John McLaughlin - To The One

Waterfall-K είπε:
Btw, και τα 2 κομματια παιζουν σε λαθος τονικοτητα σε σχεση με το αλμπουμ.... ::)
μαλλον για να περνανε κατω απο τα "ρανταρ" του youtube, οσον αφορα σε θεματα copyright. εξαλλου κατι μου βρωμαει στο video που αναφερει οτι μπορεις να αγορασεις το track με 15 cents.

Η χρονική διάρκεια του "To The One" στο βίντεο είναι ακριβώς εκείνη που έχει το track στο iTunes, οπότε δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα ηθελημένου ξεκουρδίσματος στο βίντεο. Επίσης δε γνωρίζω τίποτε για "ραντάρ" του YouTube που να λειτουργεί με τον τρόπο που περιέγραψε ο matawan.

Αντίθετα, το θέμα που ΟΝΤΩΣ υπάρχει, είναι ότι το βίντεο διαφημίζει υπηρεσία παράνομης διακίνησης αρχείων ήχου, και ίσως οι mods θα έπρεπε (δυστυχώς) να αποσύρουν αυτές τις αναρτήσεις, στο πνεύμα και το γράμμα των κανονισμών του φόρουμ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
προφανως η διαρκεια δεν ειναι το μονο κριτηριο, δε γνωριζω ουτε εγω φυσικα με απολυτη ακριβεια πως λειτουργει ο μηχανισμος εντοπισμου του υλικου στο youtube.παραθετω ενα σχετικο αρθρο, σε σχεση με το pitch detection και αλλα, δεν εχω ελεγξει την ακριβεια του αλλα νομιζω οτι εχει μια λογικη βαση.

http://www.scottsmitelli.com/articles/youtube-audio-content-id

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back