impro se em backingtrack ερωτιαρικο :P

johnysM

Ενεργό μέλος
Πόντοι
118
Προσπαθω τελευταια να βελτιωσω το phrasing, εχουν βοηθησει λιγο τα intervals που εχω διαβασει αλλα εχω δρομο ακομη, μερικες φρασεις ακουγονται λιγο ξεμπαρκες τωρα που το ακουω αλλα είναι πολυ δυσκολο να παιξεις κατι συνθετο και να εχεις και τελειο phrasing,ισως θελει χρονια εξασκηση...ισως δεν κατακτηθει και ποτε :P

Attachments

Όντως βελτιωνεσαι. Μπράβο, Γιάννη. Έχω πρόβλημα με τον τίτλο μόνο, ερωτιαρικο και ξεκινάς με bend από την κόλαση; Και σε Em; Αυτό είναι νταλκαδιάρικο. Λογικά σε παράτησε.

Όντως βελτιωνεσαι. Μπράβο, Γιάννη. Έχω πρόβλημα με τον τίτλο μόνο, ερωτιαρικο και ξεκινάς με bend από την κόλαση; Και σε Em; Αυτό είναι νταλκαδιάρικο. Λογικά σε παράτησε.
ε ρομαντικ ελεγε αφου :P
(P.S βγαίνει ερωτιάρικο backingtrack και σε major? :P

Το αρχικό bend τα σπάει τα μάλα! Και το υπόλοιπο ωραίο, μερικές λίγες νότες ήταν κάπως λιγότερο σίγουρες στο ρυθμό, αλλά στο σύνολο ήταν καλό!

Απλά έκανε λάθος πάνω και όταν είσαι στην D συγχορδία ταιριάζει καλύτερα από B minor/ pentatonic η F# minor pentatonic και φυσικά D major απλά με προσοχή στην D αν είναι ψηλή νότα γιατί το ακκόρντο είναι maj7 άρα πειραματίσου περισσότερο με την Db.

In the end follow your ear!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back