και τώρα ενισχυτής(εγώ είμαι πάλι ο εναλλακτικός!)

geo1985

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Θυμάστε πιστεύω πόσο σας είχα πρήξει μέχρι τελικά να διαλέξω την γιαπωνέζικη Jaguar...Λοιπόν...τώρα θέλω έναν καλό ενισχυτή.Marshall κατά προτίμηση...επιρροές σας είπα...Placebo,Nirvana,Red Hot Chili Peppers,Muse,Blur,Oasis και δεν συμμαζεύεται...Ακούω προτάσεις από thomman πάντα!(είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη της παραγγελίας της jaguar)...A και ότι άλλο έχετε να προτείνετε μαγνήτες,πεταλιέρες,γέφυρες,οτιδήποτε δηλαδή...μιλήστε!(budget 1000-1400 euro)

Εγώ που δεν παρακολούθησα την προηγούμενη συζήτηση να ρωτήσω τη ήχο θέλεις ή κυμαίνεται στα γκρούπ που ανέφερες;; :wink:

Σημείωση...Πρώτα ο ενισχυτής...Μετά τα υπόλοιπα.¶ρα το budget αν αξίζει τον κόπο...το διαθέτω όλο για ενισχυτή.

μη σκιάζεσαι ο χοντρός γαρ ταχύς :lol: :lol:

ναι τέτοιο ήχο...(τρελαίνομαι για placebo και rhcp ήχο αν και ξέρω ότι ο εξοπλισμός τους...)

...

Το αρνί τελικά εκτός από χολιστερίνη προκαλεί και τύφλωση!!! :lol: :lol:
1ο off topic: Κατά μία σχετικά πρόσφατη θεωρία αυτά πάνε μαζί στο δυτικό κόσμο.

μη σκιάζεσαι ο χοντρός γαρ ταχύς:lol: :lol:
2o off topic: To Malmsteen λες?

Θέλεις να παίξεις σε γήπεδο geo1985 , η σε normal χώρους? (Για να δούμε τα W.)

Πάνε εδώ

www.marshallamps.com

Πάνε products και ρίξε μια ματιά στη σειρά DSL και θα είσαι πολύ κοντά ηχητικά στις μπάντες που επιθυμείς.Στο Θωμά οι τιμές είναι μέσα στο budget σου. :wink:

...

Θέλεις να παίξεις σε γήπεδο geo1985 ' date=' η σε normal χώρους? (Για να δούμε τα W.)[/quote']

τι αλλαζει αν παιζεις σε γηπεδο?

στο γήπεδο ρωτάμε τους παίχτες πόσο δυνατά θέλουν να ακούνε

:D

ειλικρινα θα ηθελα να μαθω τι αλλαζει στα watt των ενισχυτων που εχουμε στο stage 8O

ειλικρινα θα ηθελα να μαθω τι αλλαζει στα watt των ενισχυτων που εχουμε στο stage 8O
Προφανώς μια κεφαλή 150watt αν την ανοίξεις σπίτι σου ώστε να ακουστεί καλά μάλλον θα σε κλείσουν μέσα επειδή δεν έχεις άδεια κατεδαφίσεων :lol: :lol: :lol: :lol:

Προφανώς μια κεφαλή 150watt αν την ανοίξεις σπίτι σου ώστε να ακουστεί καλά μάλλον θα σε κλείσουν μέσα επειδή δεν έχεις άδεια κατεδαφίσεων :lol: :lol: :lol: :lol:
αν ανοιξεις την 150αρα τερμα επανω στην σκηνη θα ακους κανεναν αλλον?(σε λιγα λεπτα δεν θα ακους τιποτα μαλλον :D )ακομη και στο καραισκακι να παιζεις.

αν ανοιξεις την 150αρα τερμα επανω στην σκηνη θα ακους κανεναν αλλον?(σε λιγα λεπτα δεν θα ακους τιποτα μαλλον :D )ακομη και στο καραισκακι να παιζεις.
Εντάξει δεν θα την ανοίξεις και τέρμα στο 5-6 καλά είναι :lol: :lol: Θα βάλεις την καμπίνα κάπου πίσω όπως κάνουν συνήθως και θα ακούς απο τα monitor :lol:

Εντάξει δεν θα την ανοίξεις και τέρμα στο 5-6 καλά είναι :lol: :lol: Θα βάλεις την καμπίνα κάπου πίσω όπως κάνουν συνήθως και θα ακούς απο τα monitor :lol:
ποσα χιλιομετρα πισω για να ακους απτα μονιτορ εσενα και την αλλη μπαντα? :D

Ναι μωρέ.....μαλακία ρώτησα. Όλα αυτά με τα Watt είναι μύθος των κατασκευαστών. Κανονικά θα έπρεπε όλοι οι ενισχυτές να βγαίνουν στα ίδια Watt. Δεκαπέντε Watt και τέλος κύριοι. Όποιος θέλει να πάρει! Όποιος δεν θέλει, να πάει να κουρεύεται.

geo1985, αν θέλεις να ασχοληθείς με ηχογραφήσεις σε home studio (3Χ3m) πάνε πάρε ("πάνε" που λέει και ο janick :lol: :lol:) ένα full stack με 2 καμπίνες 4Χ12 και θα έχεις φανταστικό όγκο. Βρές το δυνατότερο από τα 8 δωδεκάρια celestion και κάρφωσέ του ένα sm57.. Πειραματίσου και με τη γωνία....απόσταση από το κέντρο του κώνου.....ξέρεις...

Μην ανησυχείς για τα υπόλοιπα 7 12αρια. Θα δίνουν "όγκο"

Αν πάλι θέλεις να παίξεις support στους METALLICA την επόμενη φορά που θα παίξουν στη ριζούπολη ( :lol: ) πάνε πάρε ένα boutique ενισχυτή 4W στα ίδια λεφτά και θα έχεις καταπληκτικό τόνο. Ζεστό και γλυκό αλλά και δυναμικό συνάμα...με απαράμιλλη αίσθηση και δυναμικές. Μην σε νοιάζει για την ένταση. Αφού το PA θα σε κάνει να ακουστείς αρκούντως δυνατά ακόμη και για αυτούς πίσω -πίσω που έχουν ήδη σκάσει το 3 τσιγάρο πριν αρχίσεις να παίζεις. Και η υπόλοιπη μπάντα θα σε ακούει από τα monitors.

Μπορεί και να μπερδεύτηκα και να τα είπα ανάποδα....δεν είμαι σίγουρος.

Ήμαρτον νυχτιάτικα....

Παρεπιπτόντως, ας μην μπερδεύουμε τα Watt με τα SPL.. μεσολαβεί και η ευαισθησία των μεγαφώνων. Και επίσης ας θυμηθόμαστε ότι το dB είναι λογαριθμική μονάδα. Λίγο πιο απλωτό - ανοιχτό το stage και για να ακουστείς στα ίδια dB μπορεί και να χρειάζονται διπλάσια W.

Και για να πρόλάβω την ερώτηση: Όχι δεν έχω παίξει σε γήπεδο. ¶λλα στην εποχή μας δεν χρειάζεται να έχεις πέσει από ουρανοξύστη για να ξέρεις ότι μάλλον σκοτώνεσαι.

Ναι μωρέ.....μαλακία ρώτησα. Όλα αυτά με τα Watt είναι μύθος των κατασκευαστών. Κανονικά θα έπρεπε όλοι οι ενισχυτές να βγαίνουν στα ίδια Watt. Δεκαπέντε Watt και τέλος κύριοι. Όποιος θέλει να πάρει! Όποιος δεν θέλει' date=' να πάει να κουρεύεται.
geo1985, αν θέλεις να ασχοληθείς με ηχογραφήσεις σε home studio (3Χ3m) πάνε πάρε ("πάνε" που λέει και ο janick :lol: :lol:) ένα full stack με 2 καμπίνες 4Χ12 και θα έχεις φανταστικό όγκο. Βρές το δυνατότερο από τα 8 δωδεκάρια celestion και κάρφωσέ του ένα sm57.. Πειραματίσου και με τη γωνία....απόσταση από το κέντρο του κώνου.....ξέρεις...

Μην ανησυχείς για τα υπόλοιπα 7 12αρια. Θα δίνουν "όγκο"

Αν πάλι θέλεις να παίξεις support στους METALLICA την επόμενη φορά που θα παίξουν στη ριζούπολη ( :lol: ) πάνε πάρε ένα boutique ενισχυτή 4W στα ίδια λεφτά και θα έχεις καταπληκτικό τόνο. Ζεστό και γλυκό αλλά και δυναμικό συνάμα...με απαράμιλλη αίσθηση και δυναμικές. Μην σε νοιάζει για την ένταση. Αφού το PA θα σε κάνει να ακουστείς αρκούντως δυνατά ακόμη και για αυτούς πίσω -πίσω που έχουν ήδη σκάσει το 3 τσιγάρο πριν αρχίσεις να παίζεις. Και η υπόλοιπη μπάντα θα σε ακούει από τα monitors.

Μπορεί και να μπερδεύτηκα και να τα είπα ανάποδα....δεν είμαι σίγουρος.

Ήμαρτον νυχτιάτικα....

Παρεπιπτόντως, ας μην μπερδεύουμε τα Watt με τα SPL.. μεσολαβεί και η ευαισθησία των μεγαφώνων. Και επίσης ας θυμηθόμαστε ότι το dB είναι λογαριθμική μονάδα. Λίγο πιο απλωτό - ανοιχτό το stage και για να ακουστείς στα ίδια dB μπορεί και να χρειάζονται διπλάσια W.

Και για να πρόλάβω την ερώτηση: Όχι δεν έχω παίξει σε γήπεδο. ¶λλα στην εποχή μας δεν χρειάζεται να έχεις πέσει από ουρανοξύστη για να ξέρεις ότι μάλλον σκοτώνεσαι.[/quote']

Συγνώμη δεν ξέρω για σας αλλά εγώ επι 5 λεπτά γελούσα μόλις το διάβασα :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ Εσύ το "πάνε" που το πρόσεξες πάλι;; :wink: :wink: :lol: :lol:

εγώ στο 3ο τσιγάρο και στον ουρανοξύστη γέλασα πολύ :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back