Καλή Χρόνιά σε όλους!

Noizάδες....Καλή Χρονιά, με υγεία, χαρά και πολλή δημιουργία...Η νεα χρονιά να σας φέρει όλα όσα επιθυμείτε και μένα ένα Fender Precision του '70 για να ολοκληρωθώ ως άνθρωπος.

Ιδιαίτερες ευχές στους "συνάδελφους" μπασίστες και ελπίδα η νεα χρονιά να ανατρέψει το κιθαριστικό κατεστημένο...μπας και αρπάξουμε και μεις καμια γκόμενα.

Να απευθύνω ευχές προσωπικά στο φίλο μου Τάκη και να του πω ότι τώρα καταλαβαίνω πλήρως το λόγο που δεν βρεθήκαμε στις γιορτές (φίλε για άλλη μια φορά..."ζωγράφησες")...θα διαφωνίσω βέβαια με το σχέδιο της πυτζάμας, καθώς θα περίμενα κάτι πιο cult, κάτι ας πούμε με δέρμα, κρόσσια, γουνάκια και φτερά ινδιάνικα αλά SRV, οπότε πες της κοπελιάς να είναι πιο προσεκτική με αυτά τα "θέματα"...Να απευθύνω επίσης ευχές στον άλλο φίλο μου τον kotsadoro και να του ευχηθώ η νεα χρονία να φέρει τον πολυπόθητο δίσκο, ο οποίος, παιδιά, απ'ότι προβλέπεται θα είναι τίγκα στο blues...να βγάλω επίσης μια βρώμα...ο kotsadoros θεάθηκε παραμονή πρωτοχρονιάς να πετάει λουλούδια σε εντυπωσιακότατη αηδό (προσωποποίηση του "απο φωνή...") σε τοπικό καρασκυλάδικο...είπατε τίποτα??

Με μια μικρή καθυστέρηση.. θα ήθελα και εγώ να σας πω χρόνια πολλά. Σας εύχομαι το 2006 να σας φέρει ότι επιθυμείτε.

Εγώ πάντως κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου... :lol:

2006.jpg

Σοβαρά...?

μην ανησυχείς... θα επανέλθω δυναμικά φέτος χεχε... 8)

Φίλε μου elavd έχεις δίκιο, λίγο η δουλειά λίγο η mrs ikon.. πάει ο ελεύθερος χρόνος. Τώρα που τα πράγματα έχουν χαλαρώσει λίγο, θα τα λέμε πιο συχνά.

καλη χρονια σε ολους και απο εμενα!

μακαρι να εχουμε ολοι υγεια ,και να φτιαξουμε ηχο γ@ματο&!!! να μην το χορταινουμε!!!και να τζαμαρουμε!!!
em.icon.bigsmile.png

&

&

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back