- Πόντοι
- 16
Παιδια αλλο ενα κοματακι για κριτικη του μεγα satch.Δεν λεω τιποτα αλλο.
Ακουτε και χωνετε κανονικα ;D ;D ;D
Από τους Σατριάνηδες που κυκλοφορούν εδώ στο forum μου αρέσεις πιο πολύ. (Όχι ότι οι άλλοι είναι κακοί, ίσα-ίσα). Απλά αριστείνδην κερδίζεις τον τίτλο.DIMIS75 είπε:Παιδια αλλο ενα κοματακι για κριτικη του μεγα satch.Δεν λεω τιποτα αλλο.
Ναι αλλά το Crushing day που γουστάρω πολύ, τ' άκουσα από άλλον.DIMIS75 είπε:Φιλε nestoras σε ευχαριστω πολυ.
Για το κοματι το blues που λες το ποσταρα οπως ειχα πει και τοτε μετα απο πιεση ενος φιλου.Δεν παιζω σχεδον ποτε μπλουζιες και ειπα να χωσω λιγο πραμα και οτι βγει.
Η προσπαθεια μετραει αλλα δεν θα το ξαναδοκιμασω γιατι δεν ειναι στο στιλ που παιζω και δεν μου βγαινει κατι καλο.
Θα μεινω σταθερος σε αυτα που παιζω και νομιζω οτι αποδιδω καλυτερα.
Τι να κανουμε φιλε με προλαβε αλλος και το ποσταρε.Το να καθησω να το γραψω και να το βαλω κι εγω καπακι δεν λεει τιποτα.Ασε που θα φανει σαν να γινεται κοντρα για το ποιος το παιζει καλυτερα και θα γινει ντορος.Θα φανει λες και παω να την πω σε αυτον που το ποσταρε πρωτος και δεν μου αρεσει καθολου αυτη η τακτικη.Κοιταω να βαζω κομματια που δεν εχουν ξαναπαιχτει (οχι παντα βεβαια) ετσι ωστε να μην υπαρχει επαναληψη.Nestoras είπε:Ναι αλλά το Crushing day που γουστάρω πολύ, τ' άκουσα από άλλον.
Εκτός από έξοχος Σατριάνης είσαι και ωραίος τύπος. Άρα κερδίζεις το τίτλο του καλύτερου, όχι μόνο αριστείνδην.DIMIS75 είπε:Τι να κανουμε φιλε με προλαβε αλλος και το ποσταρε.Το να καθησω να το γραψω και να το βαλω κι εγω καπακι δεν λεει τιποτα.Ασε που θα φανει σαν να γινεται κοντρα για το ποιος το παιζει καλυτερα και θα γινει ντορος.Θα φανει λες και παω να την πω σε αυτον που το ποσταρε πρωτος και δεν μου αρεσει καθολου αυτη η τακτικη.Κοιταω να βαζω κομματια που δεν εχουν ξαναπαιχτει (οχι παντα βεβαια) ετσι ωστε να μην υπαρχει επαναληψη.
Ασε που τα παιδια που εχουν παιξει κατα καιρους εδω κομματια του satch τα εχουν σκισει.Δεν εχω λοιπον την αποκληστικοτητα ασχετα αν εχω ποσταρει αρκετα σατριανικα μιας και ειναι ο αγπημενος μου εδω και αρκετα χρονια.
Φιλε Νεστορα να'σαι καλα και σε ευχαριστω για τα θετικα σχολια.Και αρνητικα να ηταν παλι θα τα εβλεπα θετικα γιατι μεσα απο επισημανσεις των αλλων γινεσαι καλυτερος και βλεπεις τα λαθη που κανεις ετσι ωστε να τα διορθωνεις.Nestoras είπε:Εκτός από έξοχος Σατριάνης είσαι και ωραίος τύπος. Άρα κερδίζεις το τίτλο του καλύτερου, όχι μόνο αριστείνδην.
Παιδιά επειδή το ανέβασα πρώτος δεν πήρα και την αποκλειστικότητα. Το κέφι μας κάνουμε. Dimis αν γουστάρεις ανεβασέ το και σκίστο!!DIMIS75 είπε:Τι να κανουμε φιλε με προλαβε αλλος και το ποσταρε.Το να καθησω να το γραψω και να το βαλω κι εγω καπακι δεν λεει τιποτα.Ασε που θα φανει σαν να γινεται κοντρα για το ποιος το παιζει καλυτερα και θα γινει ντορος.Θα φανει λες και παω να την πω σε αυτον που το ποσταρε πρωτος και δεν μου αρεσει καθολου αυτη η τακτικη.Κοιταω να βαζω κομματια που δεν εχουν ξαναπαιχτει (οχι παντα βεβαια) ετσι ωστε να μην υπαρχει επαναληψη.
Ασε που τα παιδια που εχουν παιξει κατα καιρους εδω κομματια του satch τα εχουν σκισει.Δεν εχω λοιπον την αποκληστικοτητα ασχετα αν εχω ποσταρει αρκετα σατριανικα μιας και ειναι ο αγπημενος μου εδω και αρκετα χρονια.