Jeff Beck VS Jennifer Batten Video

antouan_z

Μέλος
Πόντοι
36
Mr Yameth...εχω την αδεια σου να παραχωρησω στα μελη του noiz ενα link στο οποιο εχω ανεβασει ενα σπανιο βιντεο(jeff beck VS Jennifer Batten Live In Japan 1999) απο την συλλογη μου....και μπορουν να το κανουν απλα download

Αν ναι επονται και αλλα...αν οχι ...τοτε απολυτως δεκτο και κατανοητο

Αν είναι προσωπική σου μαγνητοσκόπιση ή δεν προσβάλει τους νόμους περι πνευματικών δικαιωμάτων δεν υπάρχει πρόβλημα.

Οι κανονισμοί του Forum είναι ξεκάθαροι.

Αλλοιώς θα πρότεινα να επικοινωνήσετε με προσωπικά μηνύματα.

νομιζω οτι ειναι λιγο υπερβολικο..αφου και αυτος απο καπου το κατεβασε.. :(

νομιζω οτι ειναι λιγο υπερβολικο..αφου και αυτος απο καπου το κατεβασε.. :(
12 ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΑΔΑΜ Η ΓΥΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΔΩΚΑΣ ΝΑ ΗΝΑΙ ΜΕΤ ΕΜΟΥ ΑΥΤΗ ΜΟΙ ΕΔΩΚΕΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΓΟΝ

13 ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΑΜΕΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΗ ΕΙΠΕΝ Ο ΟΦΙΣ ΜΕ ΗΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΟΝ

14 ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΦΙΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΜΕΣ ΤΟΥΤΟ ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΝΑ ΗΣΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΤΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΑΓΡΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΠΑΤΕΙ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΡΩΓΕΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ

(Γένεσις, Κεφάλαιο Γ)

..αφου και αυτος απο καπου το κατεβασε.. :(

Aγαπητε φιλε..εδω κανεις λαθος..δεν το κατεβασα απο πουθενα και δεν γνωριζω αν υπαρχει απο καποιο p2p προγραμμα...

Το απεκτησα απο ανταλλαγη με συλλεκτες μουσικων βιντεο τον καιρο που ημουν Αγγλια...

Τελως παντων..εγω αυριο θα το ανεβασω το λινκ....

Βασανιστειτε τωρα........... :D :) :o

Eλα ρε ζημιαρη Whitenoise...ειχα ενα προβλημα με το link,kαι το ξανακανω upload τωρα σε αλλο url.....Sorry

Just be patient..ειναι και 250Μb ......

:D :) :( :o

Κοιτάξτε με πόσα πετάλια παίζει η κυρία Jennifer και με ...πόσα ο Jeff...

bscap002.jpg

Εκτός αν δε φαίνονται ή έχει κανα θεόρατο Rack...

Παντως το παιξιμο της ειναι αρκετα ευρηματικο και psycho τοσο στα προσωπικα της αλμπουμ οσο και στις συνεργασιες της.....

Δεν την πηρε αδικα ο Μιχαλακης...... :D 8O

mj+jb.jpg

θυμάμαι σε μια συνέντευξη του bon jovi που είχε μιλήσει για την ηχογράφηση του σόλο του blaze of glory..(μη μου πεις ότι δεν ξέρεις οτι το παίζει ο jeff :D :D )

των ρώτησε τι εξοπλισμό θέλει να του νοικιάσει για την ηχογράφηση και του είπε ο jeff..ενα marshall και ενα πετάλι distortion :wink:

περίμενε πως και πως ο άμοιρος ο john να δει πιο είναι το μυστικό του και τελικά ολα (όπως διαπίστωσε στο τέλος της ηχογράφησης) είναι στα δάχτυλα αυτού του ανθρώπου :wink:

Xa...xaxxax.... :D 8O :lol: :o

Παντως αν σας αρεσε παιδες το βιντεακι...λεω να ανεβασω και κανα αλλο...πχ.Andy Timmons Live In Italy kai οτι αλλο γουσταρετε.......

:D :) :( :o Eτσι...ετσι...και μετα θα ακολουθησουν συναυλιες Aria Giovanni..Katsumi...Miko Lee κτλ....Αστειευομαι!!!!!!!!!

Οκ...αααα...εχω και NEIL ZAZA Instructional Video 58min...σπερνει τον πανικο....

Trending...

Νέα θέματα

Back