- Πόντοι
- 198
Έφταναν, λοιπόν, οι γιορτές-Χριστούγεννα ή γενέθλια ή ξέρω γω τι άλλο-και πάντα υπήρχε κι εκείνη η θεία που, ενώ εσύ λαχταρούσες καμιά ομαδούλα subbuteo ή κανα τηλεκατευθυνόμενο,σου έφερνε πάντα βιβλία. Πάντα προσεχτικά διαλεγμένα, πάντα με αφιέρωση. Και αυτά μαζεύονταν και γέμιζαν ένα ένα τα ράφια. Και σιγά σιγά άρχισες να τα πιάνεις, να τα περιεργάζεσαι και, τελικά να τα διαβάζεις. Και κάπως έτσι άρχισες να ξεστραβώνεσαι.
Εκείνη η θεία, λοιπόν, μόλις κυκλοφόρησε το νέο της βιβλίο. Μιας αυτό είναι αφιερωμένο και στη μνήμη του πατέρα μου, η παρουσίαση του τον επόμενο μήνα έχει γίνει οικογεναική υπόθεση. Η αδελφή μου-ηθοποιός-θα διαβάσει κι εγώ γράφω λίγη μουσική ειδικά για την περίσταση. Το κομμάτι αυτό είναι ένα δείγμα.
In memoriam, από τον Δυτικό Άνεμο της Μαριάννας Τυρέα-Χριστοδουλίδη, εκδόσεις Οδός Πανός.
Εκείνη η θεία, λοιπόν, μόλις κυκλοφόρησε το νέο της βιβλίο. Μιας αυτό είναι αφιερωμένο και στη μνήμη του πατέρα μου, η παρουσίαση του τον επόμενο μήνα έχει γίνει οικογεναική υπόθεση. Η αδελφή μου-ηθοποιός-θα διαβάσει κι εγώ γράφω λίγη μουσική ειδικά για την περίσταση. Το κομμάτι αυτό είναι ένα δείγμα.
In memoriam, από τον Δυτικό Άνεμο της Μαριάννας Τυρέα-Χριστοδουλίδη, εκδόσεις Οδός Πανός.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: