Γύρω στις 03.00 το πρωί; Σε δάσος μένεις;longshadow είπε:Τόσο πολύ μου άρεσε που στη δεύτερη ακρόαση άνοιξα τον ενισχυτή και άρχισα να παίζω απο πάνω... ;D
Εγώ και ο Χάρης που στο αναφέραμε ήμασταν εκτός ακουστικής σου κλίμακας ;longshadow είπε:Πως και δεν το είχα ακούσει στην ώρα του?...μου διέφυγε.
Να είναι καλά ο άλλος Σπύρος που το έκανε bump.
Ξέρω ότι δεν σε προλαβαίνουν οι εξελίξεις αλλά ο συνδυασμός (νομίζω ότι) λέγεται Hörlurar-ljudkort. ;DΓύρω στις 03.00 το πρωί; Σε δάσος μένεις;![]()
Αυτό....και για αρκετά που έχεις ανεβάσει. Αλήθεια, γιατί δεν στρώνεις τον π@πό σου να κάτσεις να φτιάξεις μιά ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ κατάσταση?Haris είπε:Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτό το κομμάτι παρακαλάει να γίνει τραγούδι!
Δεν είναι θέμα στρωσίματος ποπού Ανέστη. ;Dmarathon είπε:Αλήθεια, γιατί δεν στρώνεις τον π@πό σου να κάτσεις να φτιάξεις μιά ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ κατάσταση?
Ναί.audiokostas είπε:Εγώ και ο Χάρης που στο αναφέραμε ήμασταν εκτός ακουστικής σου κλίμακας ;
Μωρέ ούτε Hörlurar, ούτε ljudkort.Ξέρω ότι δεν σε προλαβαίνουν οι εξελίξεις αλλά ο συνδυασμός (νομίζω ότι) λέγεται Hörlurar-ljudkort. ;D
audiokostas είπε:Ξέρω ότι δεν σε προλαβαίνουν οι εξελίξεις αλλά ο συνδυασμός (νομίζω ότι) λέγεται Hörlurar-ljudkort. ;D
Πήξαμε στους Σουηδούς 'δω μέσα.Μωρέ ούτε Hörlurar, ούτε ljudkort.Ξέρω ότι δεν σας προλαβαίνουν οι εξελίξεις αλλά υπάρχει συγκεκριμένο κουμπί που (νομίζω ότι) ρυθμίζει το ljudnivå. ;D