Ιστορίες ΕΦΚΑ για αγρίους και ιθαγενείς

sultan of string

Εξαιρετικό μέλος
Πόντοι
2,148
Εγω από αύριο το πρωί θα κάνω ένα τΕλέφωνο στην κυρά Αναστασία την Τσόγκα μια φορά να της τα πω.
δεν την ξέρω την κυρία, εγώ ξέρω ότι ο κύριος Κυριάκος το 24 θα μας ξαναδώσει τα δώρα που μας πήρε και στους δημόσιους υπαλλήλοι τα δώρα που τους πήρε και σε μένα επειδή είμαι Σαλονικιός που λέει ο Στρατούλης θα με δώσει και ένα μετρο

δεν την ξέρω την κυρία,
Συγχαρητήρια, δεν ξέρεις την προϊσταμένη της διεύθυνσης εκκαθάρισης και πληρωμής συντάξεων, που κάθε μήνα βάζει τη τζίφρα της .......για να παίρνεις κιθάρες.

Δεν την ξέρεις, αντί να την έχεις στο εικονοστάσι.

.....Θα της το μεταβιβάσω και αυτό.

Συγχαρητήρια, δεν ξέρεις την προϊσταμένη της διεύθυνσης εκκαθάρισης και πληρωμής συντάξεων, που κάθε μήνα βάζει τη τζίφρα της .......για να παίρνεις κιθάρες.

Δεν την ξέρεις, αντί να την έχεις στο εικονοστάσι.

.....Θα της το μεταβιβάσω και αυτό.
αμα σηκώσει το τελέφωνο πές της χαιρειτίσματα να πάει να εκκαθαρίσει την επικουρική μου, καθώς και όλοων των μηχανικών που τσουβάλιασαν στο ετεαεπ χωρίς να κάνουν μια σωστή προσθαφαίρεση

αμα σηκώσει το τελέφωνο πές της χαιρειτίσματα να πάει να εκκαθαρίσει την επικουρική μου, καθώς και όλοων των μηχανικών που τσουβάλιασαν στο ετεαεπ χωρίς να κάνουν μια σωστή προσθαφαίρεση
Για όλους δεν της λέω.

Εσυ είσαι Ζαλονικη, άρα υπάγεσαι στην Γ' Διεύθυνση απονομής συντάξεων για την επικουρική.

Θα πώ εκεί στα κορίτσια στην Αριστοτέλους.....μια καλή κουβέντα.

Για όλους δεν της λέω.

Εσυ είσαι Ζαλονικη, άρα υπάγεσαι στην Γ' Διεύθυνση απονομής συντάξεων για την επικουρική.

Θα πώ εκεί στα κορίτσια στην Αριστοτέλους.....μια καλή κουβέντα.
μην είσαι τόσο σίγουρος.

Αυτές είναι εικονικές διευθύνσεις.

Αλλά είπαμε, είσαι νέος, έχεις καιρό ακόμα να ψωνίσεις γκιθάρες. Αν και απ όσο κατέχω είσαι έχων

σε μένα επειδή είμαι Σαλονικιός θα με δώσει και ένα μετρο

Τι λε ρε φίλε ....

Εμείς με τριάντα πόντους και δυσκολευόμαστε να το βολέψουμε, κι εσύ θέλεις ένα μέτρο ....

Παραγγελία θα κάνεις τα παντελόνια μετά.

μην είσαι τόσο σίγουρος.

Αυτές είναι εικονικές διευθύνσεις.

Αλλά είπαμε, είσαι νέος, έχεις καιρό ακόμα να ψωνίσεις γκιθάρες. Αν και απ όσο κατέχω είσαι έχων
Ελά, τζαμπα συμβουλη.

μπες εδώ:

https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia/apoleia/metabibase-epikourikes-suntaxes-logo-thanatou-suntaxioukhou

-Είσοδος στην υπηρεσία
- Επικουρική Σύνταξης γήρατος
-Πορεία Αιτήσεων

να δεις σε ποιο συρτάρι είναι η αίτησή σου.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ελά, τζαμπα συμβουλη.

μπες εδώ:

https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia/apoleia/metabibase-epikourikes-suntaxes-logo-thanatou-suntaxioukhou

-Είσοδος στην υπηρεσία
- Επικουρική Σύνταξης γήρατος
-Πορεία Αιτήσεων

να δεις σε ποιο συρτάρι είναι η αίτησή σου.
Και να το βρεις το συρτάρι... μήπως θα μπορέσεις να πείσεις τον συρταριέρη να το ανοίξει;

Εδώ δεν απαντά σε εβδομαδιαία προσωπικά email για σοβαρή αμέλεια όπως έδειξε... Στο συρτάρι του σε έχει γραμμένο και το ρητό, "ου μπλέξεις με το δημόσιο", για άλλη μια φορά επαληθεύεται. Δυστυχώς όμως είναι κάποια κομβικά σημεία στη ζωή κάποιου που δεν μπορεί να το αποφύγει. Με τις υγείες μας!

Και να το βρεις το συρτάρι... μήπως θα μπορέσεις να πείσεις τον συρταριέρη να το ανοίξει;

Εδώ δεν απαντά σε εβδομαδιαία προσωπικά email για σοβαρή αμέλεια όπως έδειξε... Στο συρτάρι του σε έχει γραμμένο και το ρητό, "ου μπλέξεις με το δημόσιο", για άλλη μια φορά επαληθεύεται. Δυστυχώς όμως είναι κάποια κομβικά σημεία στη ζωή κάποιου που δεν μπορεί να το αποφύγει. Με τις υγείες μας!
Κοίτα, για να βγαλείς γραμμη στον εφκα, θελει το εξής:

Θα ψαξεις και θα βρεις περίπου 50 τηλέφωνα.

Θα τα πάρεις όλα...

Θα λειτουργούν τα 20...

Θα συνεχίζεις να τα παίρνεις...

Από τα 20 , εσένα θα αφορούν τα 3......

Θα συνεχίζεις να τα παίρνεις....

Από τα 3 που σε αφορούν...... θα σηκώνουν το ένα.

Θα συνεχιζεις να το παιρνεις.

Εγω για την μάνα μου, γιατι πελάτη δεν αναλαμβάνω, εκανα πρωί καφέ από τις 06:00 και αρχιζα τα τηλέφωνα από τις 08:00 έως της 15:΄00......κάθε μέρα ....για ένα μηνα.

Στον μηνα πάνω της έβγαλα την ΚΥΡΙΑ και πήρα πρωτοκολλο για την επικουρική(και μιλάμε έπεσα πάνω στην συγχωνευση του ΕΤΕΑΕΠ με τον ΕΦΚΑ.....και δεν ηξεραν που τους πανε τα τεσσερα).

Αφου πήρα πρωτοκολλο στην επικουρικη....ΚΑΘΕ μηνα την ιδια διαδικασία με τα τηλέφωνα..και με mail...και προχθες στη συμπλήρωση της 2 ετιας ακριβως.....εκδόθηκε και η απόφαση για το επικουρικό).....προσωπικά είμαι υπερηφανος για τους χρόνους μου ?

Υ.Γ ΑΝ δεν τους σπάσεις τα @@ δεν θα ασχοληθουν.

Ήπια, όχι με τσαμπουκα , με μια ελαφρια ενοχληση.....ψιλο αυστηρο- παρακλητικά .....if u know what i mean.?

Κοίτα, για να βγαλείς γραμμη στον εφκα, θελει το εξής:

Θα ψαξεις και θα βρεις περίπου 50 τηλέφωνα.

Θα τα πάρεις όλα...

Θα λειτουργούν τα 20...

Θα συνεχίζεις να τα παίρνεις...

Από τα 20 , εσένα θα αφορούν τα 3......

Θα συνεχίζεις να τα παίρνεις....

Από τα 3 που σε αφορούν...... θα σηκώνουν το ένα.

Θα συνεχιζεις να το παιρνεις.

Εγω για την μάνα μου, γιατι πελάτη δεν αναλαμβάνω, εκανα πρωί καφέ από τις 06:00 και αρχιζα τα τηλέφωνα από τις 08:00 έως της 15:΄00......κάθε μέρα ....για ένα μηνα.

Στον μηνα πάνω της έβγαλα την ΚΥΡΙΑ και πήρα πρωτοκολλο για την επικουρική(και μιλάμε έπεσα πάνω στην συγχωνευση του ΕΤΕΑΕΠ με τον ΕΦΚΑ.....και δεν ηξεραν που τους πανε τα τεσσερα).

Αφου πήρα πρωτοκολλο στην επικουρικη....ΚΑΘΕ μηνα την ιδια διαδικασία με τα τηλέφωνα..και με mail...και προχθες στη συμπλήρωση της 2 ετιας ακριβως.....εκδόθηκε και η απόφαση για το επικουρικό).....προσωπικά είμαι υπερηφανος για τους χρόνους μου ?

Υ.Γ ΑΝ δεν τους σπάσεις τα @@ δεν θα ασχοληθουν.

Ήπια, όχι με τσαμπουκα , με μια ελαφρια ενοχληση.....ψιλο αυστηρο- παρακλητικά .....if u know what i mean.?
Αχ! Αυτά έπρεπε να τα διδάσκουν στα σχολεία!

Αχ! Αυτά έπρεπε να τα διδάσκουν στα σχολεία!
πιστέψτε με το έχω κάνει αρκετές φορές, αλλά πλέον τους εκπαιδεύουν πολύ καλύτερα.

Τα τηλέφωνα δεν απαντούν ή μετά από 20 φορές βγάζουν κατειλημμένο.

Αν απαντήσουν σου λένε πάρε σε άλλο.

Αν πάρεις σε άλλο (και απαντήσουν) σου λένε πάρε στο προηγούμενο.

Αν μετά από δεκάδες φορές απαντήσει το σωστό σου λένε σήμερα έχουμε σεμινάριο πάρτε στις 3.

Στις 3 δεν απαντάει τίποτα

Μπορώ να σας γράψω 10άδες άλλες γραμμές με ανάλογες συμπεριφορές.

Το ελληνικό δημόσιο είναι ανίκητο. Ξέρετε γιατί.

πιστέψτε με το έχω κάνει αρκετές φορές, αλλά πλέον τους εκπαιδεύουν πολύ καλύτερα.

Τα τηλέφωνα δεν απαντούν ή μετά από 20 φορές βγάζουν κατειλημμένο.

Αν απαντήσουν σου λένε πάρε σε άλλο.

Αν πάρεις σε άλλο (και απαντήσουν) σου λένε πάρε στο προηγούμενο.

Αν μετά από δεκάδες φορές απαντήσει το σωστό σου λένε σήμερα έχουμε σεμινάριο πάρτε στις 3.

Στις 3 δεν απαντάει τίποτα

Μπορώ να σας γράψω 10άδες άλλες γραμμές με ανάλογες συμπεριφορές.

Το ελληνικό δημόσιο είναι ανίκητο. Ξέρετε γιατί.
Το ανίκητο τέρας. Γι αυτό ο Πάγκαλος (Θεός 'σχωρέστον), απαντώντας στο γιατί χρεοκοπήσαμε, είχε πει σε ολόκληρη τη φράση κι όχι μισή που έπαιζαν τα μέσα (παρα)πληροφόρησης:

"πως τα φάγατε τα λεφτά που μας ρωτάει ο κόσμος... είναι αυτή: Σας διορίσαμε.

Τα φάγαμε όλοι μαζί μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής..."

Και καλά το δημοσιονομικό χρέος αλλά οι υπηρεσίες που προσφέρει το ανίκητο τέρας έχουν αυτά τα αποτελέσματα και συμπεριφορές. "δεν θα μας πεις και τη δουλειά μας. Μου θες και σύνταξη. Τόσο καιρό δεν μάζευες; Απο δω περιμένεις να ζήσεις; Θα βγει όταν βγει!" Αυτό μου το είπαν κατάμουτρα... και ήταν ήδη 2,5 χρόνια και έπεται συνέχεια.

Σάμπως ελέγχει κανείς; Αν ελέγξει ο Α θα ζητήσουν βοήθεια στον Β κι αν όχι, στον Γ. Τέρας ανίκητο.

Κι εγω την Sire θα έπαιρνα μετα απο όλα αυτά.?

Η Gibson βέβαια είναι κούκλα συγκριτικά. Χρώμα, dots, headstock.

Το ανίκητο τέρας. Γι αυτό ο Πάγκαλος (Θεός 'σχωρέστον), απαντώντας στο γιατί χρεοκοπήσαμε, είχε πει σε ολόκληρη τη φράση κι όχι μισή που έπαιζαν τα μέσα (παρα)πληροφόρησης:

"πως τα φάγατε τα λεφτά που μας ρωτάει ο κόσμος... είναι αυτή: Σας διορίσαμε.

Τα φάγαμε όλοι μαζί μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής..."

Και καλά το δημοσιονομικό χρέος αλλά οι υπηρεσίες που προσφέρει το ανίκητο τέρας έχουν αυτά τα αποτελέσματα και συμπεριφορές. "δεν θα μας πεις και τη δουλειά μας. Μου θες και σύνταξη. Τόσο καιρό δεν μάζευες; Απο δω περιμένεις να ζήσεις; Θα βγει όταν βγει!" Αυτό μου το είπαν κατάμουτρα... και ήταν ήδη 2,5 χρόνια και έπεται συνέχεια.

Σάμπως ελέγχει κανείς; Αν ελέγξει ο Α θα ζητήσουν βοήθεια στον Β κι αν όχι, στον Γ. Τέρας ανίκητο.

Κι εγω την Sire θα έπαιρνα μετα απο όλα αυτά.?

Η Gibson βέβαια είναι κούκλα συγκριτικά. Χρώμα, dots, headstock.
Εγώ πιστεύω ότι η απονομή σύνταξης στην Ελλάδα έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα,.

Είναι σαν να βγάλεις σχολείο  Ο.Υ.Κ.

Θα υποφέρεις, αλλά αν τα καταφέρεις.....μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Αποκτάς αυτοπεποίθηση.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back