Άσε... Από παλιά το ξέρω αυτό, αλλά επειδή τελευταία έχω κολλήσει με το συγκεκριμένο κομμάτι είπα να το δοκιμάσω... δυστυχώς...marathon είπε:Εγώ φίλος το είχα κάνει το 80....και είχα σωθεί....αλλά μετά ανακάλυψαν το Garageband...και ξανακύλισα!!!!
Το Ronnie Scott's πάντως δεν είναι για αδύνατους χαρακτήρες ;D
στη χειρότερη, σε τρώει η περιέργεια....μα αλήθεια τα κάνει όλα αυτά? Μέχρι που πας και τον βλέπεις live...και εκεί τρως και άλλη σφαλιάρα....ενώ ξέρεις ότι είναι (ήταν...)60-65...φαίνεται πιο νέος από εσένα 8) :'(johnps είπε:...στη χειροτερη πας για βουδιστης μοναχος στο θιβετ......
Τώρα 71marathon είπε:στη χειρότερη, σε τρώει η περιέργεια....μα αλήθεια τα κάνει όλα αυτά? Μέχρι που πας και τον βλέπεις live...και εκεί τρως και άλλη σφαλιάρα....ενώ ξέρεις ότι είναι (ήταν...)60-65...φαίνεται πιο νέος από εσένα 8) :'(
Μπραβο φιλε μου εισαι πολυ καλος, ωραια και η στρατ σου, αμερικανικη η μεξικανικη? Tabs εχεις?RayDTutto είπε:...ρε δεν πάτε όλοι στο διάολο... τα παρατάω...
VangelisV είπε:Μπραβο φιλε μου εισαι πολυ καλος, ωραια και η στρατ σου, αμερικανικη η μεξικανικη? Tabs εχεις?
Ούτε κι εγώ...τι έγινε;Δεν σε καταλαβαίνω
Νομιζω οτι κανει πλακα ο Βαγγελης με αφορμη το παιξιμο του Μπεκ πουVangelisV είπε:Μπραβο φιλε μου εισαι πολυ καλος, ωραια και η στρατ σου, αμερικανικη η μεξικανικη? Tabs εχεις?