Ιγγλέσης Δέξιππος-Τα παλαιοσχολίτικα

• Thread starter Thread starter blue
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 4K
Dinosp είπε:
Αν και είμαστε λίγο off topic να πω ότι μου αρέσει το σχόλιό σου. Δείχνει ότι οι καλλιτέχνες στο NOIZ δεν έχουν χεσμένο το κοινό τους  :)

Τώρα δεν ξέρω ποιός είναι ο καλλιτέχνης και ποιός το κοινό ;D ;D ;D αλλά ο Blue  και ο Earendil  εξέλαβαν τα σχόλιά μας ως κοινό ;D

Συνεχίστε παίδες, πρόκειται περί  διαλόγου με το Dinospap από άλλα νήματα.

Harilatron  ότι μελέτησες, μελέτησες, η εξεταστική έφτασε ;D

Εξελάντ μοναμιζ.

Φαντάζομαι γιατι οχι, αλλα αν βαλετε και μπασο-κρουστα, θα γινεται πολλοι γαματοι :)

Ξαναευχαριστώ για τα καλά λόγια.

Ο άδειος ήχος στην κιθάρα (τενεκές) είναι επιλογή στη ρύθμιση του EQ για να ακούγεται παλιό το σύνολο. Χωρίς επεξεργασία, και επειδή το ακκορντεόν γράφεται καλά με το zoom, αλλά η κιθάρα ακούγεται ταβερνιάρα, δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα. Δηλαδή Earendil, κατέληξα σε αυτή τη ρύθμιση ακριβώς επειδή

Earendil είπε:
η λίγο "άδεια" αίσθηση υποχωρεί όταν μπαίνει το ακκορντεόν
.

Τελοσπάντων αυτού του είδους την κριτική επιζητούσα γιατί δεν ξέρω αν αυτή η αισθητική περνάει ή πρόκειται για κάποια βλάβη στο ακουστικό μου γούστο και χρειάζεται να αλλάξω κάποιο μπουζοκαλώδιο. Ελπίζω στο άμεσο μέλλον να μειωθεί η βαρεμάρα και να γράψουμε χώρια ώστε να μπορέσω να επεξεργαστώ διαφορετικά τα 2 όργανα και να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ και πάλι

blue είπε:
Ελπίζω στο άμεσο μέλλον να μειωθεί η βαρεμάρα και να γράψουμε χώρια ώστε να μπορέσω να επεξεργαστώ διαφορετικά τα 2 όργανα και να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Please do.  :)

blue είπε:
... Ελπίζω στο άμεσο μέλλον να μειωθεί η βαρεμάρα και να γράψουμε χώρια ώστε να μπορέσω να επεξεργαστώ διαφορετικά τα 2 όργανα και να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα.

...
Άμα έχετε κότσια να ανεβάσετε video όχι mp3.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back