jam video-with my tele.ΜΑΡΙΟΣ !

Ωραιος ο Μαριος. Μ αρεσει πολυ εκει που παιζεις πολυ στο 2 (2:00-2:15) δηλαδη καταληγεις σε λα οντας παιζοντας σε σολ, ελπιζω να καταλαβαινεις.

Καλες γιορτες

γεια σου τακη! !ναι καταλαβα, σ αευχαριστω@! νταξει σ αυτο το βιντεο ,ν σου πω την αληθεια δεν μου πολυαρεσει το αποτελεσμα..αλλα δε βαριεσαι το ανεβασα.!καλεΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΡΟΔΙΤΗ !

playloud είπε:
Ωραιος ο Μαριος. ....
Ποιός Μάριος? Μήπως εννοείς ο ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΖ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ?

(Ναι, ωραίο είναι αυτό το σημείο. :) )

Από την άλλη... έχω ακούσει αυτό το backing track τόσες φορές εδώ στο noiz, που απορώ πως δεν το έχουμε κάνει noizjam  ;D

Όπως λέμε και στην Κρήτη, εγώ "του 'παιζα δυο."  ;D  (αν είναι για καλό σκοπό  :))

Μια χαρα σε βρισκω.

Μπηκες με ωραιες φρασεις κ συναισθημα.Μου αρεσε.

Ισως ομως να το κρατησες λιγο παραπανω απ'οτι επρεπε κ επαιξες αρκετα repetition.

Ωραιος ηχος btw. :)

Even thought i ain't my style, μου αρεσε. Ωραια χορευτικα με το κεφαλι κιολας. :P

ΥΓ.: κλεινε το msn, ή εστω τους ηχους του οταν γραφεις :P

DaveMurrayJr είπε:
Ωραια χορευτικα με το κεφαλι κιολας. :P

ΥΓ.: κλεινε το msn, ή εστω τους ηχους του οταν γραφεις :P

xaaXA!!!καρφι στον ενισχυτη ...πολυ χαμηλη ενταση..!! ειναι βαρετο κατα τη γνωμη μου!@#!μονο για βραδινες ωρες !!!ευχαριστω παιδια

χαιρομαι που προσεξες το βιντεακι!!! ¨) καλη χρονια σε ολους!!!!υγεια και εμπνευση!::

thanasis b είπε:
βγαινει και σε εγχρωμο?! :P

ο λαος απαιτει jazzarisma..
βασιλατε παντα πιστευα οτι εχεις καλο γουστο και ακους τους καλυτερους . (:)))))))))ΧΑΧ

Ωραίο. Μ'αρεσε. Και το ασπρόμαυρο βίδεο μ'άρεσε. :)

Θα με κάνετε να μ'αρέσουν και οι τελε σε λίγο και να πάρω κι εγω καμια από δαυτες. :P

παρε κι εσυ ..μπορεις! απ το πανερι.φαντασου να υπηρχε ενας μπουφες με κιθαρες....πω

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back