Eliminator Tama iron cobra κτλ
+1

Το eliminator και το Iron Cobra, είναι ίσως τα πετάλια που έχουν βολέψει τον πιο πολύ κόσμο...

Για αυτό είναι και best seling pedals...Μαζι με το dw9000...

Στο πετάλι είναι κυρίως τι θα σου κάτσει καλύτερα στο πόδι...

Προωπικά αμα θελεις να αγοράσεις νέο πετάλι το gibraltar intruder direct drive θα σου πρότεινα με τα χρήματα αυτα...

Είναι απο τα καλύτερα deals και πολύ δυνατό πετάλι...

http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Drums/Hardware/Gibraltar-Intruder-Double-Pedal-9611DD-DB-Direct-Drive-/art-DRU0011699-000

Και ενα review...βεβαια δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι εδώ Ελλάδα να μπορέσεις να το δοκιμάσεις να δεις άμα σου κάνει...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να παραθέσω επίσης και κάποιο νέο όσον αφορά τα πετάλια...

Η tama παρουσίασε το καινούριο της πετάλι....

Kαι προφανως όλοι έχουν φαγωθεί να χτυπήσουν την axis...

To νέο πετάλι ονομάζεται speed cobra και προφανως είναι ο αντικαταστάτης του iron cobra...

http://www.tamadrum.co.jp/speedcobra/lineup.html

τη στιγμη που δεν ειναι direct drive δε θα χτυπήσει καμια Axis...σχεδιασανε ολοκληρο πετάλι και δε μπηκαν στο κόπο να κάνουν μοντα και για dirct drive?

Καλά τα demon ,iron cobra,speed cobra,eliminator..... κτλ αλλά την αίσθηση των AXIS δεν την έχουν. Όσο για τα gibraltar μια χαρά είναι αλλά άμα χρειαστείς κανά εξάρτημα την έκατσες ενώ με tama ή  pearl δεν έχεις πρόβλημα. Ακόμα και για παλιότερα μοντέλα δεν έχεις πρόβλημα.  ;)

Για Gibraltar δεν υπάρχει πλέον αντιπροσωπεία στην Ελλάδα παρ όλο που είναι φτηνά και καλά.

Τώρα όσο για τα direct drive είναι βασικά τί σε βολεύει καλύτερα. Εμένα ας πούμε παρ όλο που με axis μπορώ να παίξω πιο γρήγορα, η γενικότερη αίσθηση δεν μου πολυταίριαξε κ γι αυτό προτιμώ με αλυσίδα. Θεωρώ δηλαδή πως πρέπει να υπάρχουν και οι 2 επιλογές στην αγορά για να μπορεί κανείς να επιλέξει.

Επίσης ο συμφορουμίτης μας ρωτάει για σχετικά οικονομική λύση, δεν πρέπει να του δώσουμε την εντύπωση πως αμα δε τα σκάσει δε θα μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Εξ άλλου είναι το πόδι όχι το πετάλι που κάνει τη διαφορά.

beeros05 είπε:
τη στιγμη που δεν ειναι direct drive δε θα χτυπήσει καμια Axis...σχεδιασανε ολοκληρο πετάλι και δε μπηκαν στο κόπο να κάνουν μοντα και για direct drive?
Κοιταξε και εγω γουσταρω direct drive...

Αλλά δεν τολμω να υσχυριστώ οτι το direct drive Μονο φτανει για ένα γρηγορο πενταλ...

Είναι πολλά πραγματα που κατά την αποψή μου κάνουν το Axis γαμω τα πετάλια...

Βασικα μου άρεσε το footboard στο speed cobra...

Και εμένα μου έκανε εντύπωση...no direct drive...

Πιστευω οτι δν θα έχει και καμιά τραγική διαφορα με το iron cobra...

chembeast είπε:
Καλά τα demon ,iron cobra,speed cobra,eliminator..... κτλ αλλά την αίσθηση των AXIS δεν την έχουν. Όσο για τα gibraltar μια χαρά είναι αλλά άμα χρειαστείς κανά εξάρτημα την έκατσες ενώ με tama ή  pearl δεν έχεις πρόβλημα. Ακόμα και για παλιότερα μοντέλα δεν έχεις πρόβλημα.  ;)
Πως και υπερασπίζεσαι τα AXIS?

Πιστευα πως είσαι ήδη κάτοχος demon...

Ειλικρινά η Pearl το καλύτερο service στην χώρα που ζούμε...

Nordic είπε:
Πως και υπερασπίζεσαι τα AXIS?

Πιστευα πως είσαι ήδη κάτοχος demon...

Ειλικρινά η Pearl το καλύτερο service στην χώρα που ζούμε...
Ουδείς τέλειος.......

Κανονικά από τον νοέμβριο. Και δεν το αλλάζω με τίποτα αν και δεν θα έλεγα ποτέ για μια δοκιμή του trick bigfoot :)!

Διπεταλο,ε?...

Οριστε:

( χωρις καθολου ορθοπεταλο και ταλαιπωριες,βουρ μονο downhill...)

;D ;D ;D

Caliber_45_4a02c6ae4cfd6.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back