Μαθε στον Ριβαλντο λιγη μπαλα, Σικαμπαλα, Σικαμπαλα...Nestoras είπε:Δηλ. τα σόλο ( και των 3) ήταν ότι έπρεπε για το κομμάτι;
You know Miles?Nestoras είπε:Δηλ. τα σόλο ( και των 3) ήταν ότι έπρεπε για το κομμάτι;
Nestoras και ez: πολύ εύστοχα και μεστά τα σχόλια σαςez είπε:Για την ποιότητα των μουσικών (όλων) που συμμετέχουν, δε χωράει κουβέντα.
Γενικά πάντως σαν αίσθηση που αποκομίζω ως ακροατής, είμαι με τον Νέστορα...
Δεν είναι κακό κάποιες φορές να μπορείς να διακρίνεις ένα μέτριο αποτέλεσμα μέσα σε μιά ομάδα προικισμένων καλλιτεχνών. Αντίστοιχα παραδείγματα υπάρχουν πολλά και στο σινεμά, όπου ηθοποιοί τεράστιου βεληνεκούς "χάνονται" μέσα σε ταινίες στα όρια του αποδεκτού...
Λες και δεν ξερεις...Superfunk είπε:κιθαρα 4 (τι επαθε?)
Σωστον αλλα να ακουστει Chick Corea ''μεσα'' στο κομματι.longshadow είπε:Περιμένεις να παίξει και να ακουστεί σαν Chick Corea, γι'αυτό τον κάλεσες.
Minimoog, τι περιμενεις?...Superfunk είπε:Corea: 5 (το Rhodes ηταν οκ,το synth solo απλα ΑΝΤIΧΡΙΣΤΟ... ;D)
Τον John Miles? Ναι τον ξέρω.nasokosm είπε:You know Miles?
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑNestoras είπε:Όσο για το αποτέλεσμα, δείτε το από τη σκοπιά του "δεν ξέρετε ποιός παίζει". Θα το αγοράζατε σε δίσκο;
Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο δεν μπορώ να το δω απο τη σκοπιά "δεν ξέρω ποιός παίζει", είναι τηλεοπτικό προιόν όπου η εικόνα σου το δείχνει θέλεις δε θέλεις.Nestoras είπε:Τον John Miles? Ναι τον ξέρω.
Νάσο, ξέρω κι' έχω ακούσει "παραπάνω" απ' όσο πιστεύεις..
Όσο για το αποτέλεσμα, δείτε το από τη σκοπιά του "δεν ξέρετε ποιός παίζει". Θα το αγοράζατε σε δίσκο;
Απίστευτος!!!!!!!Jazzjoker είπε:Αυτά που παίζει ο Corea δε (comping και σόλο) δεν τα χορταίνω.