μάλιστα...
αδελφέ kouro. συμφωνώ μαζι σου κυρίως για την αυθεντικότητα των
υλικών των ιδεών μας.Οσο και για το εύρος/ποκιλία των ακουσμάτων μας
Η τέχνη(μουσικη) είναι οξυγόνο είναι παντού δεν την βλέπεις, την αναπνέεις.
"Όλο το σύμπαν είναι μια τεράστια ορχήστρα." !!!!
αλλά εγώ λέω πώς; ξεχωρίζει η επιροή απο την μίμιση.
Έβλεπα προχτές ενα documentary για τον κορυφαίο S.Dali. Καταλαβένεις
οτι ο άνθρωπος δημιούργησε μια ολοκληρη σχολή .Ο ογκος της επιροής
του στο σουρεαλισμό ήταν τεράστιος.Αλλά πολλοί μιμιτές και αντιγραφείς
ξεπεταχτήκαν μετά.Επιρεασμένοι λέγοντας αλλα μάλλον το αντίθετο φαινόταν..Αυτο σημειώνω εγώ.Πως τα ξεχωρίζεις μιμίση απο επιροή.
Φαίνονται αντίθετα.Γι'αυτό και έλκονται μεταξύ τους το ενα εχει κάτι απο το άλλο... Κάπου επίσης είδα αυτό:
"
ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ , ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ!!"
cow_dr ,έχω καταλήξει και εγω σε αυτο τον τροπο αρκετό καιρο τώρα.
Οι λειτουργίες του σώματος που προορίζονται για την συντήρηση και την καλή υγεία του, δεν έχουν καμία σχέση με τη σύνθεση μουσικής ή οποιαδήποτε άλλη λεπτότερη δυνατότητα του ανθρώπινου νου. Όπως ξέρεις, ο καθένας γνωρίζει πως να αφοδεύει, αλλά ελάχιστοι είναι σε θέση να συνθέσουν έστω και δέκα λεπτά μουσικής - και όλα αυτά πριν φτάσουμε να συζητάμε για το αν είναι καλή μουσική ή όχι.
φίλτατε Wow!
απ'ότι δεν κατάλαβες και εγώ το ίδιο εννοώ.Αλλα τελικά είναι πιο πολλοί αυτοι που έχουν την δυνατότητα να συν8έσουν και συν8έτουν απόβλητα.Νομίζω καταλαβένεις και όχι μονο στα λαικομπουτοβυζοτράγουδα.
Το σκατο λοιπόν ή θα καταλήξει στον υπόνομο είτε σαν κάτι χρήσιμο θα γίνει κοπριά για τα βιολογικα ζαρζαβατικά που τρώμε για να μαστε καλά. αυτό πάλι εξαρτάται απο το τι εχεις φάει//.
την αυθεντικότητα των υλικών των ιδεών που μας είπε ο Kοuro.επίσης δεν νομίζω να ανέφερα πουθενα τη λέξη
πρόβλημα.Όλα αυτά είναι
πηγέα ερωτήματα και ανησυχίες πέρα απο τεχνικα ερωτήματα που και αύτα με απασχολούν Ευτυχώς εχω διαβάσει κάποια πράματα για την μουσική και έχω διδαχθεί κάποια
την ακρόαση μουσικής με την οποία μέχρι σήμερα δεν έχεις έρθει σε στενή επαφή (π.χ. έχεις ακούσει αρκετή jazz, soul, κλασσική ή ψάχνεις να βρεις όλες τις απαντήσεις σου στη ροκ παράδοση. Γενικά σου προτείνω ένα "άνοιγμα" προς κουλτούρες και ιδέες που ανήκουν σε άλλες παραδόσεις.
το παλέβω!!!
τo be your self ειναι ατάκα της sprite,και ακούγεται cool!! αλλά για να be your self u must first
know yourself!!! και αυτο θελει πολλή πρόβα,
καλά να μαστε να κάνουμε practice !!
αφού λοιπόν αυτά ακόυγονται δύσκολα ερωτήματα και προβλήματα να σε ρωτήσω κατι ποίο ευκολο ¨που με απασχολει να πάρω το Motu 828mkII ή την RME dsp multiface firewire??
Haryy νομίζω πως ο Coltraine , o M.Davis ,Hendrix ,E.Clapton,S.Barret,k.a. θα διαφωνούσαν για το καθαρο μυαλό! χαχαχ
ο N.Cave είπε σε μια συνέντευξη πως όλα αυτα τα χρόνια μέσα σε στουντιο σε συναυλίες ,στην απομόνοση στις συνεργασίες κατάλαβε πως η έμπνευση δεν αρκεί αλλά η συνεχής προσπάθεια και επιμονή!
συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά μοιράζομαι τις ανησυχίες μου
"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ"
[/b]