Καγμάκης VS Thomann (T REX DELAY)

Status
Not open for further replies.
Πήπως γιατί στον καγμάκη λέει με πιστωτική κάρτα σε 6 δόσεις?

Απάντηση ειδικά για το συγκεκριμένο προϊόν δεν μπορώ να σου δώσω, γενικά όμως φαίνεται να αρχίζουν να βάζουν  μυαλό και οι έλληνες έμποροι. Προσωπικά έχω ψωνίσει διάφορα στο ελλαντάν σε καλύτερες τιμές απ'ότι στον thomann. Αυτή είναι η υγιής έννοια του καπιταλισμού, να πας να ψωνίσεις όπου σε συμφέρει καλύτερα..

Subfire είπε:
Γι αυτό ακριβώς:

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19% και αφορούν αγορά με πιστωτική κάρτα σε πρόγραμμα 6 δόσεων. Μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και ισχύουν όσο υπάρχει διαθέσιμο stock.

Αλλα τα μάτια του λαγού...  ;D

lambrosgg είπε:
Γι αυτό ακριβώς:

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19% και αφορούν αγορά με πιστωτική κάρτα σε πρόγραμμα 6 δόσεων. Μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και ισχύουν όσο υπάρχει διαθέσιμο stock.

Αλλα τα μάτια του λαγού...  ;D
Δηλαδη εσεις λετε οτι ειναι ποιο φθηνα γιατι πληρωνεις 6 δοσεις?

Και αν ηταν μετρητοις ??? θα ηταν πιο ακριβα?

Μονο εξηγηση δε μου κανει αυτο με τις δοσεις... ισα ισα θα περιμενα να ειναι πιο ακριβως ο Καγμακης αφου σε διευκολυνει.

frail είπε:
Δηλαδη εσεις λετε οτι ειναι ποιο φθηνα γιατι πληρωνεις 6 δοσεις?

Και αν ηταν μετρητοις ??? θα ηταν πιο ακριβα?

Μονο εξηγηση δε μου κανει αυτο με τις δοσεις... ισα ισα θα περιμενα να ειναι πιο ακριβως ο Καγμακης αφου σε διευκολυνει.
α μπραβο... :o

Πριν απο 1 χρονο πηρα το Comp-Nova της T-Rex απο τον Καγμακη 125€ ενω ο Thomann το εχει

185€!!!! Γενικα στο Βαγγελη παιζει να ψωνισεις σε χαμηλοτερες τιμες απο αυτες που εχει στο site του.

Δεν ξέρω αν πρόσεξες, αλλα οι δόσεις δεν λέει πουθενά ότι είναι άτοκες.  ::)

lambrosgg είπε:
Δεν ξέρω αν πρόσεξες, αλλα οι δόσεις δεν λέει πουθενά ότι είναι άτοκες.  ::)
Η τιμη που βλεπεις ειναι με "εντοκες" δοσεις.Μετρητοις ειναι χαμηλοτερη η τιμη ;)

Εγω δε ξερω αν ειναι εντοκες οι ατοκες... παντως αμα παιζει τετοιο "κολπακι" δε μ αρεσει καθολου!

Και δηλαδη τιμη τοις μετρητοις πρεπει να πας εκει να ρωτησεις? περιεργα πραγματα!

Παιδια η αληθεια ειναι οτι οι 'πελατες που ειναι γατες' ;D ψωνιζουν αναλογα ειτε απο ελλαδα ειτε απο εξω.

μερικες τιμες εδω ειναι οντως πολυ πιο χαμηλες.

prodmaster είπε:
Η τιμη που βλεπεις ειναι με "εντοκες" δοσεις.Μετρητοις ειναι χαμηλοτερη η τιμη ;)

Και γιατί να μην είναι η τιμή χωρίς τους τόκους? Που διευκρiνίζεται κάτι τέτοιο?

Εγω δε ξερω αν ειναι εντοκες οι ατοκες... παντως αμα παιζει τετοιο "κολπακι" δε μ αρεσει καθολου!

Και δηλαδη τιμη τοις μετρητοις πρεπει να πας εκει να ρωτησεις? περιεργα πραγματα!
Εδώ και πολλά χρόνια έχει εφευρεθεί το τηλέφωνο, το φάξ και το email.

frail είπε:

Επειδη αν συνεχισω να γραφω θα νομιζετε οτι παιρνω ποσοστα απο το μαγαζι :), λεω μονο αυτο και σταματαω:

Γιατι θεωρεις "κολπακι" το να σου γραφει στο site την ακριβοτερη τιμη που μπορεις να ψωνισεις?????? Που ακριβως σε χαλαει - δεδομενου οτι δεν ειναι online-shop αλλα κανονικο μαγαζι που μπορεις και σε ορισμενες περιπτωσεις οφειλεις να επισκεφθεις για να δεις απο κοντα και πιθανοτατα να δοκιμασεις αυτο που θες.

Μηπως εχουμε παραγινει καχυποπτοι και προκατειλημμενοι με τα ελληνικα μαγαζια και βλεπουμε κακο εκει που δεν υπαρχει??? Μηπως??.....

lambrosgg είπε:
Και γιατί να μην είναι η τιμή χωρίς τους τόκους? Που διευκρiνίζεται κάτι τέτοιο?
Διευκρινιζεται πρωτον απο το οτι λεει πως η τιμη ειναι αυτη που θα πληρωσεις αν το παρεις με 6 δοσεις και

δευτερον, απο το οτι εχοντας ψωνισει απο εκει αρκετες φορες (οπως και πολλοι αλλοι πιστευω) το ξερω εκ πειρας.

Ρε συ Λάμπρο και frail,

- Ο Καγμάκης έχει τις παραξενιές του και τα καλά του, απατεώνας πάντως δεν είναι

- Μάλλον έχει την ευχέρεια κάποια συγκεκριμενα προϊόντα να τα πουλήσει σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές

- Τις τιμές, αλλά και τα προϊόντα, στο site τα ανανεώνει όποτε θυμάται. Θα αναγκαστείς να ρωτήσεις από κοντά την τιμή που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι και ευγενικός μπορεί και να σου κόψει κάτι παραπάνω, αυτά είναι τα καλά και τα κακά της προσωπικής επαφής.

- Τέλος, αν βλέπεις μία τιμή Χ με δόσεις, αποκλείεται να είναι παραπάνω μετρητοίς

prodmaster είπε:
Γιατι θεωρεις "κολπακι" το να σου γραφει στο site την ακριβοτερη τιμη που μπορεις να ψωνισεις?????? Που ακριβως σε χαλαει - δεδομενου οτι δεν ειναι online-shop αλλα κανονικο μαγαζι που μπορεις και σε ορισμενες περιπτωσεις οφειλεις να επισκεφθεις για να δεις απο κοντα και πιθανοτατα να δοκιμασεις αυτο που θες.

Μηπως εχουμε παραγινει καχυποπτοι και προκατειλημμενοι με τα ελληνικα μαγαζια και βλεπουμε κακο εκει που δεν υπαρχει??? Μηπως??.....
- Ο Καγμάκης έχει τις παραξενιές του και τα καλά του, απατεώνας πάντως δεν είναι

- Τέλος, αν βλέπεις μία τιμή Χ με δόσεις, αποκλείεται να είναι παραπάνω μετρητοίς
Δεν ειπα ποτε οτι ειναι απατεωνας.

Το "κολπακι" που δε μου αρεσει ειναι οπως ειπα η περιπτωση να πληρωνεις περισσοτερα απο οτι λεει στο μαγαζι σαν τελικη τιμη (δε ξερω κι εγω πως θα μπορουσε να γινει αυτο απλα αυτο καταλαβα οτι υπονοηθηκε!) ...δεν εχω ιδεα αν γινεται ετσι.

Μια - δυο φορες που ψωνισα οι τιμες ηταν σχετικα καλες δεν εχω καποιο παραπονο !

Οσο για την καχυποψια δεν υπαρχει κι αν με ενδιεφερε το συγκεκριμενο προιον χαλαρα θα πηγαινα χωρις να τον κοιταω με μισο ματι να ρωτησω λεπτομερειες  ;D

Μαλλον ειναι απο τις περιπτωσεις που μπορει να πουλησει πολυ πιο φθηνα ο Καγμακης!

Παρακαλώ, ας μου εξηγήσει κάποιος ποιο νόημα έχει αυτό το thread. Κάποιος αναρρωτιέται για ποιο λόγο τα δύο καταστήματα έχουν διαφορά στη τιμή (λες και μπορούμε να ξέρουμε), και λίγα ποστ μετά γράφονται λέξεις όπως "απατεώνας" κλπ.

Αν υπάρχει κάποιο point, δώστε το μας άμεσα - αλλιώς πάμε για κλείδωμα.

Νομίζω πως προσπάθησα να δώσω το point για τη διαφορά της τιμής, όχι;

Απο οτι καταλαβα μαλλον ο φιλος ηθελε να μαθει αν αυτη η τιμη ειναι τιμη αγορας γιατι του φανηκε παραξενο που ειναι τοσο χαμηλοτερα απο το Thomman και οι αλλοι σχολιαζουν.

Τωρα η λεξη απατεωνας αναφερθηκε λεγοντας οτι ο Καγμακης δεν ειναι... επομενως δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα...

Κατα τη γνωμη μου ειναι ενα τυπικο thread με απορια αγορας - και εκπαιδευσης πελατων - γατων  ;D!

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα