Jens Ritter guitars

BlackCrow81

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Έργα τέχνης? Όμορφες ή στραβοχυμένοι λουκουμάδες?

Princess Isabella

isabella-1.jpg

1521-1.jpg

1078-1.jpg

1241-10.jpg

item_info.php

1544-1.jpg

blue-dragon-1.jpg

PJS

pjs01.jpg

1526-1.jpg

Monroe

monroe01.jpg

1512-1.jpg

Porsch

porsch01.jpg

1544-1.jpg

Οι υπόλοιπες καθώς και τα μπάσα μαζί με τεχνικά χαρακτηριστικά εδώ:

https://ritter-instruments.com/instruments.php

https://ritter-instruments.com/ritter-royal.php

dimsonic είπε:
αν ήμουν ο David Bowie, o Marc Bolan, o Prince ίσως να έπαιρνα κανα δυό...
Δηλαδή δε θα έβγαινες στη σκηνή με τους A priori να παίξεις τη μουσική σας με κάποια από δαύτες? Τη δεκαετία του '70?  ;D

BlackCrow81 είπε:
Δηλαδή δε θα έβγαινες στη σκηνή με τους A priori να παίξεις τη μουσική σας με κάποια από δαύτες? Τη δεκαετία του '70?  ;D
τη δεκαετία του 70 ήμουν απίστευτα πιό συντηρητικός και σεμνός από ό,τι τώρα.

δεν υπήρχε περίπτωση ούτε σέλφι να έβγαζα στο μαγαζί με μια από αυτές.

σήμερα ίσως... Αλλά και πάλι πιστεύω ότι είναι κιθάρες για show off.

Γι αυτό είπα τους παραπάνω.

Αντε κι αν έπαιζα στην μπάντα του Gary Glitter...

Εγω την πανω πανω τη χτυπουσα ευκολα!!!

dimsonic είπε:
αν ήμουν ο David Bowie, o Marc Bolan, o Prince ίσως να έπαιρνα κανα δυό...
Αυτό ακριβώς.

noe13 είπε:
Εγω την πανω πανω τη χτυπουσα ευκολα!!!
Γιατί τι σου έκανε?  ;D
Και εγώ αυτή είδα και ήταν ο λόγος του νήματος αλλά μετά είδα και την κόκκινη PJS και τις Monroe. Χμμμ, μάλλον την PJS θα διάλεγα  :P

μεταξύ μας η πρώτη άσπρη είναι η καλύτερη και θα μπορούσε να είναι του Steve Jobs όταν πρωτοέβγαλε το πρώτο i-pod

170px-Ipod_2G.png

dimsonic είπε:
μεταξύ μας η πρώτη άσπρη είναι η καλύτερη
Μόνο αν κάτω από την ζάχαρη έχει σοκολάτα και όχι αμύγδαλα. Τα κουφέτα με αμύγδαλα δεν μου αρέσουν.

BlackCrow81 είπε:
Χμμμ, δεν εχεις άδικο
Είδα μια radiator σε μια αγγελία τις προάλλες και με το που είδα τώρα το post σου λέω πως μοιάζουν έτσι.Όπως λεμε gibson les paul και prs singlecut.Τώρα θα λεμε godin radiator και jens ritter  porsch.

Εγώ κι αν (ψιλο)μεγάλωσα, συνεχίζω να είμαι αναίσχυντος πόζερος και θα έκανα ανετότατα δημόσιες εμφανίσεις με σέλφιζ κτλ. με όλες αυτές.

Η πρώτη σαν κουφετάκι και η μπλέ  με το bigsby σκίζουν :D

E, ναι είναι έργα διακοσμητικής τέχνης, δεδομένου ότι εξυπηρετούν πρώτα αισθητικούς σκοπούς και κατόπιν λειτουργικούς...

Επιπλέον, για να κρατήσεις τέτοια κιθάρα στη σκηνή, θα πρέπει να έχεις και το ανάλογο outfit - δύσκολα μπορώ να σκεφτώ έναν indie rocker με ξεκούμπωτο καρό πουκάμισο να κρατάει μια κιθάρα κουφέτο ή σαν πίνακα του Νταλί. Αντίθετα, μπορώ μια χαρά να φανταστώ τον perry των Aerosmith να παίζει ξέρω γω το Pink, ή τους ΖΖ Top να κρατάνε την πρώτη (την λευκή) φορώντας λευκά κοστούμια.

Glam όπως και να το κάνεις!

Θυμήθηκα τώρα ένα παλιό βίντεο με τον ίδιο τον Ritter να επισκέπτεται περίπτερο Κινεζικής εταιρίας που κάνει ξεδιάντροπες κόπιες του, και ρωτούσε ποιος τα σχεδίασε. :)

Trending...

Νέα θέματα

Back