Αυτό είναι κλεμμένο ρε από Billy Wilder ;D ;Dhadgi είπε:Πολύ πρόχειρα,θα απαντήσω τη "Γκαρσονιέρα για Δέκα".![]()
O Teleutaios Antras - Kostas Voutsassaviola είπε:1.Και η καλύτερη που δεν θυμάμαι όνομα ειναι με τον Βουτσα που τους εχουνε παρατησει οι γυναικες τους, γ***το δεν μου ερχεται το ονομα. ΤΑΙΝΙΑΡΑ
Αν θυμάμαι καλά η αρκούδα φοράει σπορτεξ , σαν αυτά που μας έδινα στον στρατό (νομίζώ ότι υπάρχει και σχετικό video στο youtube). ;D ;D1. Είναι σε ένα δάσος και ξαφνικά πετάγεται μια αρκούδα που τον πλησιάζει απειλητικά. Μόλις φτάνει κοντά του....... του τραβάει μια σφαλιάρα, πάρτον κάτω, φεύγει και όλα κυριλέ.
Ρε παιδιά, που είναι;LK είπε:Αν θυμάμαι καλά η αρκούδα φοράει σπορτεξ , σαν αυτά που μας έδινα στον στρατό (νομίζώ ότι υπάρχει και σχετικό video στο youtube). ;D ;D
Μπράβο ρε Λάκη αυτό μου διέφυγε.LK είπε:Αν θυμάμαι καλά η αρκούδα φοράει σπορτεξ , σαν αυτά που μας έδινα στον στρατό (νομίζώ ότι υπάρχει και σχετικό video στο youtube). ;D ;D
Δεν το ήξερα!!!Αν θυμάσαι,γράψε τον τίτλο..LK είπε:Αυτό είναι κλεμμένο ρε από Billy Wilder ;D ;D![]()
![]()
![]()
+1000.Στο ίδιο επίπεδο έχω το "Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι" και ένα σχετικά (νομίζω) άγνωστο το "Τι έχουν να δουν τα μάτια μας":Μάθε παιδί μου γράμματα
Αφού μπήκαμε στη βαριά κουλτούρα,δε μπορώ παρά να προτείνω το "Κορίτσι του μπαρ",με το Γιάννη Φλωρινιώτη...και στο ρόλο του κακού/έμπορα ναρκωτικών το Ζαφείρη Μελά..Μην το συζητάτε ρε παιδιά.
"Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου" με τον "ημίθεο" Νίκο Ξανθόπουλο.
Και μην πείτε ότι δεν είναι κωμωδία. ;D
Φιλτατε trolley την ειδα τη σκηνη πανω απο 10 φορες.Πουθενα δε φαινεταιtrolley είπε:Ρε παιδιά, που είναι;
Θέλω να δω τη ταινία ΑΜΕΣΑ λέμε.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξαναβλέποντας την σκηνή συνειδητοποιώ πως έχεις δίκιο.gvour είπε:Φιλτατε trolley την ειδα τη σκηνη πανω απο 10 φορες.Πουθενα δε φαινεται
αθλητικο στην αρκουδα.
Κάνεις λάθος φίλτατε. Κανείς δεν κορόιδεψε τον Νίκο Ξανθόπουλο.A.Aυτος εκει ο fusion πως τον λενε κοροιδευει τους θεσμους.
Μου θυμίζει το soundtrack μιας παλιάς τηλεοπτικής σειράς,το "Batman & Robin"fusiongtr είπε:Κάτι σαν Rockabilly! ;D
Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο φίλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!hadgi είπε:Μου θυμίζει το soundtrack μιας παλιάς τηλεοπτικής σειράς,το "Batman & Robin"