Καινουργιος Jack White!

Τρομερός όπως πάντα. (και με τέλε, ε;  ;) )

Και πολύ ενδιαφέρον το σχήμα.

Εντάξει, καλός ο ντράμερ αλλά Megan δεν είναι! ;D

Ωραίο κομμάτι, και τα τελευταία που θα περίμενα να δω στο γκρουπ του J.W. είναι βιολί και μαντολίνο. 

Είχα καιρό να ακούσω κάτι νέο και φρέσκο (σε όλα τα επίπεδα.....μουσικό....σκηνικό....).

Πολύ Καλό!

Καλά, στο δεύτερο έχει κατακλέψει το Seven Nation Army.  ;D

Έλα μωρέ τώρα... άσχετος είναι και αυτός  ;D

Δεν βλέπεις που παίζει με κάτι παλιό παταλάκια εκεί πέρα...  ;D ;D

ΥΓ: ΟΚ on topic τώρα  :D

Καλό, φρέσκο αν και με τον τρόπο του παλαιάς «κοπής» και ενδιαφέρον. 

Jazzjoker είπε:
Καλά, στο δεύτερο έχει κατακλέψει το Seven Nation Army.  ;D
Το ύψιστο σημειο αναγνώρισης ενός συνθέτη!  ;D

ενας απο τους αγαπημενους μου καλλιτεχνες!

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ο σημαντικατερος της τελευταιας 15ετιας

Είχα ακούσει τα 2 πρώτα τραγούδια που είχαν βγεί, βγήκε ολόκληρος ο δίσκος;

Μεγάλος! Πολύ μεγάλος!

Φυσικά θα υπάρχουν πάντα αυτοί που θα τον κατηγορούν ότι πούλησε την ψυχή του στο διάβολο (όπου "ψυχή" βλέπε το "νεο-μπλουζ" αυτό που παίζει και όπου "διάβολος" οι "μάζες" - εδώ και αν χρειάζονται εισαγωγικά). Ακόμη και αν το έκανε, πέτυχε πολύ καλή συμφωνία.

Εγώ τον γουστάρω απίστευτα!

Αμα σας αρεσει αυτος ο jack white (εγω ξετρελαινομαι!) τοτε στους Raconteurs θα βρειτε πολλα ωραια κομματακια πιστευω!

Y.Γ ψαχνω τοση ωρα για ενα λαιβ που ενω κανει σολο κοβεται λιγο το χερι του και γεμιζει αιματα χωρις να καταλαβαινει χριστο :P

tumblr_lkc1e9goHC1qg9cd2o1_500.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
indie-anos laternative είπε:
Μεγάλος! Πολύ μεγάλος!

Φυσικά θα υπάρχουν πάντα αυτοί που θα τον κατηγορούν ότι πούλησε την ψυχή του στο διάβολο (όπου "ψυχή" βλέπε το "νεο-μπλουζ" αυτό που παίζει και όπου "διάβολος" οι "μάζες" - εδώ και αν χρειάζονται εισαγωγικά). Ακόμη και αν το έκανε, πέτυχε πολύ καλή συμφωνία.
+1000

Ο άνθρωπος είναι η κορυφαία ίσως rock'n'roll φιγούρα εν ζωή. Για τα παράπονα υπάρχει το σχετικόν κυτίον!

indie-anos laternative είπε:
Ακόμη και αν το έκανε, πέτυχε πολύ καλή συμφωνία.
;D ;D ;DΌσο τον ακούω τόσο περισσότερο ανεβαίνει στην εκτίμησή μου, ειδικότερα όταν άκουσα raconteurs αλλά και dead weather.

sfaku είπε:
Ο άνθρωπος είναι η κορυφαία ίσως rock'n'roll φιγούρα εν ζωή. Για τα παράπονα υπάρχει το σχετικόν κυτίον!
Θενξ. Το ψαχνα.

20051230_complaint.jpg

sfaku είπε:
Νεανία μου, πόσων ετών είσαι; Και πόσο έχεις "σπουδάσει" τη rock 'n' roll δισκογραφία ώστε να κάνεις τόσο βαρύγδουπες δηλώσεις.

Trending...

Νέα θέματα

Back