Jamiroquai live from Abbey Road.

vagelism

Musician/Educator
Πόντοι
2,098
Επιτρεψτε με να μοιραστω μαζι σας μερικα  videakia απο ενα σουπερ γκρουπ με ενα εξαιρετικα ταλαντουχο frontman. To rhythm section πραγματικα ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!

Κυριες και κυριοι οι Jamiroquai live in Abbey Road.

Απιστευτη μπαντα, απο τις αγαπημενες μου. Ειχα την τυχη να τους δω live προσφατα και απλα σκοτωνουν οι ατιμοι...

Το Live dvd  τους {Live in Verona} ειναι ενα απο τα καλυτερα dvd της συλλογης μου. ο Jay K παραδιδει μαθηματα Ηθους...και τρωει το τουλουμι στο κεφαλι μαζι με ολο το κοσμο που βρεχεται για χαρη του..Η μπαντα δε....σεμιναρια groove παλι..Το dvd λες και εχει φταχτει ειδικα για μπασιστες και ντραμμερ..

Που τους πετυχες να παιζουν Live Odis? Η αληθεια ειναι οτι θα ταξιδευα για χαρη τους.Πες μας εντυπωσεις!!!

Τρελή μπάντα. Θυμάμαι όταν πρωτοάκουσα το emergency on planet earth από ένα φίλο dj και έπαθα ένα θέμα. Κατά τη γνώμη μου, clubs/bars που λένε ότι παίζουν χορευτική/groovy κλπ μουσική θα έπρεπε να έχουν τουλάχιστον 1 ώρα πρόγραμμα Jamiroquai. Δυστυχώς, στην Ελλάδα, σπανίως τους ακούς έξω.

Τους ειχα πετυχει στο Hard Rock Calling, Ιουνιος του 2010 στο Hyde Park, Λονδινο...ανοιγαν για τον Stevie Wonder.

Stevie Wonder Master Blaster Live Hyde Park 2010

Στα πλαινα εχει κανα 2 ακομα κομματια απο jam & sw απο εκεινη τη συναυλια.

Πρεπει να ηταν σουπερ συναυλια...

Stevie wonder & Jamiroquai 2 σε 1 ??

Αυτο κι αν ηταν line up ;D ;D

Ποσο λυπηρο ειναι να πρεπει να παμε στα γαμιδια για να δουμε μια συναυλια της προκοπης..

Να ΄σαι καλα να ταξιδευεις για τετοιες συναυλιες.

Ειναι απιστευτοι.

Ελπιζω να καταφερω να ανεβω να τους δω στη Γερμανια σε κανα μηνα περιπου που θα παιξουν.

ΠΟΛΥ ωραίοι, και το groove, groove...

Απλά δεν είναι το στυλ της μουσικής που μου αρέσει καθόλου. Πάντως θα πήγαινα ΑΝΕΤΑ σε συναυλία τους, ακριβώς για το groove και την όλη φάση! :) Thanks for sharing Vangelis!

Καλά δεν παιζονται! Μονο ενα cover του sunny ειχα ακουσει απ αυτους που εκαναν στο Glastonbury το '95...  ;D

Ο τύπος είναι απίστευτος και η μπάντα του καταπληκτική.Μου αρέσει πολύ!

Jay Kay is DA MAN!!!! (and a helluva driver!)

+10000 Για το Live in Verona !!! Σκααααβει η συναυλια....

Jamiro ειναι αγαπημενοι απο το πρωτο αλμπουμ το οποιο αγοραστηκε σε βινυλιο καπου στο 90κατι και απο τοτε τρελλος φαν ....

Ειχα την τυχη να τους δω στην "κλειστη" συναυλια που ειχε κανει στο Ελευθεριος Βενιζελος πριν καποια χρονια ...σε ενα προμοσιον της σονυ-εριξον-οπου εκανε και ρεκορ γκινες σαν η πρωτη συναυλια σε αεροπλανο...

Εγω δεν ημουν στο αεροπλανο δυστηχως αλλα σε ενα τερμιναλ του αεροδρομιου με αλλους 300 !!! Ονειρο ζωης (μουσικης) που εγινε πραγματικοτητα !!!  Θα ανεβασω βιντεακια μολις μπορεσω να τα μετατρεψω !!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
599
Απαντήσεις
11
Εμφανίσεις
6K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα