InfraVision - "When Everything Is Worth".

neeq είπε:
Ειστε απο Ν. Πέλλας μεριά? ???
Εγώ από Γιαννιτσά. Τα παιδιά είναι σκορπισμένα Φλώρινα , Αθήνα και Λάρισσα. Πανελλαδικά το έχουμε πάει .
Εσύ?

ειστε 1μιση χρονο μαζι και βγαλατε τετοιο album  :o ?

εξαιρετικη δουλεια παιδια,πολλα μπραβο!

οποτε ερθετε αθηνα,ενημερωστε!

τωρα για επιρροες βλεπω κυριως melodic death καταστασεις(in flames,dark tranquillity) και λιγες metalcore-ιες(as i lay dying,ktl...)

RadioSilence είπε:
Εγώ από Γιαννιτσά. Τα παιδιά είναι σκορπισμένα Φλώρινα , Αθήνα και Λάρισσα. Πανελλαδικά το έχουμε πάει .

Εσύ?
Εγώ είμαι μυστικός πράκτορας, που μυρίζομαι τους Γιαννιτσώτες ;D

Φίλος του Αποστόλη του κιθαριτζή και του Χαράλαμπου του τυμπανιστιρτζή. Ετυχε και είδα το ονομα σας να περιφέρεται στα φεϊσμπούκια τους, γι'αυτό ρώτησα 8)

Πολύ ωραίοι πάντως...αν και ο ψηλός δε θα ενέκρινε (το inside joke της πόλης) :P

cerealkiller είπε:
ειστε 1μιση χρονο μαζι και βγαλατε τετοιο album  :o ?

εξαιρετικη δουλεια παιδια,πολλα μπραβο!

οποτε ερθετε αθηνα,ενημερωστε!

τωρα για επιρροες βλεπω κυριως melodic death καταστασεις(in flames,dark tranquillity) και λιγες metalcore-ιες(as i lay dying,ktl...)
Ενα χρόνο μας πήρε ναι . Είχαμε λιώσει ωραία ήταν.Θα ενημερώσω αν έρθουμε !  :)

Από επιρροές έπεσες αρκετά μέσα .

Ευχαριστούμε cerealkiller ! :D

neeq είπε:
Εγώ είμαι μυστικός πράκτορας, που μυρίζομαι τους Γιαννιτσώτες ;D

Φίλος του Αποστόλη του κιθαριτζή και του Χαράλαμπου του τυμπανιστιρτζή. Ετυχε και είδα το ονομα σας να περιφέρεται στα φεϊσμπούκια τους, γι'αυτό ρώτησα 8)

Πολύ ωραίοι πάντως...αν και ο ψηλός δε θα ενέκρινε (το inside joke της πόλης) :P
Με το inside joke με έστειλες είναι η αλήθεια ! :)

Vegeterian είπε:
Εγω είδα το official μου άρεσε πάρα πολύ! Καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες!!!
Χαίρομαι που σου άρεσε η μουσική μας Vegeterian . :)

Κι'εμενα δεν ειναι το στυλ μου ΑΛΛΑ το καλο να λεγεται.

ΕΙΣΤΕ αρτιοι τεχνικα -παικτικα και το οτι εχετε μαζευτει απο διαφορα μερη και βγαλατε τετοια δουλεια λεει πολλα.!! ;D

Μπραβο παιδια .

Πολύ λιώσιμο στους Karnivool, έτσι; ;D

Ωραία δουλειά. Με προσοχή, άποψη, και παιξίματα επιπέδου.

Καλή συνέχεια, να ακούσουμε κι άλλα!

Υ.Γ: Άλλαξα και τον τίτλο σε κάτι πιο αντιπροσωπευτικό γιατί εγώ δε θα θυμάμαι πώς να βρω το thread μετά από μια βδομάδα. Φαντάζομαι κι άλλοι.

pericles είπε:

ΕΙΣΤΕ αρτιοι τεχνικα -παικτικα και το οτι εχετε μαζευτει απο διαφορα μερη και βγαλατε τετοια δουλεια λεει πολλα.!! ;D

Μπραβο παιδια .
Εξαιρετικοί. Μπράβο και πάλι μπράβο ρε μάγκες  :)
Πολύ λιώσιμο στους Karnivool, έτσι; ;D

Ωραία δουλειά. Με προσοχή, άποψη, και παιξίματα επιπέδου.

Καλή συνέχεια, να ακούσουμε κι άλλα!

Υ.Γ: Άλλαξα και τον τίτλο σε κάτι πιο αντιπροσωπευτικό γιατί εγώ δε θα θυμάμαι πώς να βρω το thread μετά από μια βδομάδα. Φαντάζομαι κι άλλοι.
Παιδια να ειστε καλα!!! Χαιρομαι που η μουσικη μας μπορει να εκτιμηθει και απο ανθρωπους που δεν ακουν αυτο ειδος μουσικης . Αυτο δειχνει οτι η επενδυση και προσπαθεια που καναμε για να πλησιασουμε εστω και ελαχιστα κατι ποιοτικο επιασε τοπο.

Σχετικα με karnivool , μεγαλη καψουρα !!! :)

Και η κινηση αλλαγης του τιτλου δεν θα μπορουσε να ειναι πιο ευστοχη!!

Και παλι ευχαριστουμε παααρα πολυ!!!! :D

pericles είπε:

Μπραβο παιδια .
+1

Πολύ δεμένοι ως συγκρότημα, εξαιρετικές οι αλλαγές στο χρόνο, είναι από τις λίγες φορές που δεν με "κούρασαν" τα brutal φωνητικά, αναμεμιγμένα με τα "καθαρά". Φοβεροί, να συνεχίσετε έτσι... Κάνετε τους Killswitch Engage να ακούγονται σαν "ερασιτέχνες".. ;D

vthomas είπε:
Πολύ δεμένοι ως συγκρότημα, εξαιρετικές οι αλλαγές στο χρόνο, είναι από τις λίγες φορές που δεν με "κούρασαν" τα brutal φωνητικά, αναμεμιγμένα με τα "καθαρά". Φοβεροί, να συνεχίσετε έτσι... Κάνετε τους Killswitch Engage να ακούγονται σαν "ερασιτέχνες".. ;D
  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back