Καλα underground συγροτηματα (μη εμπορικα)

judas1992

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Τα καλυτερα που ξερω ειναι King Diamond και Mercyful Fate που παιζουν εχουν και τον ιδιο τραγουδιστη. Οι πρωτει πεζουν ατμοσφαιρικο/μυστικιστικο/heavy metal και ολα τα albums τους ειναι concept εκτως του πρωτου. Οι δευτεροι παιζουν κατι μεταξυ doom/heavy/και πρωιμου black.

Εγώ άκουσα τελευταία καλά λόγια για κάποιους Black Sabbath από το Birmingham της Αγγλίας, έχουν βαρύ και πρωτότυπο ήχο!

edit: greeklish

Βlack sabbath;;;;;;;;;;;;;

Tους ξέρει η μάνα τους ή άμα της πεις ότι παίζουν μουσική θα βάλει τα κλάματα;

ποιοι είναι αυτοί ρε; Τίποτα σκατόφλωροι εγγλέζοι θα΄είναι...μη δίνεις σημασία....

λοιπόν επειδή εσείς είστε κάφροι και το κοροϊδεύτε το παιδί θα δώσω εγώ τα φώτα μου (και μετά εγώ τι θα κάνω με φακό θα είμαι? :lol: )

το ποιο καλό underground που άκουσα τελευταία είναι ένα γρουπάκι που λέγονται iron maiden ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι καλά επίσης βρήκα και έναν που είναι σαν τον Ζαμπέτα σε έγχρωμη έκδοση να δεις πως τον έλεγαν όχι Jimmy Πανούση ααα το βρήκα Jimmy Hendrix και έναν που είναι περισσότερο μαύρος και το λέει και το όνομα του λέγεται BlackMore

(μάλλον πρέπει να φάω ban για όλες αυτές τις ύβρεις)

έλα ρε σεις....

το καλυτερο underground είναι οι......πώς τους λένε ρε σύ;;;......αυτοί εκεί οι σκατόγεροι.........να δεις πώς τους λένε.....με πολύ low profile και δεν τους ξέρει κανένας εκτός από τον μάνατζέρ τους (αν έχουν)...........

α ναι....αν δε με απατά η μνήμη μου Pink Floyd λέγονται......

τους είχα δει σε ένα περιοδικό του '60 που έπαιρνε ο πατέρας μου.....

Και μόνο μόνο που δεν ξέρετε του beatles αίνεται το πόσο true και underground είναι! :lol: :lol: :lol: :lol:

τους είχα δει σε ένα περιοδικό του '60 που έπαιρνε ο πατέρας μου.....

Βγήκαν και σε περιοδικό??.. Τι λε ρε παιδί μου......

Σε κανα fanzin λογικά ρε axelako, ποιός λογικός άνθρωπος θα έβαζε εξώφυλλο άγνωστο συγκρότημα με τόσο φλώρικο όνομα;

¶κου εκεί Pink Floyd.

Τίποτα πούστηδες θα είναι τούτοι, να μου το θυμηθείτε.

Τσεκάρετε και τους Rolling Stones, αν πέσει στα χέρια σας τίποτα δικό τους. Είναι αξιόλογοι, και νομίζω ότι θα γράψουν ιστορία...

Νομίζω ότι αυτοί όλοι που λέτε είναι φλώροι.

Ακούστε Al Bano με Romina Power για να δείτε τι σημαίνει necro - doom - death- post mortem- in vitro- black and white- zebra stripe- J&B- on the rocks, και πάντα αντιεμπορικό έτσι?

Πως το έχασα αυτό το σουρεάλ thread?

Παντως νταξει...μπορει να το παιζετε ψαγμενοι, αλλα μπροστα σε μενα, κανεις δεν πιανει μια...ξερετε ρε εναν elvis prisley??Αντε.Μουσικοπατερες.

Ακούστε Al Bano με Romina Power για να δείτε τι σημαίνει necro - doom - death- post mortem- in vitro- black and white- zebra stripe- J&B- on the rocks
χαχαχαχα θέλεις να το παίξεις ψαγμένος και δεν ξέρεις ούτε πως γράφετε

Al Bano με Romina Power για να δείτε τι σημαίνει necro - doom - death- post mortem- in vitro- black and white- zebra stripe- Johnnie Walker- with Coke

Λοιπον, εχουμε και λεμε...

1)OK μπορει να μην ειναι και τοσο underground ο King Diamond αν και γενικα οθτε ατομο που κυνηγα τη δημοσιοτητα ειναι, και λογικες τιμες εχουν οι συναυλιες τους, και οταν ξεκιναγαν οι Mercyful Fate ξεκινισε και το κινημα του Thrash οποτε καλυστα θα μπορουσαν να παρατησουν τον ''περιεργο'' ηχο τους και να το γυρουσουν και αυτοι στο (ας μου επιτραπει η εκφραση) tred της εποχης. Ακομα διαφορα επεισημα κειμενα αναφερουν αυτα τα δυο συγροτηματα ως underground οπως το booklet του ''Roadrunner United: The all star sessions'', οποτε δεν ειναι μονο δικη μου αποψη. Τελος παντων, ο καθενας εχει δικαιωμα να πιστευει οτι θελει.

2)Τελικα κανενας δεν μου ειπε κανα καλο underground συγκροτημα. Ολοι το παιζετε εξυπνοι αλλα...

3)Sorry που αργησα να απαντησω αλλα δεν προλαβαινα.

blietzgrieg

whiplash

lazz rockets

pariah

Pestilence

necrodeath

Sabbat

SUFFOCATION

Vio-Lence

Demonoid

satan

Repulsion

Deathchain

έχω πάρα πολλά στο μυαλό μου αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς ζητάς για να σου πούμε

ψάξου με αυτά και αν θέλεις και άλλα μας ξαναρωτάς

Και ακόμα περισσότερα ξέρουν και πολλοί άλλοι, αλλά όταν πετάς το king diammond και mercyful fate για underground......

Trending...

Νέα θέματα

Back