Αυτο που σου αρεσει να ακους (και εμενα) ερχεται μετα το 5 της εντασης αλλα κατα τη γνωμη μου πρεπει να εστιασεις στο τι ειναι αυτο που σου αρεσει απο τον deluxe μετα το 5.
Απλα το ελαφρυ "σπασιμο" του ενισχυτη, ή αυτο σε συνδυασμο με το "σπασιμο" (δεν ειναι "σπασιμο" αλλα ας το χαρακτηρισω ετσι) του μεγαφωνου?
Αν ειναι μονο το πρωτο τα πραγματα ειναι πιο ευκολα νομιζω ειτε με attenuator ειτε με συμβουλη απο καποιον εμπειρο για αλλαγη καποιας (δεν ξερω ποιας) προενισχυτριας (ακομα και καποιες απλα διαφορετικης μαρκας εχουν τεραστια διαφορα- το ακουσα με τα αυτια μου και το ειδα με τα ματια μου). Σε αυτο χρειαζεται ομως συμβουλη απο καποιον που ξερει τι ακριβως να σου προτεινει.
Αν ομως αυτο που σου αρεσει ερχεται σε συνδυασμο με το "ζορι-σπασιμο-δονηση-οπως θελει το λεει ο καθενας" του μεγαφωνου τοτε τα πραγματα δυσκολευουν οποτε ή πας για αλλαγη μεγαφωνου παλι με κατι που ο παραπανω εμπειρος που σου προτεινε λυχνια θα σου προτεινει ;D, ειτε πας για αυτο που παμε ολοι δηλαδη για ενα σπιτι χωρις γειτονες (ή εστω με κουφους γειτονες) ή για ενα προσωπικο στουντιο.
Αν κουρασα συγνωμη,βγηκε πιο μακροσκελες απ οτι νομιζα.