αν όχι όλα, τα μισά τουλάχιστον.... ;DSuperfunk είπε:εχεις απολυτο δικιο,ολα τα 7χρονα στο σχολειο της γειτονιας μου παιζουν ετσι!
;D
αν όχι όλα, τα μισά τουλάχιστον.... ;DSuperfunk είπε:εχεις απολυτο δικιο,ολα τα 7χρονα στο σχολειο της γειτονιας μου παιζουν ετσι!
;D
και αυτά που δεν έχουν gameboy, συνήθως συνθέτουν... ;DSuperfunk είπε:εχεις δικιο τα αλλα μισα παιζουν ντραμς οπως παιζε ο Buddy Rich στα 7 του... ;D
τι σου κανει το.... gameboy τελικα... ;D ;D ,λεω να παρω και εγω ενα αν ειναι να παιζω ετσι......
Καταρχήν ειδικά για τον Σγούρο έχω άλλη άποψη!Superfunk είπε:Ναι αλλα να "κατσει" η συνταγη το παιδι θαυμα φυσικα και θα εξελιχθει σε "τερας",βλεπε Μοτσαρτ,Buddy Rich,Stevie Wonder,Michael Jackson,Ριτα Σακελαριου,Μαιρη Λιντα (14 χρονων ξεκινησαν και οι 2),Σγουρο...κτλ.
εχεις δικιο,δεν ειναι τερας ειναι ισως ο καλυτερος πιανιστας του κοσμου!... ;DΚαταρχήν ειδικά για τον Σγούρο έχω άλλη άποψη!
απο την αλλη ολο το "μαρκετινγκ" περι παιδιου θαυματος ειναι πολυ προσφατο οποτε δεν εχει καμμια ιδιαιτερη αξια,αν καποιος "το εχει" θα φανει ειτε στα 6 ειτε στα 30 (στα 30 ας πουμε προσωπικα εγραψα τα περισσοτερα..αριστουργηματα μου... ;D μεχρι τοτε εγραφα ξενογλωσσες αηδιες.. ;D)Το ότι ο υπέργηρος Αρθούρος Ρουμπινστάιν του χάρισε το ρολόι του (δηλώνοντας: "Ευχαριστώ το Θεό που με κράτησε ζωντανό, ώστε να μπορέσω να ακούσω με τα αφτιά μου τον Δημήτρη Σγούρο να παίζει. Είναι ο καλύτερος πιανίστας που άκουσα ποτέ μου, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου"...)
Βασικα και μονο "έπαιξα με τον Ozzy" να λεει (χωρις να αναφερει σε τι ηλικια) νομιζω θα αρκει.... ;D μια και στον κηπο του να ειχε παιξει την ωρα που αυτος εψηνε σουβλακια θα ηταν ηδη "πανω" απο το 99% των κιθαριστων του αμεσου περιβαλλοντος του....ο μικρός τυπάκος θα λέει "έπαιξα με τον Ozzy σε συναυλία με 50.000 άτομα χωρίς λάθος"
Δεν θα χρειάζεται κάν να το λέει, τα views του μικρού στο youtube.com σπάνε, θα τον ξέρουνε ήδη. =]=]=]=]Superfunk είπε:Βασικα και μονο "έπαιξα με τον Ozzy" να λεει (χωρις να αναφερει σε τι ηλικια) νομιζω θα αρκει.... ;D μια και στον κηπο του να ειχε παιξει την ωρα που αυτος εψηνε σουβλακια θα ηταν ηδη "πανω" απο το 99% των κιθαριστων του αμεσου περιβαλλοντος του....
Εγώ πάλι τα αριστουργήματά μου τα έγραψα στα 9, αλλά δεν υπήρχε youtube τότε για να τα παρουσιάσω... ;D ;DSuperfunk είπε:(στα 30 ας πουμε προσωπικα εγραψα τα περισσοτερα..αριστουργηματα μου... ;D μεχρι τοτε εγραφα ξενογλωσσες αηδιες.. ;D)