- Πόντοι
- 36
Μαγκες τι το κουραζουμε....Logic pro.Θελετε τοπ εργαλεια plugin κτλ κτλ και μαλιστα πολλα απο αυτα με την μαμα εγκατασταση? θελετε εικονιδιακια τρελα ;D? το προγραμμα τα εχει ολα και συμφερει
.
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Πωωωωωω τι του είπες τώρα ;Dmarathon είπε:Ποιό δάκτυλο Lakis???? Εμείς στα Mac...έχουμε voice control...τα δάκτυλα είναι στις κιθάρες!!!![]()
![]()
;D
Εντάξει, μπορεί να μην έχει MIDI OUT, μπορεί να μη σε αφήνει να αλλάξεις time signature, μπορεί να είναι fixed στα 44.1 khz, μπορεί να μην έχει send return και group buses, αλλά ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΣΚΙΖΕΙ ;D ;D ;Dmarathon είπε:...κορίτσια...δεν θέλω να σας δείξω τα εικονίδια του Garageband...για να μην έχουμε αυτοκτονίες.... ;D ;D ;D
χαχα τι ειπες τωρα ρε haryy (harvy) ;Dharyy είπε:Μάραθον, τι του λες για να σταματήσει? "ΣΚΑΣΕ!" με φωνή Μπονάτσος? ;D
Ως απλοικος κιθαρίστας που είμαι...δεν έχω καταλάβει τόσο καιρό να μου λείπουν όλα αυτά...ούτε στα κλίπ μου...manosx είπε:Εντάξει, μπορεί να μην έχει MIDI OUT, μπορεί να μη σε αφήνει να αλλάξεις time signature, μπορεί να είναι fixed στα 44.1 khz, μπορεί να μην έχει send return και group buses, αλλά ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΣΚΙΖΕΙ ;D ;D ;D
messalion είπε:και τι ? δεν εχει MIDI OUT και ο μαραθωνας μας τα πριζει ολη την ωρα για το garage band ??? (εγκεφαλικο) ;D
Κανενα σκασμο λεφτα.Ενα mac παιρνεις.Μετα 4 χρονια δεκαρα τσακιστη παραπανω δεν εχω δωσει για το μηχανημα και το logic το τελευταιο τρεχει σφαιρα και δεν ειναι....money pit αν ξερεις τι εννοω.Η ποιο οικονομικη αγορα ever και αν καποτε το πουλησω(που δεν το βλεπω με την καμια) μπορω να το κανω και να παρω και κατι...οχι πχ δινω την καρτα γραφικων η καποιο αλλο εξαρτημα που αξιζει(αν αξιζει μεχρι τοτε η δεν το εχω αλλαξει τρεις τεσσερις φορες) και το αλλο στα σκουπιδιαmessalion είπε:επισης θα πρεπει να εχεις δωσει και εναν σκασμο λ7 πιο πριν για να παρεις το εργαλειο για να το βαλεις μεσα (παλιο apple = money whore)
Μαλλον δε χρειαστηκε ακομα να γραψεις βαλς ;Dmarathon είπε:Ως απλοικος κιθαρίστας που είμαι...δεν έχω καταλάβει τόσο καιρό να μου λείπουν όλα αυτά...ούτε στα κλίπ μου...![]()
και εγω εpc's για το pc μου (<---χεχε το επιασες το λογοπαιγνιο ? ;D)Dreamdancer είπε:Κανενα σκασμο λεφτα.Ενα mac παιρνεις.Μετα 4 χρονια δεκαρα τσακιστη παραπανω δεν εχω δωσει για το μηχανημα
anyway η συζητηση αυτη εγκυται σε αλλο θρεντ και οχι επι του παροντος - σε ευχαριστω ομως που μοιραστηκες αυτη την εμπειρικη γωνια σου με εμαςκαι το logic το τελευταιο τρεχει σφαιρα και δεν ειναι....money pit αν ξερεις τι εννοω.Η ποιο οικονομικη αγορα ever και αν καποτε το πουλησω(που δεν το βλεπω με την καμια) μπορω να το κανω και να παρω και κατι...οχι πχ δινω την καρτα γραφικων η καποιο αλλο εξαρτημα που αξιζει(αν αξιζει μεχρι τοτε η δεν το εχω αλλαξει τρεις τεσσερις φορες) και το αλλο στα σκουπιδια.
Για το 90% των εδώ μέσα που παίζουν blues των 3 ακκόρντων ή πάνω σε μπακιτράκια... Φτάνει και παραφτάνει ;Dneeq είπε:Μαλλον δε χρειαστηκε ακομα να γραψεις βαλς ;D
Eχεις δικιο δεν προσεξα οτι οι υπολοιπες απαντησεις ηταν....ontopic :messalion είπε:και εγω εpc's για το pc μου (<---χεχε το επιασες το λογοπαιγνιο ? ;D)anyway η συζητηση αυτη εγκυται σε αλλο θρεντ και οχι επι του παροντος - σε ευχαριστω ομως που μοιραστηκες αυτη την εμπειρικη γωνια σου με εμας![]()
Κανά ρολάκι (2ο- 3ο) και σε μένα ρε δεν θα με δώΚεις;samy paraga είπε:Όταν όλα είναι έτοιμα ,θα φωνάξω τον τραγουδιστή και μετά τα ξαναλέμε Λάκηςςςςςςςςςςςςςςς .Θα φτιάξω και οβίδεον με το καλύτερο σκηνοθέτη και μοντέλα για να σκιαχτείς παλιοεπιδειξία ;D ;D ;D
Σόρυ φίλος ,αλλά τελευταία πάχυνες και δεν θα χωράς στο πλάνο .LK είπε:Κανά ρολάκι (2ο- 3ο) και σε μένα ρε δεν θα με δώΚεις;
Ας φαίνεται μόνο πλάτη, δεν με πειράζει (τώρα που δουλεύω ΜΟΝΟ δελτοειδής το gym, θα δεις τι θα πάθεις)![]()
;D ;D ;D
Αυτή εχουν 2 τρακς ετσι κι αλλιως.. Πινουν διαφορα ανακατεμένα, και πιάνουν ενας ενας το ποντικι του υπολογιστή, και ζωγραφίζουν κυματομορφές, ενώ οι αλλοι απο πισω του λενε ανεκδοτα για πιγκουίνους.SpyrosCh είπε:Περιμένω ποστ-τομή snoozeLoop.