Ειναι progressive λαικό?

• Thread starter Thread starter Guest
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 3K
G

Guest

Guest
αυτο το κομματι με τις τοσες αλλαγες σε ρυθμο κλπ μπορει να θεωρηθει σαν proggresive λαικο?

Αλλο επος εδω - θες 80ηλα chorus, θες φανκιες, θες σλαπιδια, θες κλαμα εκκλησιαστικο σε call and response με τα ποζεροσολιδια του κιθαριστα εκει στο 0:30? 

αποφασίστε.

προγκ ή χεβυμεταλο?

Το πρωτο του OP αμερικανικο heavy/power/prog παουερ ballad 80's συνταγη

To δευτερο του odis πιο προγκ.

Το τελευταιο (φευγω γιατι εισαι θανατος) ειναι τοσο αριστουργημα που δε χωραει ταμπελες

(Δυστυχως πασχει μονο απο παραγωγη. Dated σκυλαδικη παραγωγη της εποχης. Αν του βαλεις τυμπανα βαρβατα ανεβασμενα στη μιξη κ βαλεις κ κιθαρες με βαρβατο ηχο...)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το πρωτο του OP αμερικανικο heavy/power/prog παουερ ballad 80's συνταγη

To δευτερο του odis πιο προγκ.

Το τελευταιο (φευγω γιατι εισαι θανατος) ειναι τοσο αριστουργημα που δε χωραει ταμπελες
...δε με βλέπω καλά...

Για ταινία του Κονιτσιώτη είναι ότι πρέπει. 

Ο κύριος αυτός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του χιούμορ που επικρατεί σε αυτό το φόρουμ, δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς αυτό, η μουσική που παράγει όμως είναι τόσο κακής ποιότητας που εγώ προσωπικά αδυνατώ να διασκεδάσω μαζί του. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να είστε πραγματικοί θαυμαστές του κάποιοι και να βάζετε να ακούσετε με το ουισκάκι σας... (αλλιώς που τα ξέρετε όλα αυτά τα κομμάτια του?) κάτι καθόλου αστείο κατά τη γνώμη μου που χρηζει θεραπείας

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
38 λεπτά πριν, odis13 είπε

Αλλο επος εδω - θες 80ηλα chorus, θες φανκιες, θες σλαπιδια, θες κλαμα εκκλησιαστικο σε call and response με τα ποζεροσολιδια του κιθαριστα εκει στο 0:30? 

Και εδώ έχω το μεγάλο ερώτημα....

Όλοι αυτοί οι (καταπληκτικοί) μουσικοί, ο ένας με τα τύμπανά του, ο άλλος με τα ποζεράδικα σολίδια, ο τρίτος με τις σλαπιές στο μπάσο κλπ, όταν ξεκίναγαν την διαδρομή τους μέσα στην Μουσική, ο ένας ακούγοντας ξερωγωBonham, ο άλλος ακούγοντας ξερωγωEVH, ο τρίτος ακούγοντας ξερωγωEast, ονειρεύονταν αυτό;

Προσοχή, τιμώ τον κάθε καλλιτέχνη που με συνέπεια υπηρετεί τις απαιτήσεις τις εργασίας του, μην με παρεξηγήσετε. Αλλά πάντα έχω αυτή την απορία, όταν ακούω ορισμένους μουσικούς σε λαϊκά σχήματα, νομίζω ότι είναι σαν να περιμένουν να φύγει ο τραγουδιστής μαζί με το κλαρίνο και το μπουζούκι για να τους αφήσουν να τζαμαροκάρουν.

Ή είναι η ιδέα μου;

Το Τερλέγκας είναι αυτό που είναι και στο είδος του έχει τη θέση του. Αν δεν αρεσει σε κάποιους δεν συνιστά κακή ποιότητα. Απλά διαφορά αισθητηρίου και απόψεων. 

Για κακη ποιότητα, επίσκεψη στο τοπ10 του ελληνικού airplay. 40 χρόνια επιτυχίες... Α και στον αλτερνατιβ χώρο έχουμε διαμάντια.

Ο κύριος αυτός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του χιούμορ που επικρατεί σε αυτό το φόρουμ
Δεν ειμαι τοσο σίγουρος

η μουσική που παράγει όμως είναι τόσο κακής ποιότητας που εγώ προσωπικά αδυνατώ να διασκεδάσω μαζί του.
κακής ποιότητας δεν είναι αλλά αν έτσι νομίζεις ουδεν προβλημα, υπάρχει κατι για όλους στο μουσικο μπαχτσέ

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να είστε πραγματικοί θαυμαστές του κάποιοι και να βάζετε να ακούσετε με το ουισκάκι σας... (αλλιώς που τα ξέρετε όλα αυτά τα κομμάτια του?) κάτι καθόλου αστείο κατά τη γνώμη μου που χρηζει θεραπείας
Θα ξαναέρθουμε γιατρέ όταν θα κοντεύουν να τελειώσουν τα χάπια

(μόνος σου ζορίσεσαι και θίγεις κόσμο που δε σε ενόχλησε)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back