Joe Satriani-Summer Song Video

Anthony

Νέο μέλος
Πόντοι
1
To γνωστο κομματι του Satriani παιγμενο απο εμενα.Εχει μερικα λαθη βεβαια,το ξερω.Δειτε το παντως και πειτε μου την γνωμη σας.

Μου φανηκε πολυ "ξερο" το παιξιμο σου.Δεν ειχε groove και κατα τη γνωμη μου ειναι λαθος να παιζουμε κατι ακριβως οπως ειναι σε ενα δισκο.Εδειχνες να μη "νιωθεις" αυτο που επαιζες.Προσπαθησε να αυτοσχεδιασεις , μη σε νοιαζει το αποτελεσμα(αν ειναι καλος η κακος ο αυτοσχεδιασμος για τα γουστα σου)απλα , δεν υπαρχει μεγαλυτερη κ@υλα να βαζεις και εσυ το δικο σου λιθαρακι σε ενα κομματι και να περηφανευεσε για αυτο :D

Κατα τα αλλα ,καλη προσπαθεια ;)

Βασικα αυτος ηταν ο στοχος μου,να το παιξω note for note οχι να κανω διασκευη.Αλλιως στην περιγραφη ελεγα "summer song cover".

ωραιος....και για εμενα παιξτο οπως ακριβως ειναι!!! Αυτος ειναι αλλωστε και ο σκοπος ;)

Το να παιξεις ενα κομματι οπως ειναι στο δισκο ειναι σιγουρα μια προκληση.Θεωρω οτι ειναι σωστα και τα δυο.Και να εισαι σε θεση να το παιξεις ακριβως αλλα και να μπορεις να αυτοσχεδιασεις πανω του.

ωραιος!εγω γουσταρα πολυ που το επαιξες ..νοτα προς νοτα! ;)

μπραβο.εχω και μια ερωτηση..το τρεμολο πως το κανεις και στεκεται οριζοντια στην κιθαρα?στη δικια μου πεφτει προς τα κατω αν το αφησω >:(

Αν δεις στο τρεμολο διπλα απο εκει που μπαινουν οι χορδες(διπλα απο την Μι καντινι για την ακριβεια) υπαρχει μια βιδα που οσο την σφιγγεις ή την χαλαρωνεις επιτρεπει στο τρεμολο να ειναι πιο ελευθερο ή πιο σταθερό.Χρειαζεσαι το allen κλειδακι που ηταν μαζι με την κιθαρα για να σφιξεις αυτη τη βιδα.

χμ..δεν βλεπω να εχει κατι τετοιο.βασικα ειναι απο τα καινουρια μοννελα λες να φταιει αυτο?

Πιθανο,φανταζομαι δεν εχει ουτε την ροδελα που ρυθμιζεις το υψος των χορδων,ετσι?Διαβασε το manual,ειμαι σιγουρος οτι κατι θα υπαρχει και στις καινουριες για να ρυθμισεις την σταθεροτητα του τρεμολο.Δεν πιστευω να το εχουν παραληψει.Αλλιως αν δεν βρεις ακρη μπες στο parkerguitars.com και ρωτα στο forum.

Μπραβο μαστορα,πολυ καλος,μ αρεσε πολυ το στυλακι σου και φυσικα η κιθαρα ειναι μια κουκλα!! Cheers!  :)

ωραιος Anthony.... εγω ειμαι υπερ των "κατα γραμμα" διασκευων... Εκτως οτι ειναι μια προκληση εμπλουτιζεις το "φρασεολογιο" σου και δεν αναλωνεσαι στο να παιζεις τα ιδια και τα ιδια. Ο Satriani αλλωστε ειναι μεγαλος δασκαλος και μπορεις να δεις πολλά νεα πραματα σε καθε του κομματι.... Ολοι δηλαδη εχουν κατι να σου δωσουν και να αντικρισεις κατι καινουργιο οχι μονο οι μεγαλοι... Well done Anthony!

Progduct είπε:
... και φυσικα η κιθαρα ειναι μια κουκλα!!..
ε οχι ελεος και κουκλα...

παρε μια js ρε μεγαλε αφου το χεις.. 8)

Μια JS ή μια Jem θα την ηθελα πολυ παντως,ειναι μεσα στους στοχους μου..

Anthony είπε:
Μια JS ή μια Jem θα την ηθελα πολυ παντως,ειναι μεσα στους στοχους μου..
και εννοειται οτι θα ξαναγραψεις το clip με JS οταν την παρεις που στο ευχομαι!keep up man!

Εξαιρετικό take. Δεν ενθουσιάζομαι γιατί το θεωρώ από τα πιο εύκολα του Satriani [correct me if I am wrong]. Πολυ καλός ήχος και άψογη εκτελεστική δεινότητα. In a bottom line bravo!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
35
Εμφανίσεις
6K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back