καμπινα harley benton, μας κανουν πλακα??

mechmg93

Μέλος
Πόντοι
36
χαζευοντας χθες στον θωμα βρηκα την εν λογω καμπινα

http://www.thomann.de/thoiw2_artikel-187305.html?sn=077ea0cc239029ce9b9778f47052f4b6

εχει 4 celestion vintage 30 και κοστιζει 345 ευρω. δηλαδη η hb μας κανει εκπτωση στα celestion και μας χαριζει το κουτι....

τι γινεται ρε παιδια??? :roll:

Μπορεί να πληρώνεις τόσο την καμπίνα και να σου κάνουν δώρο τα ηχεία! :twisted: :twisted:

σκεφτομαι μηπως ειναι καμια πετσοκομμενη εκδοση του εν λογω ηχειου ειδικα φτιαγμενο για την harley benton, αλλιως εχουν κανει λαθος στην κοστολογηση :lol:

θα σου πω εγω τι γινεται μιχαλη...θα ακουστω πολυ προκατειλλημενος αλλα κοιτα τι πιστευω...

αυτα τα celestions vintage 30s που εχει μεσα αυτη η harley davidson εε...benton θα ειναι τα χειροτερα V30 που θα εχεις ακουσει αφου πιστευω οτι οπως και της behringer κατι καμπινες,εχουν την..θαυματουργη :lol: ικανοτητα ΟΤΙ ηχειο να βαζεις εκει μεσα να ακουγεται σαν...μην πω καλυτερα... :? :!:

εγω σκεφτομουν να την αγορασει καποιος για να χργσιμοποιησει καπου αλλου τα ηχεια :wink:

α!βγαινουν πιο λιγο τα ηχεια απο οτι αν τα επαιρνες ενα ενα;; 8O

μπορεί να τα παίρνει συπερ χονδρικη τιμη η χαρλει.

η μπορει απλα να μας τσεκουρώνουν οι εμπορες στα σκετα ηχεια και η χαρλευ να τα παιρνει στην κανονική χαμηλή τους τιμή

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
μπορεί να τα παίρνει συπερ χονδρικη τιμη η χαρλει.η μπορει απλα να μας τσεκουρώνουν οι εμπορες στα σκετα ηχεια και η χαρλευ να τα παιρνει στην κανονικλή χαμηλή τους τιμή
το δευτερο συμβαινει ,τα συγκεκριμενα ηχεια τα εχω αγορασει στην αγγλια 50 λιρες το ενα,75 ευρο δηλαδη. Φανταστειτε ποσο κανουν χονδρικη :wink:

Απίστευτες τιμές!

Πιστεύω ότι απλά άρχισαν να ξυπνάνε κάποιοι και ακολουθούν το "κινέζικο παράδειγμα" δημιουργίας μονοπώλειων. ¶σχημοι καιροί έρχονται, μέχρι τότε όμως θα χαιρόμαστε με φθηνές καμπίνες... :lol:

ρε παιδια η harley benton δεν είναι του thomann??

δηλαδη αν τα παίρνει σε super χονδρική ο thomann γιατι να μην εχει κ χαμηλη την τιμη στο μεγάφωνο κ μόνο κ το εχει 129 ευρώ?  :-X

μετά πό 2μιση χρόνια έχει λυθεί το πρόβλημα και από άλλα θέματα και ισχύει στο περίπου αυτό που λες

Ρε παιδια....δηλαδη, ρε παιδιά. Δεν βλέπεται ειδήσεις? Είναι καιρός εκπτώσεων  :o . Εξού και τα celestion-ια.  :P :P :P :) :) :P

Bασικα καποιος μου εχει πει, οτι κυκλοφορουν 2 τυποι σελεστιον, τα κανονικα και κατι κινεζικα τα οποια ειναι σαφως χειροτερα...

Μηπως η καμπινα φοραει τα μουφιαρικα?

http://www.noiz.gr/index.php?topic=158048.msg216089#msg216089

Σε καμία περίπτωση δεν είναι "μουφιάρικα" και "σαφώς χειρότερα", και είναι λάθος να σκέπτεται κάποιος έτσι επειδή είναι φτιαγμένα στην Κίνα. Στο κάτω κάτω μεγάφωνα είναι, όχι αξονικοί τομογράφοι ή μηχανές αιμοκάθαρσης.

Είναι θέμα μείωσης του κόστους και της τελικής τιμής. Απλά, αν θέλεις να πάρεις κάποιο από τα βρετανικά μεγάφωνα της Celestion, θα πρέπει να δώσεις περισσότερα λεφτά, και τα βρετανικά είναι σίγουρα καλά αλλά όχι έτη φωτός διαφορετικά από τα κινέζικα - απλά διαφορετικά σε ήχο. Αν θες σώνει και καλά ωραία & φτηνά ηχεία εκτός Κίνας, δοκίμασε τα αμερικάνικα Eminence.

Ρε παιδια ο Θωμας γραφει οτι η προτεινομενη τιμη λιανικης της εν λογω καμπινας ειναι 598 ευ και την δινει με 44,98% εκπτωση.

Βεβαια δεν ξερω αν ολα αυτα σημαινουν κατι απο τη στιγμη που αυτο το προιον το διαθετει, αν δεν κανω λαθος, μονο ο Θωμας.

θα σου πω εγω τι γινεται μιχαλη...θα ακουστω πολυ προκατειλλημενος αλλα κοιτα τι πιστευω...

αυτα τα celestions vintage 30s που εχει μεσα αυτη η harley davidson εε...benton θα ειναι τα χειροτερα V30 που θα εχεις ακουσει αφου πιστευω οτι οπως και της behringer κατι καμπινες,εχουν την..θαυματουργη :lol:  ικανοτητα ΟΤΙ ηχειο να βαζεις εκει μεσα να ακουγεται σαν...μην πω καλυτερα... :?  :!:
και γω που νομιζα οτι ηχειο=καμπινα :o γιατι αν ειναι ετσι τοτε βαζουμε μια καμπινα μεσα στην αλλη? ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back