Jeff Beck style βραδυνό κλιπ

Τhx!

Αυτη τη φορα πηγα να μοιασω herbert longsh & trigga στα πλαγκινια και εγινε λιγο διαφοτερικη μειξη.

Ολη τη δουλεια στο γρεζι-αντιheadroom την εκανε το mayer.

Αυτο το πεταλι το εδωσα και το πηρα απο 4 φορες.

Συμπερασμα χωρις αυτο δε μπορω fanufunk ειμαι φιλος σου ακομη?
::)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δώσε το κλιπάκι στο λαό ρε συ Κώστα!!  ;D

Βάλτο σε κανένα box.net για να το κατεβάσουμε!.....(και να το μελετήσουμε καλύτερα!.. ;))

μαστροτσεπέτο φέρε ρε το κιθαρονι απ τη φωτογραφια το τελεκάντρι μπιγκσμπι να το παπουπιάσω λίγο.

aderfos leei papoys ebiria gia ki8ara me spirouni ala oxi gia esp me metal gia jazz fash.Kalo h oxi?

Κωσταρα αψογος, εμενα παρολο που μετα το 00.20 δεν μου θυμιζει και τοσο Beck (ισως γιατι δεν παιζεις με τον bridge μαγνητη, κι ο Beck μ αυτον κανει ολες τις "ασχημιες" του  ;D) τα πρωτα 20" ειναι aaaaall the money ναουμ. Beckιλα αψογη, σουπερ snap και γαμει τους ηχους ρε. Δεν πα να ναι φτηνο το μικ, φτηνο ξεφτηνο σουπερ ειναι

Ολο το κομματι ειναι παρα πολυ καλα παιγμενο. Μονο το πολυ square "ταμπουρο" δεν μου πολυκαθοταν, ειδικα στα σημεια που γινοταν παυση και επαιζε μονο του. Η vsti η backing track ειναι ε?

Mπραβο ρε Κωστα

Κωστα κοιτα τι επαθε ο σκυλος μου μολις ακουσε το Βραδυνο σου κλιπ ;D ;D ;D

επειδη εχω ενα μαπα μικροφωνο
Ε,ΠΑΡΕ ενα ΚΑΛΟ επιτελους αρχηγε μου... ;D δωσε ενα απο τα 345 πεταλια σου και παρε ενα 57αρι η κανα φτηνο Ribbon απο το Θωμα να κανεις δουλεια... :) :)

Για άλλη μια φορά ο έξαρχος αποδεικνυει ότι δικαίως λιώνω το myspace του απο την πρώτη βδομάδα που γράφτηκα εδώ μέσα...

Κeep up the good work!

Nα ζητησω καταρχην συγνωμη για τα ανεπαλληλα 'ενεβηκε εδω εκει παρακατω' αλλα αυτο εγινε επειδη το thread ειναι αρκετα  παλιο και εγιναν καποιες αλλαγες κατα καιρους.

Νικολα εχω σκοπο να παρω ενα καλο μικ ;D

ευχαριστω παιδια για αλλη μια φορα για τα καλα λογια!

Φιρμακη ο σκυλος σου ειναι ολα τα λ7 τον ανταλλαζεις με καμπινα-σπιτι για γατα?

gibson ειπαμε απο σεπτεμβρη ξερεις πια μου εκανε ζημια ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολυ ωραιος για ακομα μια φορα ο κωστας! ;)

Για αλλη μια φορα υποκλινομαι στο 'αυτι ' του Γιωργου.. (long s)

τον ευχαριστω ξανα γιατι πηρε την πρωτοβουλια και ασχοληθηκε με την επεξεργασια του κομματιου που ετσι οπως ειχα κανει εχανε σε δυναμικες και σε ισορροπια-σταθμες. 

http://www.box.net/shared/86m7ihmm8o

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back