Με την jeff loomis ? Τα κλασσικα που παιζει ο loomis !!hadgi είπε:χρειάζεται να αναφέρεις το είδος μουσικής που σε ενδιαφέρει,
Θες να μας πεις γιατί "χωρίς 2η σκέψη"? Ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί φαντάζει κάπως ύποπτο το post σου. Εαν δεν είναι δική σου η αγγελία, ανέπτυξε το post σου, ειδάλλως θα σβηστεί ώς έμμεση διαφήμιση.hannibal1908 είπε:
Από το 1ο μήνυμα του φίλου mariosark κατάλαβα τι μουσική τον ενδιαφέρει.Ωστόσο, είπα να τον παρακινήσω, ώστε να γνωρίζει πως όσα περισσότερα στοιχεία παραθέτει στην εκάστοτε ερώτησή του τόσο πιο πολλές και συγκεκριμένες απαντήσεις θα λάβει.aris 17561 είπε:Με την jeff loomis ? Τα κλασσικα που παιζει ο loomis !!
country κατα κυριο λογο , λιγο blues αντε και ρεγκε στο τσακιρ... ;D ;D
το attenuator ειναι η συσκευουλα που σου χαμηλωνει τα watt ?Loki είπε:Χαμηλώνοντας το κουμπί volume θα παίζεις μια χαρά και σε εντάσεις σπιτιού.
Το πολύ πολύ χτυπάς και ενα attenuator , και πάλι φθηνα θα σου βγεί.
Ναι βρε ασχετε !!! ;Dmessalion είπε:το attenuator ειναι η συσκευουλα που σου χαμηλωνει τα watt ?
Offtopicaris 17561 είπε:Μηπως αντο για blackstar κτλ ειναι πιο καλα ενας bugera 333xl infinium οπου εχει την δυνατοτητα να παιξει και κανενα λαιβ , και κανεις στην προενυσχηση διαφορους συνδυασμους λαμπων μεχρι να βρεις το απολυτα προσωπικο σου ηχο ?
Επισης αφου παιζει μεταλ , φιλε μου δες και τον 6505 combo...
http://www.thomann.de/gr/peavey_6505_plus_112_combo.htm?sid=9a2c633ba095226059833e3e0cd8cf70
Κλασσικος μεταλ ενυσχητης...
ευτυχως που εχω και εσενα αλλιως θα ειχα χαθει ;D ;D ;Daris 17561 είπε:Ναι βρε ασχετε !!! ;D
Άκου τον Άρη φίλε, ΕΓΓΥΗΣΗ στην αναζήτηση ενισχυτή.aris 17561 είπε:Μηπως αντο για blackstar κτλ ειναι πιο καλα ενας bugera 333xl infinium οπου εχει την δυνατοτητα να παιξει και κανενα λαιβ , και κανεις στην προενυσχηση διαφορους συνδυασμους λαμπων μεχρι να βρεις το απολυτα προσωπικο σου ηχο ?
Επισης αφου παιζει μεταλ , φιλε μου δες και τον 6505 combo...
http://www.thomann.de/gr/peavey_6505_plus_112_combo.htm?sid=9a2c633ba095226059833e3e0cd8cf70
Κλασσικος μεταλ ενυσχητης...
Κακεντρχειες...jimskeet2002 είπε:Offtopic
Παντως ειναι εντυπωσιακο Αρη το οτι για ολους τους αλλους μπορεις κ προτεινεις ενισχυτες ενω οταν ψαχνεις για σενα δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με τπτ.... ;D ;D
Φιλε αυτο ξαναπες το... ενω ξερω τι απαντησεις , καιγομαι... Μαλλον φταιει οτι ειμαι ζυγος και εχω αναδρομο ερμη ... Εχω και αναδρομο κρονο που καθυστερει τις βασικες αποφασεις...jimskeet2002 είπε:Offtopic
Παντως ειναι εντυπωσιακο Αρη το οτι για ολους τους αλλους μπορεις κ προτεινεις ενισχυτες ενω οταν ψαχνεις για σενα δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με τπτ.... ;D ;D
ευγε παιδι μου... Θα δειτε οτι στο τελος θα δικαιωθω ... ηδη εχω αρχισει να κερδιζω οπαδους... ;D ;Dο αρης ειναι σαν και μενα......εχουμε παιξει με χιλιαδες μαλακιες δεξια και αριστερα αλλα ΠΟΤΕ δεν μπορουμε να αποφασισουμε για τον ιδιο μας τον εαυτο....αποδειξη?? ρωτηστε το williamsats ποσες φορες του σπαω τα νευρα με ερωτησεις γυρω απο τα amp ζητηματα ;D ;D
παρ'ολα αυτα δεν παει να πει οτι δεν ξερει τι λεει.....απλα ειναι τρελος....![]()
![]()
![]()
![]()