Jimmy Herring C7 in/out/in line.

pipityri

Music Guru
Πόντοι
198
....από το live που πόσταρε ο @fusiongtr τις προάλλες, το line στο 0.35. Η μπάντα παίζει C7, o Jimmy παίζει C hw diminished-G alt (ή hw) και μετά από μια μικρή χρωματική κίνηση επιστρέφει σε C hw. Enjoy!

ps.. απολογούμαι για την απουσία μουσικής γραφής, αλλά τα φτιάχνω βιαστικά στο Guitar Pro και βάζει ό,τι υφεσοδιέσεις θέλει.

Προβολή συνημμένου Jimmy Herring C7 line.pdf

ΧΙΛΙΑ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"!

Με αυτά που κάνεις, πρέπει να συνεργαστούμε.

Εγώ δηλαδής να ανεβάζω τέτοια, κι εσύ να τα αναλύεις.

ΘΕΟΣ!

Με αυτά που κάνεις, πρέπει να συνεργαστούμε.

Εγώ δηλαδής να ανεβάζω τέτοια, κι εσύ να τα αναλύεις.
...ναι, γιατί εσύ δεν μπορείς...Άσε με ρε απογευματιάτικα... ?

Το hw είναι hand woven? Σταυροβελονιά δηλαδής; hand wound?

Το H-W είναι half - whole, και αναφέρεται στο ημιτόνιο - τόνος, της οκτάφθογγης συμμετρικής diminished κλίμακας.

Είναι μια κλίμακα που ο τύπος της είναι ημιτόνιο - τόνος - ημιτόνιο - τόνος - ημιτόνιο - τόνος - ημιτόνιο - τόνος.

Υπάρχει και η Τόνος - Ημιτόνιο οκτάφθογγη συμμετρική diminished κλίμακα (w - h).

Το H-W είναι half - whole, και αναφέρεται στο ημιτόνιο - τόνος, της οκτάφθογγης συμμετρικής diminished κλίμακας.

Είναι μια κλίμακα που ο τύπος της είναι ημιτόνιο - τόνος - ημιτόνιο - τόνος - ημιτόνιο - τόνος - ημιτόνιο - τόνος.

Υπάρχει και η Τόνος - Ημιτόνιο οκτάφθογγη συμμετρική diminished κλίμακα (w - h).

να. Αυτά είναι που δεν μπορώ μεσημεριάτικα...

Το hw είναι hand woven? Σταυροβελονιά δηλαδής; hand wound?

Βοήθα κυριε pipityri γιατι ήπιαμε και το μοσχοφίλερο μεσημεριάτικα.
Κεκτημένη ταχύτητα, boss. ?

C half/whole diminished: C-Db-Eb-E-F#-G-A-Bb (συμμετρική, εναλλαγή ημιτονίου/τόνου. Αντίστοιχα και από G.

G alt: G-Ab-Bb-Cb-Db-Eb-F  (ο 7ος τρόπος της Ab Melodic Minor).

Ποιο software χρησιμοποιείς για την ταμπλατούρα κύριε pipityri μου?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back