Joe Satriani - summer song cover

engl

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Γεια σας! ειπα να εγκαινιασω το καινουριο μου wah wah παιζοντας αυτο το κοματι.Τα σχολια ευπροσδεκτα :)

Αν και μπασίστας μπορώ να σου πω πως θαύμασα την πένα σου!Πολύ καλό δεξί και καθαρότατο παίξιμο!Περιμένω και τίποτα δικό σου!Με γειά το Wah:)

Τι να ακούω τον Satriani τι να ακούω εσένα το ίδιο μου κάνει!!! :o

Είσαι ωραίος με άρεσε κ η εναλλαγή της κάμερας κ το φόντο!!! ;D

Α...κ μεγιά το Wha κ απο εμένα κ καλά κ ωραία δημιουργικά παιξίματα σαν κ αυτό! ;)

Παρα πολυ ωραιος,congrats! ;)

Πολυ καλος ο ηχος και το wah σωστοτατο,ανεβασε κι'αλλα αν εχεις!

Ωραιος! ;D

το αγαπημενο μου σατριανοκομματο απο τοτε που επαιζε intro σε εκπομπη του GeronimoGroovy  :o :o :o στην TV στα 90΄ς .

πολυ καλος μπραβο

για πες και τι wah πηρες καθως και με τι γκαζια παιζεις?

Ποοο ωραίος. Το ευχαριστήθηκα :). Για πες μου λίγο τι μοντέλο ibanez έχεις και τι μαγνήτες έχεις πάνω?

να που ακουσα σατριανι και οχι κατι που μοιαζει με σατριανι...ωραιος ρε μαν!!! κιπ ον...

Καθότι μεγάλη λάτρης του Satriani, δε θα μπορούσα να το αφήσω ασχολίαστο ;)

Πολύ ωραίο φίλε μου, μπράβο σου, μεγάλη άνεση διακρίνω! ( Θέλω κι άλλο Satriani ;D ;D ;D)

Είχαμε 2-3, τώρα μας ήρθε κι' άλλος.

Κύριοι πως θ' ανεβάσουμε κλιψ εμείς μετά? >:(

Αψογος ο κύριος!!!! Φίλε ανέβασε και κανένα δικό σου να γουστάρουμε!!! Τα σπάει το summer song.

Όλα τα κωλόπαιδα έχουν μαζευτεί εδώ μέσα για να μας σπάνε το ηθικό...

:P ;) :D

Ωραίος και άνετος. Μπράβο...!!!

ευχαριστω για τα σχολια σας παιδια! το wah ειναι το cry baby 95q και ο προενισχυτης ειναι ο engl e570. Περναει μεσα απο τελικο ενισχυτη  και καμπινα 1χ12  και με μικροφωνο πηγαινει απευθειας στην καρτα ηχου.τα εφε delay και  reverb ειναι απο το logic pro :)

Πολύ καλός φίλε Satriani Forever!!! στα speed μέρη μπορείς και καλυτερα (πιο καλο μετρημα εννοώ στην πένα!!!  ;) Ωραίος!!!

ακου και το δικο μου summer song ετσι στα γρηγορα το εγραψα  8)

Χωρις Wah Wah

summer_song.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
18
Εμφανίσεις
4K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα