Καλή Χρονιά!

foxxx

Ενεργό μέλος
Πόντοι
198
χρονια πολλα καλι χρονια σε ολουσ με υγεια πανω απ'ολα  :)

Καλή χρονιά!!!

Με λιγότερο ΔΝΤ και περισσότερο mahogany.

Καλή χρονιά σε όλους! Με το καλό ο καινούριος χρόνος να είναι Gay για να μην μας απαυτώση όπως ο προηγούμενος!  ;D ;D ;D

Καλή χρόνιά σε όλους, με ακόμα περισσότερη και καλύτερη μουσική, ακόμα περισσότερα ταλέντα, ακόμα περισσότερο φάγωμα για το κατά πόσον τα ξύλα επηρρεάζουν τον ήχο της ηλεκτρικής, ακόμα περισσότερες ψαροκασέλες και πάνω απ'όλα υγεία και ευτυχία για όλους μας. 

Καλή χρονιά Noiz, χρόνια πολλά The Genius Loci και σε όλους τους ονομαστικώς εορτάζοντες ασ' ούμε. :D

Με ρέγουλα το GAS στο δρόμο και στον Thomann κορίτσια. ;D 8)

Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο (που δεν το βλέπω), με υγεία (παίζετε), ευμάρεια, ευημερία (απίθανα) και άκρατη αισιοδοξία. ;D ;D ;D

Rockin' New Year!!!

Με Δημιουργηκότητα, χαρά, υγεία, ευτυχία, κιθάρες, μπάσσα, πετάλια, πεταλίερες, ρακ & ρακιέρες, ντραμς, πλήκτρα, βιολιά, τσέλα, κοντραμπάσσα, τρομπόνια, φλάουτα, κόρνα, μικρόφωνα, μεγάφωνα κλπ κλπ κλπ!!!

Καλή Χρονιά σε όλους!

Χρόνια πολλά στον Φοξ/Βασίλη που άνοιξε το θέμα..στον Γκενιους Λοκι τον Βασίλη..δεν ξέρω άλλους από εδω μεσα...αλλά χρόνια τους πολλά και σε αυτούς.

Εύχομαι ομόνοια,διασυλλογική ενέργεια και πράξη,επιτυχία,ανάπτυξη,μουσικότητα και ευημερία.

Και πάνω από ολα ο Θεαος να μας δίνει ΥΓΕΙΑ !

Καλή χρονιά σε όλους και ευχή μου να βρεθεί εφέτος το φάρμακο για το GAS  ;D μπας και την γλυτώσουμε καθώς το 2011 δεν θα είναι για πολλά- πολλά έξοδα.

Χρόνια πολλά στους Βασιλίδες και φυσικά στον αγαπητό Genius Loci  ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Καλή χρονιά σε όλους και ευχή μου να βρεθεί εφέτος το φάρμακο για το GAS  ;
Παπακωσταντίνου λέγεται το (αναγκαστικό) φάρμακο...

Χρόνια πολλά και σε εσένα τρελοκωμείο   ;D

ΥΓ Και στον WilliamSats :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back