ο χωρος πρεπει να ειναι εντυπωσιακος , κατι που στην δικη μας εικονα πιθανων δεν αποτυπωνεται
μου αρεσε και ο ηχος ,φανταζομαι ζωντανα ακουγοταν πολυ καλυτερα
τον αν φαινονται απροβαριστοι ,δεν εχω τις γνωσεις να το κρινω , αλλα αν ισχυει αυτο , σε ενα τετοιο χωρο , σε τετοια περισταση και με τετοιο ονομα quest να παρουσιαζεσαι απροβαριστος οταν μαλιστα η συναυλια εστω και μεσω youtube θα την δει ολος ο πλανητης ( και λογω παρουσιας Turner ) ,μου φαινεται πολυ παραξενο .Πιθανων ο Γακης με την μπαντα παιζουν καιρο αυτα τα κομματια και ο Turner ισως ηρθε τελευταια στιγμη και θεωρηθηκε δεδομενο οτι θα κολλησει .
οι rainbow ( σαν γνωστος αιρετικος ) μου αρεσαν κυριως με Turner , το street of dreams το θεωρω ενα απο τα καλυτερα κομματια ολων των εποχων , με ξενισε οτι ξεκινησαν με αυτο το σετ , αφου το θεωρω οτι θα επρεπε εκει να κορυφωνεται το σετ .
κατι επισης που παρατηρησα ηταν η 'χλιαρη ' αντιδραση του κοινου που μπορει να οφειλεται ,ειτε στην μικρη χωρητικοτητα ( δεν γνωριζω τον χωρο ) ,ειτε στο οτι μεγαλος μερος του κοινου να ηταν προσκεκλημενοι 'ασχετοι ΄με το μουσικο ρεπερτοριο .
ο Turner μου αρεσει γιατι τραγουδαει και δεν τσιριζει σαν καποιους της γενιας του , οι οποιοι μαλιστα δεν μπορουν να τσιριξουν και οπως παλια αλλα επιμενουν .
λεπτομερεια ... με το καλημερα ο Turner ξεχναει τον δευτερο στιχο και μαλιστα ο Γακης ειναι σε ετοιμοτητα μπας και αναλαβει , αλλα επανερχεται ...