- Πόντοι
- 16
PickingMan είπε:Πολύ καλός φίλε Satriani Forever!!! στα speed μέρη μπορείς και καλυτερα (πιο καλο μετρημα εννοώ στην πένα!!!Ωραίος!!!
ακου και το δικο μου summer song ετσι στα γρηγορα το εγραψα 8)
Χωρις Wah Wah
PickingMan είπε:Πολύ καλός φίλε Satriani Forever!!! στα speed μέρη μπορείς και καλυτερα (πιο καλο μετρημα εννοώ στην πένα!!!Ωραίος!!!
Χωρις Wah Wah
PickingMan είπε:ακου και το δικο μου summer song ετσι στα γρηγορα το εγραψα 8)
Άλλο ένα.Όλα τα κωλόπαιδα έχουν μαζευτεί εδώ μέσα για να μας σπάνε το ηθικό...
![]()
![]()
![]()
αν ενοεις το timing στο σημειο με την πενα στο σολ χορδη,το ξανα ακουσα και δεν βλεπω να εχει καποιο προβλημα.χωρις παρεξηγηση νομιζω οτι στη δικια σου εκτελεση υπαρχει το προβλημα που αναφερεις.PickingMan είπε:Πολύ καλός φίλε Satriani Forever!!! στα speed μέρη μπορείς και καλυτερα (πιο καλο μετρημα εννοώ στην πένα!!!Ωραίος!!!
Χωρις Wah Wah
ευχαριστω φιλε μου! το τρακ ειναι απο ενα τευχος του guitar techniques δε θυμαμαι ποιο ομως..sofison είπε:Πολύ καλός φίλε μου μπράβο.
Respect σε όλα τα μέρη του κομματιού ήσουν πολύ καλός.
Παρεπιμπτώντος το backtrack του κομματιού που το βρήκες ?
η κιθαρα ειναι μια ibanez rg 550 αρυθμιστη για 5 χρονια (αφου τοσο περιπου ειχα να την πιασω στα χερια μου ) μαγνητες εχει της μανας της και γενικα δεν εχω πειραξει κατι στην κιθαραThePilgrim είπε:Ποοο ωραίος. Το ευχαριστήθηκα. Για πες μου λίγο τι μοντέλο ibanez έχεις και τι μαγνήτες έχεις πάνω?
Λογικά αυτός με τα λιγότερα μαλλιά... ;Dst_eve είπε:εκτος και αν το θεμα ειναι καθαρα ποιος θα αντιγραψει καλύτερα το καραφλο θεο ;D
PickingMan είπε:Οχι φίλε εννοώ το παιξιμο σου μετα την σολ στην μι και στην σι θέλει δουλεια...
Sir Muttley είπε:Φίλε engl σε τσάκωσα!...τι ηχάρα και τι παιξιματάρα είναι αυτή οεο??
ΠΑΡΑ πολύ μου άρεσε!
ρε παιδια!μην τα παραλεμε κι ολας.οντως μια νοτα δεν <ακουγεται καλα> σε εκεινο τη σημειο,αλλα δεν υπαρχει κανενα θεμα me to timing.αυτο που εγινε ειναι οτι απλα δε μου βγηκε!δε σημαινει ομως οτι χρειαζεται εξασκηση.θα μπορουσα να ξαναπαιξω το τραγουδι και να μου εβγαινε μια χαρα εκεινο τη σημειο αλλα να εκανα καπου αλλου λαθος συμβαινουν αυταDIMIS75 είπε:+10000
Λεπτομερεια αλλα σωστη παρατηρηση.