Ήταν Hackerομα;

Τέρρυ Μαυρίδης

Terry RoscoeBeck5

Fenderολάτρης
Staff member
Πόντοι
2,638
Ήταν Hackerομα;

Επιτέλους το Noiz επέστρεψε λίγο πριν μας πιάσει το στερητικό σύνδρομο. Welcome back… Βεβαίως η σχετική ανάρτηση κάνει λόγο για τεχνικό πρόβλημα, αλλά λόγο της «πολεμικής» που είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με κάποια πρώην μέλη- και καθώς «μπήκε ο διάβολος μέσα μου»- αναρωτιέμαι μήπως τελικά οι δυνάμεις του… σκότους και του χάους, έβαλαν το χεράκι τους για αυτό το τεχνικό πρόβλημα… Πάντως το timing με παραξένεψε…

Ποια είναι η άποψη σας;

ΥΓ: Μπορεί βέβαια να είμαι υπερβολικός και υπέρ του δέοντος… συνωμοσιολόγος . 

Nikoubis είπε:
Πρακτορες των Νεφιλιμ ηταν. Η Νεα Ταξη ειναι κοντα. ;D
Αχ καημένε Nikoubi εκεί έχεις μείνει? Λάθος πληροφορίες έχεις! Ελοχιμ ήταν!!! Τους είδα να μπαίνουν κρυφά μέσα στα Studio του server του Noiz! χαχαχαχα  ;D  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ήταν Hackerομα;
Οχι δεν ήταν. Καταστράφηκε ο ένας σκληρός δίσκος στο array.

yameth είπε:
Οχι δεν ήταν. Καταστράφηκε ο ένας σκληρός δίσκος στο array.
Ok δεν ύπαρχει λόγος αμφισβήτησης... απλά όλα αυτά με τις «τραχανοπλαγιές» και την πολεμική κατά των admin με έβαλαν σε σκέψεις αναφορικά με το τυχαίο...

Και εγώ για hack σκέφτηκα γιατί άνοιξε για καμιά ώρα την παρασκευή το μεσημέρι και μετά έπεσε και εξαφανίστηκε τελείως και ούτε ένα σημείο ζωής!

Τέσπα!Τέλος καλό όλα καλά!!!Welcome back αγαπημένο μας NOIZ!!!!!! (Y)

audiokostas είπε:
Πότε έπεσε το Νοιζ ρε παιδιά;

Με ποιόν μάλωνα εγώ τότε;

Που έγραφα;
Απανταγες σε καλα εκπαιδευμενους Ρωσους πρακτορες που παρισταναν τα μελη του φορουμ. Με τα στοιχεια που μαζεψε απο τις στημενες αυτες συζητησεις, ο Πουτιν σε εχει πλεον στο τσεπακι του.

Trending...

Νέα θέματα

Back