Ιστορικα συνθ

KOTS

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ποιο ειναι για εσας το πιο προσφατο "ιστορικο" συνθ απο την αρχη του 1990 το οποιο αξιζει καποιος να ψαξει σε μεταχιρισμενο?

KORG 01?

KORG T1?

YAMAHA SY77?

Εμενα αυτα τα 3 παντως..

Πειτε ομως και τις αποψεις σας

01 wfd δαγκωτο(εμβολιασμενο παντα) :lol: :lol:

¶σε ρε Korgy. ¶κουσες Korg ...και μπήκες. :lol:

Να σε πώ...ena Korg Poly800 αγορασμένο δεκαετία '90 που το πουλάω πιάνεται;;; (τροποποιημένο πάντα) :lol: :lol:

Kawai K5000 synth or rack or workstation. Οπου το πετυχεται(χλομο το ειδα) παρτε το χαλαρα. Εχω ενα απο το 2003(Kawai Κ5000S) και ειναι το αγαπημενο μου synth(additive synthesis). Εαν βρητε το rack και δεν το θελετε, στειλτε κανα μηνυμα..... :lol:

Συμφωνώ για το Wavestation και πιστεύω ότι πρέπει να αναφερθεί και το M1 από τα Korg.

Από τα υπόλοιπα, Nord Lead, Yamaha VL1 και Roland JV-1080.

KORG Wavestation, σε οποιοδήποτε μοντέλο (ΕΧ, AD, SR). Αρκεί κάποιος να μη μείνει στα preset.

KORG Wavestation' date=' σε οποιοδήποτε μοντέλο (ΕΧ, AD, SR). Αρκεί κάποιος να μη μείνει στα preset.[/quote']
Πάνε βόλτα τα preset :wink:

Φοβερό εργαλείο ρε παιδιά......αρκεί να το μάθεις. Εγω ακόμα το ψάχνω και ολο και κάτι καινούργιο βρίσκω.

KORG O1

ROLAND JV-1080

KORG WAVESTATION

Και αφού αναφέρθηκε το Μ1 καλό θα ήταν να ακούσεις το ENSONIQ TS-10. Ίδιο στυλ, αλλά καλύτερο, κατά τη γνώμη μου. Είναι η αμερικάνικη εκδοχή του, που στην ουσία σημαίνει ότι έχει περισσότερο όγκο.

Αυτα μου ερχονται προς το παρον στο μυαλο...

KURZWEIL K2000 !!!!

ολα τα παραπανω μαζι και με πολλες αλλες δυνατοτητες!!!

απιστευτο οργανο το οποιο φυσικα κανεις δεν το καταλαβαινε γιατι τα δικα του preset δεν ηταν εντυπωσιακα...μπορει ομως να βρει κανεις δωρεαν στο ιντερνετ απιστευτους ηχους..!!!

δεν συζηταμε βεβαια το editing που μπορει να κανει κανεις στο οργανο...χρονια μπροστα απο αλλες εταιρειες...ειναι οργανο απο το 90-91 και συναγωνιζεται σημερινα οργανα!!

-διαβαζει roland.akai,ensiniq,wav,aiff

-exei scsi

-παιρνει μεχρι 64mb για να φορτωσεις ηχους

-παιρνει σκληρο δισκο εσωτερικα

-φοβερο editing σε samples k programs

-πολυ βολικο για live με καποιες λειτουργιες που εχει

-εχει....v.a.s.t...!!

-δεχεται επεκταση για να κανεις sampling

-δεχεται επεκτασεις με ηχους της kurzweil(piano,orchestral,contemporary κ.α..)

-εχει απιστευτο με πολυ καλη παρουσια ηχο.

Δυστυχως ποτε μου δεν εχω ακουσει συνθ της εταιριας αυτης. Πολυ θα το ηθελα αλλα δεν εχω ψαχτει ιδιαιτερα

korg z1

waldorf q

korg 01

Δεν ξερω το κατα ποσο θα μεινουν ιστορικα.Για μενα ιστορικα ειναι μονο τα real analog.

Δυστυχως ποτε μου δεν εχω ακουσει συνθ της εταιριας αυτης. Πολυ θα το ηθελα αλλα δεν εχω ψαχτει ιδιαιτερα
εγω εχω ψαχτει παρα πολυ κια παιζω πολλα χρονια live με groups,καλλιτεχνες κ.α..δεν ειναι δυσκολο να τα ακουσεις..πηγαινε μια βολτα απο το bon studio..

βεβαια με τα preset τους δεν καταλαβαινεις κ πολλα..μπορεις ομως στο ιντερνετ να βρεις απιστευτους ηχους..

KORG 01/WFD αν και η ψηφοφορια ξεφυγε ρε παιδια...3 οργανα ανεφερε το παλικαρι και αναφερθηκε ολη η παραγωγη της δεκαετιας 8) Παντως αν υπηρχε στη λιστα το Κ2000 θα το ψηφιζα δαγκωτο γιατι ειναι ενα θεμα που με ποναει :evil: και οπως θα γραφε συντομογραφικα ο φιλος KORGY.. "FBS" (δε χρειαζεται να το πω ολοκληρο :wink: )

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα