Nά τα ακούσεις ποιό καλάkotsadoros είπε:λοιπον , 3ο κλιπ πρεπει ναναι η les paul, 5ο η Prs και 6ο η greco.
θα ξανακουσω τα υπολοιπα και θα επανελθω.![]()

Εαν το 6 είναι η Greco θα την αγόραζα επιτόπου ;D
Nά τα ακούσεις ποιό καλάkotsadoros είπε:λοιπον , 3ο κλιπ πρεπει ναναι η les paul, 5ο η Prs και 6ο η greco.
θα ξανακουσω τα υπολοιπα και θα επανελθω.![]()
Δημήτρη.. εσύ αγόρι μου εχεις ακρίβα γούστα 8)studio54GR είπε:Πες ότι θέλεις Μάκη, εμένα μου αρέσει ο ήχος της κιθάρας στα 1 & 7.
Ωχ στην Gibson Joe Perry έπεσα?ffmakis είπε:Δημήτρη.. εσύ αγόρι μου εχεις ακρίβα γούστα 8)
Τι δουλειά εχεις με τις σχιστομάτες![]()
Θα το μάθεις σύντομαrocka-vic είπε:Μηπως (ξαναλεω) η 2 ειναι Greco ( ή ισως και η 7)... ???
Σωστός ο Blue ;Dblue είπε:Δεν ξερω ποια ειναι ποια,αλλα η Gibson ειναι η καλυτερη.
Οκ πετυχα το No2.. Τι καιρδισα? ;Dffmakis είπε:Σωστός ο Blue ;D
Εδώ δεν μπορεί να τα ξεχωρίσει ο φίλος πού τα έπαιξε
Νο1- Joe Perry
No2 -Vintage Greco les paul
No3 -Vintage Greco les Paul
No4 -PRS Custom 22
No5 -Joe Perry
No6 -Joe Perry
No7 -Joe Perry
No8 -PRS Custom 22
Εαν ακούσεις με προσοχή το κλιπάκι Νο2,θα ακούσεις κάτι περίεργους θορύβους στίς χαμηλές συχνότητες.rocka-vic είπε:Οκ πετυχα το No2.. Τι καιρδισα? ;D![]()
Ρωτας γιατι δεν ξερεις ή για να δεις αν ξερω εγω? ;Dffmakis είπε:Εαν ακούσεις με προσοχή το κλιπάκι Νο2,θα ακούσεις κάτι περίεργους θορύβους στίς χαμηλές συχνότητες.
Ξέρεις τί είναι ???
ΣΑΡΑΚΙ!ffmakis είπε:Εαν ακούσεις με προσοχή το κλιπάκι Νο2,θα ακούσεις κάτι περίεργους θορύβους στίς χαμηλές συχνότητες.
Ξέρεις τί είναι ???
Λάθος ο επόμενος παρακαλώevris είπε:ΣΑΡΑΚΙ!
To κλαμα του σκυλου του Superfunk που ειναι αλλεργικος στους humbuckers? ;DΕαν ακούσεις με προσοχή το κλιπάκι Νο2,θα ακούσεις κάτι περίεργους θορύβους στίς χαμηλές συχνότητες.
bihlas ...καλό !! ;Dbihlas87 είπε:To κλαμα του σκυλου του Superfunk που ειναι αλλεργικος στους humbuckers? ;D