Είμαστε για τα πανηγύρια ;

bouzoukleri

Ενεργό μέλος
Πόντοι
398
Δεκαπενταύγουστος.

Προτείνετε παρακαλώ πανηγύρια που αξίζει να πάει ο κόσμος να κάνει ότι κάνει.

Μη γίνει διαμάχη ποιότητα εναντίον κόρνας 160 dB.

Δε μπορεί θα υπάρχουν εκεί έξω ορχήστρες που τιμούν την τέχνη τους.

Εεεεελα Κωστα!!!
image.gif

Waterfall-K είπε:
Εεεεελα Κωστα!!!
image.gif

εχω να παω χρονια σε πανηγυρι αλλα τι να το κανω...

ειμαι απο μόνος μου χαχαχα

Να ερθεις στις 28 στο χωριο μου. Στην πλατεια εχει πανηγυρι και ακριβως διπλα εμεις αραζουμε σε μπαρακι φιλου και ακουμε τα δικα μας ως το πρωι, JazzoRockoFunkoBluesιες και οχι μονο...
image.gif

Kαι ποιος λεει οτι δεν υπαρχουν.Δεν εχεις ακουσει δημοτικους ηπειρωτες ή μακεδονες ή χαλκινους.

Τις προαλες στο χωριο μου στην Κοζανη ειχε ενα πανηγυρακι και επαιζε μια φουλ ον κομπανια.Τυμπανα ,τουμπερλεκι,κλαρινο,λεσπολλ κιθαρα,πληκτρα ,τραγουδιστης και βιολι.Μια χαρα παιζαν τα παιδια και τσαμπα απο οτι εμαθα σε σχεση με αλλες εποχες.

Γενικα γουσταρω πολυ τετοιες φασεις.Εδω πανω εχει την Παναγια σουμελα.Σημερα εχει ενα πανηγυρι στο ξερολιβαδο ενα βλαχοχωρι(πουστηδες βλαχοι)και αυριο πανω στο Σελι ξανα βλαχοι.Ολα ωραια .Αυτο καταλαβα απο το θρεντ φιλως,αν ειμαι οφ τοπικ ξες .

(Αν και δεν είμαι βλάχος) μόλις γύρισα από το πανηγύρι στο Σέλι.

Πολύ κλαρίνο, τσίκνα, σουβλάκι και ρετσίνα. Καλά ήταν, για πρώτη φορά.

:)

Διήμερο Φιλιώ Πυργάκη στη Φθιώτιδα, σήμερα στο Μαρτίνο και αύριο στην Αρκίτσα. 150 χρονών και η τύπισσα καλά κρατεί!  :-X

Σήμερα στο σπίτι μου έχω πανηγύρι για την γιορτή της Παναγίας της Φιουζιονίτισας (μεγάλη η χάρη της).

Όλη μέρα θα παίζει Fusion στο σπίτι, με μπύρες, σουβλάκια και τα συναφή.

fusiongtr είπε:
Σήμερα στο σπίτι μου έχω πανηγύρι για την γιορτή της Παναγίας της Φιουζιονίτισας (μεγάλη η χάρη της).

Όλη μέρα θα παίζει Fusion στο σπίτι, με μπύρες, σουβλάκια και τα συναφή.
Μ´ αρέσεις - μονο πρόσεχε τα ακλοτεστ στο γυρισμο. Εχει πολλα μπλόκα σήμερα.

Marvin+ είπε:
Μ´ αρέσεις - μονο πρόσεχε τα ακλοτεστ στο γυρισμο. Εχει πολλα μπλόκα σήμερα.
;D ;D ;D ;D ;D

Το πρόβλημα που έχω, είναι ότι πέρυσι έταξα στην Παναγιά την Γκιμπσονιώτισα (μεγάλη η χάρη της) να της κάνω τάμα μια Les Paul Custom, αλλά τώρα..... είμαι άφραγκος και δεν μπορώ.

Δεν ξέρω τι να κάνω σου λέω! ;D ;D

fusiongtr είπε:
Ρε σατανά αν μπορούσα θα ερχόμουν.
Να ερθεις. Διπλα μενεις. Υπαρχει και σπιτι (μου) οπου μπορεις να μεινεις/μεινουμε. Μια αποφαση ειναι λοιπον, παρε το αμαξακι σου και ελα, το χωριο μου ειναι 20 λεπτα εξω απ'τη Χαλκιδα.
yawn.gif

fusiongtr είπε:
;D ;D ;D ;D ;D

Το πρόβλημα που έχω, είναι ότι πέρυσι έταξα στην Παναγιά την Γκιμπσονιώτισα (μεγάλη η χάρη της) να της κάνω τάμα μια Les Paul Custom, αλλά τώρα..... είμαι άφραγκος και δεν μπορώ.

Δεν ξέρω τι να κάνω σου λέω! ;D ;D
Οριστε

silver-gibson-les-paul-miniature-gu.jpg

Waterfall-K είπε:
Να ερθεις.
Δύσκολο, αλλά σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. :)

Οριστε

silver-gibson-les-paul-miniature-gu.jpg
Αυτή είναι κινέζικη, κοίταξε τα κλειδιά. ;D ;D ;D ;D

Θέλεις να με καταραστεί? ;D ;D

Johnny.T είπε:
επαιζε μια φουλ ον κομπανια.Τυμπανα ,τουμπερλεκι,κλαρινο,λεσπολλ κιθαρα,πληκτρα ,τραγουδιστης και βιολι.Μια χαρα παιζαν τα παιδια και τσαμπα απο οτι εμαθα σε σχεση με αλλες εποχες.
Τα μπολντ πεσ' τα σε μια φίλη μου (την ξέρεις...), που είναι purist, και να δεις τι μπινελίκια έχεις να ακούσεις! ;D

Το (σχεδόν) τσάμπα για τόσες ώρες, είναι άθλιο.

Για original σκηνικα με το σωστο περιβαλλον, προτεινω σε οποιον ειναι κοντα Κορομηλια Μεσσηνιας για αποψε. Σοβαρα. Και το πανηγυρι οταν ειναι στην ωρα του ( 15 Αυγουστου) εχει και αυτο τη χαρη του!  ;D ;D ;D

Μπορώ να θαυμάσω (για λίγο και με την ένταση χαμηλά) στο youtube τη δεξιοτεχνία και την αντοχή αυτών των μουσικών που παίζουν τόσες ώρες και ξέρουν τόσα τραγούδια.

Το αποτέλεσμα όμως για μένα είναι κακόηχο και αφόρητο. Εκτός αυτού, δεν παραπέμπει σε τίποτα το (αυθεντικά) παραδοσιακό.

harilatron είπε:
Το αποτέλεσμα όμως για μένα είναι κακόηχο και αφόρητο.
Έλα ρε μην είσαι "τέτοιος".

Κάτσε μιά ωρίτσα, φάε δυο σουβλάκια και του χρόνου πάλι (υγεία να 'χομεν)  :P :P ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back