Τα πάντα όλα. Και gamo τους τραγουδιστές είναι και ωραία κομμάτια γράφει και μπάντες σούπερ τον συνοδεύουν, και παιχτάρα είναι και ηχάρα έχει. Τι άλλο θέλει κάποιος?shelter είπε:Μιλάς κιθαριστικά μόνο ή συνολικά?
Κακές παρέες, κακή πληροφόρηση.longshadow είπε:Πολύς είναι!
Πως μπερδεύτηκες και τον είχες για λίγο...![]()
Πες στις παρεες σου οτι για να παιζουν μαζι του τοσα χρονια ο Pino & o Steve....κατι κανει σωστα....Nestoras είπε:Κακές παρέες, κακή πληροφόρηση.
warm cash, ειναι "γνωστα" hired guns αυτοι οι δυο.Superfunk είπε:Πες στις παρεες σου οτι για να παιζουν μαζι του τοσα χρονια ο Pino & o Steve....κατι κανει σωστα....![]()
Γι' αυτό είπα για κακές παρέες.playloud είπε:Δεν ξερω ρε παιδια, και αλμπουμ του εχω και dvd, ΠΑΛΙ ρουλης μου φαινεται-ακουγεται.
+1Και gamo τους τραγουδιστές είναι και ωραία κομμάτια γράφει και μπάντες σούπερ τον συνοδεύουν, και παιχτάρα είναι και ηχάρα έχει. Τι άλλο θέλει κάποιος?
Και κάπου κάπου με κακίες παρέεςJazzjoker είπε:κάνει παρέα με το Χόλιγουντ.
+1000 ;DΓενικα τα τραγουδια του τα θεωρω νεροβραστα..
ε,απο την Αμερικη ειναι ανθρωπος και ειναι νεος στην ηλικια,,,τι θελεις να ειναι...Ελληναρακι? ;DΑμερικλανάκι μου φαίνεται και μένα αλλά τα χω ξεπεράσει αυτά και καρφί δεν μου καίγεται.
Ε, αφού είναι Αμερικάνος και μιλάει και Ιαπωνικά και δεν έχει τη γελοία αριστερίστικη ιδεολογία, μας μένει να τρώει Τούρκικο κεμπάπ και να μένει στο Βερολίνο.Superfunk είπε:παντως επειδη καποια στιγμη διαβασα καποια πραγματα που γραφει στο Blog του μονο για...αμερικανακι δεν μου φανηκε ,μονο και μονο το γεγονος οτι..."χανεται" σε μοναχικα ταξιδια στην Ιαπωνια 1-2 μηνες το χρονο "to get away from all this" (μιλαει απταιστα Ιαπωνικα)...μου εκανε τεραστια εντυπωση... επισης δεν εχει καθολου αυτη την σπαστικη clean cut Αμερικανικη ψευτοαριστεριστικη political correctness που συνηθως κανει τους "ψαγμενους" Αμερικλανους.. ;D..γελοιους...
political correctness ειπα οχι ιδεολογια..δεν υπαρχει αμερικανος με αριστερίστικη ιδεολογια ;D (ειναι σαν να ψαχνεις Ελληνα ΔΥ με αγαπη στη..σκληρη δουλεια και την αξιοκρατια.. ;D)και δεν έχει τη γελοία αριστερίστικη ιδεολογία