Βασικά και εγώ αυτό θα σου έλεγα...Η να ψάξεις για κανένα μεταχειρισμένο TRITON...Εγώ πιστεύω πως εκανα βλακεία που το αγόρασα το JUNo D (και ειδικά στην τιμή που το αγόρασα....)Να βαλεις λιγα χρηματα παραπανω και να παρεις το juno g.
Εεεεχμ.... στην περίπτωσή μου το Juno G είναι ΠΟΛΛΑ παραπάνω αφού θα δώσω μόλις ¤350 για όποιο από τα 2 διαλέξω...καινούριο!Να βαλεις λιγα χρηματα παραπανω και να παρεις το juno g.
Αναμισφίβητητα.......Τεσπα....Τι να σου πω ρε ανθρωπε....Ποιο απο τα 2.....Εγω σου προτείνω να πας να τα ακούσεις και τα 2....Μαλλον σε juno σε κόβω να κλείνεις.....Αλλά να μην σε πάρω στο λαιμό μου...και όχι τπτ αλλο δεν το ξέρω το άλλο όργανο....Διαφωνώ κάθετα με το θέμα των σουβλακίων πάντως αγαπητέ. Τα σουβλάκια είναι μια από τις χαρές τις ζωής. Όσοι έχουν ζήσει στο εξωτερικό το ξέρουν αυτό πολύ καλά, χαχαχα!
1. midi keyboard σε αυτά τα λεφτά ή budget synth;
2. Αν πάμε στο synth' date=' GW7 ή JUNO-D; Έχουν καθόλου διαφορές μεταξύ τους;[/quote']
1. Budget synth, δεν το συζητάμε!
2. Juno, πιστεύω ότι ένα synth θα σε βολέψει πιο πολύ απ' ότι ένα arranger με το σκεπτικό ότι στο synth μπορείς να πειράξεις τον ήχο αν κάτι σε χαλάει.
Πάντως σκέψου σοβαρά και αυτό που πρότεινα στο προηγούμενο post μου. Ψάξε για ένα N364, είναι μανούλα για strings και πολύ φτηνό πλέον!
HELL YEAH!!! :wink:Διαφωνώ κάθετα με το θέμα των σουβλακίων πάντως αγαπητέ. Τα σουβλάκια είναι μια από τις χαρές τις ζωής.
Όντως....Και δεδομένου ότι ένας φίλος μου που το έχει παίζει παρομοια μουσική με εσένα...και τον έχει βολέψει τι να σου πω...Και ο θεός βοηθός.....ΚΑι στην τελική όταν μαζέψεις ξανά φραγκα.....πάρε μια καρτούλα ήχου...ή ένα midi interface....και παίζεις και με vst....2. Juno, πιστεύω ότι ένα synth θα σε βολέψει πιο πολύ απ' ότι ένα arranger με το σκεπτικό ότι στο synth μπορείς να πειράξεις τον ήχο αν κάτι σε χαλάει.