G
Guest
Guest
αυτο το κομματι με τις τοσες αλλαγες σε ρυθμο κλπ μπορει να θεωρηθει σαν proggresive λαικο?
πείτε μου ότι κάνετε χιούμορΕγω ξερω πως το κομματι ειναι επος..
Σοβαρα μιλαμε. Το κομματι ειναι χεβυ μεταλ υμνοςπείτε μου ότι κάνετε χιούμορ
αποφασίστε.Σοβαρα μιλαμε. Το κομματι ειναι χεβυ μεταλ υμνος
αποφασίστε.
προγκ ή χεβυμεταλο?
...δε με βλέπω καλά...Το πρωτο του OP αμερικανικο heavy/power/prog παουερ ballad 80's συνταγη
To δευτερο του odis πιο προγκ.
Το τελευταιο (φευγω γιατιεισαι θανατος) ειναι τοσο αριστουργημα που δε χωραει ταμπελες
3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε
Σταθείτε κύριε Δημήτρη!
38 λεπτά πριν, odis13 είπε
Αλλο επος εδω - θες 80ηλα chorus, θες φανκιες, θες σλαπιδια, θες κλαμα εκκλησιαστικο σε call and response με τα ποζεροσολιδια του κιθαριστα εκει στο 0:30?
Δεν ειμαι τοσο σίγουροςΟ κύριος αυτός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του χιούμορ που επικρατεί σε αυτό το φόρουμ
κακής ποιότητας δεν είναι αλλά αν έτσι νομίζεις ουδεν προβλημα, υπάρχει κατι για όλους στο μουσικο μπαχτσέη μουσική που παράγει όμως είναι τόσο κακής ποιότητας που εγώ προσωπικά αδυνατώ να διασκεδάσω μαζί του.
Θα ξαναέρθουμε γιατρέ όταν θα κοντεύουν να τελειώσουν τα χάπιαΥπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να είστε πραγματικοί θαυμαστές του κάποιοι και να βάζετε να ακούσετε με το ουισκάκι σας... (αλλιώς που τα ξέρετε όλα αυτά τα κομμάτια του?) κάτι καθόλου αστείο κατά τη γνώμη μου που χρηζει θεραπείας