Καλωδια σύνδεσης monitor

vasilis_et.ma

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Τι καλωδια θελω για να συνδεχω τα monitor μου με την m audio profire 610?και αν σας ειναι ευκολο ενα σχετικο λινκ για να αγορασω επιτοπου.ευχαριστω πολυ για το χρονο σας! :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αναλογα τι μονιτορ έχεις. Αν παιρνουν xlr, θες καλωδια jack-xlr. Αν παιρνουν jack, τοτε καλωδια jack-jack.

Αν ειναι ψηφιακά,τότε καλωδια σμπντιφ (spdif)

CarpeOmnious είπε:
Φίλε να πάρεις jack-jack αλλά στερεοφωνικά, με 2 γραμμούλες δλδ.

Εννοείς Balanced (TRS) CarpeOmnious, σωστά?

σας παρακαλω πολυ μπορειτε να μου δωσετε καποιο λινκ να αγορασω?ευχαριστω για την βοηθεια σας παιδια! :D

θα πρεπει να παρω και καποιον adaptorα?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αντάπτορα δεν θα χρειαστείς και από την στιγμή που έχεις τη δυνατότητα για balanced σύνδεση πάρε ένα ζευγάρι jack σε XLR (balanced).

πχ,

12886972931051497647__monster_slcmx.jpg

Γιατί δεν πας σε ένα μαγαζί ηλεκτρονικών, ηχητικών HiFi/PA ή μουσικών οργάνων? Αν δεν είναι εφικτό, σε οποιοδήποτε αντίστοιχο ιντερνετομάγαζο θα έχει οπωσδήποτε.

Θα χρειαστείς 2 από αυτά τα καλώδια, ένα για κάθε ηχείο (έχεις 6 balanced outputs απ ότι βλέπω στην m-audio)

http://www.thomann.de/gr/cordial_cfm_30_vv.htm

Βασικά χρειάζεσαι 2 καλώδια Balanced (TRS) male to male :)

Κοίτα να πάρεις σωστά μέτρα!

myster_maze είπε:
Αντάπτορα δεν θα χρειαστείς και από την στιγμή που έχεις τη δυνατότητα για balanced σύνδεση πάρε ένα ζευγάρι jack σε XLR (balanced).

πχ,

12886972931051497647__monster_slcmx.jpg

Γιατί δεν πας σε ένα μαγαζί ηλεκτρονικών, ηχητικών HiFi/PA ή μουσικών οργάνων? Αν δεν είναι εφικτό, σε οποιοδήποτε αντίστοιχο ιντερνετομάγαζο θα έχει οπωσδήποτε.
Και αυτό σωστό, τυπικά δεν έχει καμμία διαφορά (και αυτό που πρότεινα εγώ ειναι balanced) απλώς τα jack to jack είναι πιο κοινά (και επομένως έχεις καλύτερη πιθανότητα να τα επαναχρησιμοποιήσεις και  με άλλα ηχεία - πχ τα δικά μου ταπεινα M-audio monitor AV40 δεν έχουν XLR είσοδο)

Κάνουν αλλά δεν θα έχεις balanced, για balanced θέλεις stereo jack σε stereo jack ή stereo jack σε XLR male.

πχ

http://athensproaudio.gr/recording-gr/kalodia/kalodia-balanced/proel-bulk-140lu3-el.html

ή

http://athensproaudio.gr/recording-gr/kalodia/kalodia-balanced/proel-bulk-230-3m-el.html

Ποιοτικώς δεν μου γεμίζουν το μάτι τα συγκεκριμένα και ίσως 3μ να είναι μεγάλα, αν δεν έχεις όμως άλλη επιλογή την δουλειά τους θα την κάνουν.

Γιατι πρεπει απαραιτητα να παρει TRS?Moνο αυτου του τυπου υποστηριζουν το balanced cable? Αν θελει η αποσταση να ειναι <3m εχει σημασια το balanced? Γιατι ακουω οτι  χρειαζεται αν ειναι η αποσταση μεγαλυτερη των 3 μετρων.

Aπο την αλλη,εχω κατι καλα cordial οπως αυτα που αναρτηθηκαν πιο πανω,TS και δεν ειναι balanced ,στα 6m. Θα εχει διαφορα αν τα δωσω και παρω αντιστοιχα με την μονη διαφορα οτι ειναι balanced?

Δεν είπε κανείς ότι είναι απαραίτητο αλλά από τη στιγμή που έχει την δυνατότητα γιατί να μην πάρει balanced?

Ναι μεσα για balanced, απλα δεν ειχα υποψιν μου οτι μπορει να υλοποιηθει μονο μεσω TRS γι αυτο ρωτησα  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back