αυτο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το πετυχεις,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ καμπινα και να παρεις,απλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.(για να μη κουραζεσαι δηλ.μια και σε αυτο που ακους στο δισκο η...καμπινα παιζει ενα... 0,5% ρολο ;D & για το υπολοιπο ευθυνεται ενας εξαιρετικος κιθαριστας,στουντιακος εξοπλισμος χιλιαδων ευρω,ενας απο τους καλυτερους παραγωγους του πλανητη,ενας εξωφρενικα καλος ηχοληπτης,ενας ακομα πιο εξωφρενικος...."μικτης" και ενας εξωφρενικοτερος του..εξωφρενικου..μαστερας.... ;D)και θέλω να ακουγετε σαν greenday στο dookie
ορθως εμιλησες αν και καθημενος.... ;Drckmr είπε:Κοινώς για να ακούγεσαι σαν greenday πρέπει να είσαι του επιπέδου τους.
Δηλαδή "άμπαλος"....rckmr είπε:Κοινώς για να ακούγεσαι σαν greenday πρέπει να είσαι του επιπέδου τους.
Αστο,δεν παιζει (τα γνωριζω προσωπικα τα παιδιά,ναι τους Green Day, & εχω παει και το στουντιο τους στο San Francisco) και αυτο που λες δεν ισχυει με ΤΙΠΟΤΑ (ειναι ολοι τους μουσικαρες,αλλο αν χρησιμοποιουν το ....1% της τεχνικης τους στους Green Day.....) ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ μπαντες παιζουν καλυτερα απο αυτους,αλλωστε δεν εχεις παρα να παρεις το live dvd τους για να το διαπιστωσεις....ιδιοις..ωτασι ... ;Dmarathon είπε:Δηλαδή "άμπαλος"....
Sorry αλλά σήμερα είναι πολύ ήσυχο το forum...
...ωσί. Τι διάολο όλοι ανορθόγραφοι εδώ μέσα?Superfunk είπε:...ιδιοις..ωτασι ... ;D
Φίλος, διάβαζε τον τίτλο...το Guitar Rig έχει 300+ ευρώ ;D ;Dffmakis είπε:To guitar rig έχει αρκετές καμπίνες κάποια θα κάνει αυτό που θέλεις 8)
για το κιθαρίστα ... δε ξέρω ... αλλά σχετικά με μπασίστα κ' ντάμμερ ... "παίκτες" ...marathon είπε:Δηλαδή "άμπαλος"....
Sorry αλλά σήμερα είναι πολύ ήσυχο το forum...
παντως ακομα προσπαθω να του μαθω να παιζει..ζεϊμπεκικο και δεν μπορει... ;D ;D (καπου εχω και μια φωτο μολις τη βρω θα την ποσταρω... ;D)pan12 είπε:για το κιθαρίστα ... δε ξέρω ... αλλά σχετικά με μπασίστα κ' ντάμμερ ... "παίκτες" ...
για τον τελευταίο έχει κάνει εγκωμιαστικά σχόλια ακόμα και ο billy cobham....![]()
Ο cobham, πάντα ήταν καλός άνθρωπος... ;Dpan12 είπε:για τον τελευταίο έχει κάνει εγκωμιαστικά σχόλια ακόμα και ο billy cobham....![]()
Και...... ; ;Dpan12 είπε:έχει κάνει εγκωμιαστικά σχόλια ακόμα και ο billy cobham....![]()
Αστον λίγο να πεινάσει με αυτά που παίζει και θα μάθει. Που θα πάει.παντως ακομα προσπαθω να του μαθω να παιζει..ζεϊμπεκικο και δεν μπορει... ;D ;D
χαχαχα εισαι θεος χαχαχαχαχαχαχSuperfunk είπε:παντως ακομα προσπαθω να του μαθω να παιζει..ζεϊμπεκικο και δεν μπορει... ;D ;D (καπου εχω και μια φωτο μολις τη βρω θα την ποσταρω... ;D)
στο τσιφτετελι ομως μαμει,ριχνει ακομα και στον Μουζακη (λεμε τωρα... ;D)