Είπαμε ότι ίσως ΞΕΚΙΝΑΕΙ κάτι τέτοιο η forthnet. Όχι ότι έχει η Ελλάδα ιδιόκτητο δίκτυο όπως είπες.boody είπε:λαμπρουκο μου σταμάτα τις αρβυλιες. εισαι ενα με εναμισυ χρονο πισω . πηρανε αδειες , σκαψανε , σκαβουν , εχω δει καρουλια ατελειωτα , μπηκα στο αντιθετο ρευμα λογω εργων απειρες φορες οι δρομοι στο επαρχιωτικο δικτυο συχνα εχουν μια "μπαλωμενη " λωριδα , απο κατω στους 20 ποντους νομιζω , υπαρχει οπτικη ινα που ΔΕΝ ανηκει στον οτε.
καλαμποκι απο τη γιαγια παρε! το χει ενα πενηνταρικο πιο ακριβα λλα καμια σχεση με τα αλλαboody είπε:frail απιστε
με κουρασατε , παω παραλια εχει εκθεση βιβλιου ... θα εχει και καλαμποκι και μαλλι της γριας...
δεν εχεις τον θεο σου !!!lambrosgg είπε:Είπαμε ότι ίσως ΞΕΚΙΝΑΕΙ κάτι τέτοιο η forthnet. Όχι ότι έχει η Ελλάδα ιδιόκτητο δίκτυο όπως είπες.
Και πάλι στα απο τα λαγουμάκια και τα σχέδια του οτε θα περάσει το καλωδιάκι οπότε...
Ούτε το δικό μου, ούτε το δικό σας, ούτε κανενός! ;D ;D ;Dboody είπε:δεν εχεις τον θεο σου !!!
Ε ναι οτι πληρωνεις παιρνεις ;D...δεν ειναι Made in China - ειναι Made in USA η φαση ,τα αλλα ειναι κοπιεςboody είπε:frail θα παρω απο την γιαγια καλαμποκι , λεω να ξανοιχτω οικονομικα λιγο σημερα