Καλο Ταξιδι Αλεξανδρε...

nikosgi

Ενεργό μέλος
Πόντοι
116
Όσοι τον γνωρίζατε θα ξέρετε τι υπέροχος Άνθρωπος και Μουσικός ήταν...

Καλό Ταξίδι Αλέξανδρε...

nikosgi είπε:
"Έφυγε" χθες από ανακοπή...
Ποιος; Ο Παρασκευόπουλος; Κάτσε αδελφέ γιατί με φρικάρεις νυχτιάτικα...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ποιος; Ο Παρασκευόπουλος; Κάτσε αδελφέ γιατί με φρικάρεις νυχτιάτικα...
Δυστυχώς ναι...

Σήμερα το μεσημέρι έγινε η κηδεία του.

Δεν ξέρω τι να πω...

Ο Αλέκος ήταν γείτονας μου, Φαληριώτης, τελευταία φορά τα είχαμε πει στο ταχυδρομείο...

Τον ήξερα χρόνια και ζαμάνια, είχαμε κοινούς φίλους... Αξιολάτρευτο παιδί, απίστευτος μουσικός...

Έχω σοκαριστεί...

Kριμα ο ανθρωπος...δεν τον γνωριζα αλλα θυμαμαι τοτε που ειχες ποσταρει αυτο το βιντεακι πως μου ειχε αρεσει το παιξιμο του και το ειχα δει πολλες φορες. Κριμα.

Απίστευτο μου φαίνεται!!  :o

Δεν τον ήξερα προσωπικά, μιά δυό φορές είχαμε πει κανά δυό τυπικές κουβέντες μόνο...

..σε κάποιο live, σε κάποιο κιθαρομάγαζο...

Είχα βέβαια την τύχη να τον δω να παίζει ζωντανά και ήξερα πόσο σπουδαίος μουσικός ήταν!

Κρίμα...πολύ κρίμα.

Τί διάολο σε π@ύστη μου, όλοι οι καλοί φεύγουνε νωρίς?! :(

Με τον Αλέκο και τον αδερφό του τον Ηλία κάναμε αμέτρητα  jam "τότε" κάτω στην "υπογα" της λεωφόρου Αμφιθεας

Τι να πω. Μακάρι να είναι πιο καλά εκεί που είναι και να χει και κανα μπάσο για να τους δείχνει πως το κάνουν οι ελληνες

Eξαιρετος μουσικος και ανθρωπος και πολυ ευαισθητος ομως παραλληλα οπως ειναι φυσικο, κατι που τον βασανιζε.

Μεγαλο κριμα.

Δεν το πιστευω ακομα.

Την περασμενη εβδομαδα κανονιζαμε jam band για μετα τις γιορτες.

Πολυ κοσμος (και μουσικοι και τραγουδιστες) στην κηδεια σημερα τον αποχαιρετησε αφωνος.

RIP

paraskevopoulos.jpg

Καλο ταξιδι Αλεξ

Θα τα ξαναπουμε.

σπυρο μου κι εγω αυτο σκεφτηκα....κι επειδη απο οτι ξερω τραβηξε καποια ζορια τελευταια,μαλλον ταλαιπωρηθηκε...τελος παντων οτι και να λεμε τωρα ειναι θεωριες,εικασιες κλπ...το θεμα ειναι οτι μας εφυγε και θα μας λειψει(και το παιξιμο και το πλατυ του χαμογελο...)...οσο γιαυτον,ειμαι σιγουρος πως συνεχιζει το ταξιδι του,απλως αλλαξε ρωτα...ναναι καλα...

δυναμη και ΥΓΕΙΑ σε ολους μας...και μην ξεχναμε,δεν ξερουμε ποσος χρονος μας μενει...ας τον ζησουμε στο φουλ...!

Δεν ετυχε να παιξω ποτε μαζι του αλλα μια φορα που συστηθηκαμε εκεινο που μου εκανε εντυπωση ηταν το πλατυ του χαμογελο και η κορμοστασια του .Καλο ταξιδι Αλεξανδρε .

Trending...

Νέα θέματα

Back