- Πόντοι
- 398
Αν του κάνει σύσταση μια φορά η αστυνομία πιστεύω θα φοβηθεί και δεν θα ξαναβάλει, απλά πρέπει να υπάρξει αυτή η πρώτη φορά.
Δισκογραφία Watain και στο τσακίρ κέφι Bulldozer από τις πρώιμες demo δουλειές τους.alpatman είπε:...εδω σαν αντιμετρο θα αντιπαραβαλεις αισθαντικες μπαλλαντες απο thrash/ death μπαντες παλαιοτερες κατα προτιμηση με φωνητικα απευθειας απο αποχετευτικα συστηματα ...
Υπάρχουν προδιαγραφές που πρέπει να τηρεί ο τύπος για τα ψυγεία του, ώστε να μην ενοχλούν τα μοτερ τους. Αυτά κατα την εγκατάσταση φυσικά, όταν παίρνει τις άδειες... Βέβαια όταν εγω κάλεσα την αστυνομία για παρόμοιο θέμα, τα "παιδιά" με έδωσαν ως "ο περίεργος απο πάνω" κι έτσι αποκτήσαμε σοβαρότερο πρόβλημα.expired είπε:Αν εχετε κατι να μου προτεινετε κι εμενα σχετικα με το απεναντι μινι μαρκετ που με εχει ζαλισει με τα ψυγεια του δεκτες οι προτασεις.Δεν ξερω κι αν ειναι παρανομο. Δεν ειναι οτι δεν αντεχεται αλλα πιο πολυ οτι βαραει πανω απο τις μισες ωρες της ημερας.
Τωρα φιλε που ανοιξες το θεμα δυσκολα πιστευω θα βρεις ακρη πολιτισμενα - δυστυχως.
Αξιζει ομως να προσπαθησεις και σιγουρα καλυτερο απο το να μην κανεις τιποτα!!!!
Έτσι είναι.yameth είπε:Είναι "Ου Μπλέξεις" η κατάσταση. Εχω φτιάξει και την ταιριαστή σημαία.
Ακριβώς ίδια περίπτωση κι εγώ. Ένα χρόνο κράτησε το πανηγύρι, κι ευτυχώς το καλοκαίρι έκλεισε. Μου είχαν σπάσει τόσο τα νεύρα που έπαιρνα την αστυνομία κάθε Π-Σ δύο με τρεις φορές, και φυσικά ελάχιστες εμφανίστηκε. Η μοναδική λύση που βρήκα και προτείνω ανεπιφύλακτα, είναι ωτοασπίδες σιλικόνης τρεις με τεσσερις φορές την εβδομάδα μέχρι να ηρεμούν τα νεύρα, διότι εάν περιμένεις να λειτουργήσει τίποτα σε αυτή τη χώρα....άστα.RayDTutto είπε:Έτσι είναι.
Έμενα στον πρώτο όροφο.
Είχαμε από κάτω μας καφέ - μπαρ το οποίο το ΠΣ γινόταν κανονικά λαιβάδικο. Πιάνο, κιθάρα, μικροφωνική και έντεχνο κέφι. Με κόσμο να χορεύει, να φωνάζει, να τραγουδάει, να χειροκροτάει.
Μια με το καλό, δύο με το καλό, "δεν βγαίνουμε την εβδομάδα", "θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πιο σιγά", "θα βάλουμε μόνωση", ε δεν γινόταν άλλο.
Τρία διαφορετικά ΠΣ τηλέφωνο αστυνομία. "Θα στείλουμε περιπολικό". Τρεις φορές δεν ήρθε κανείς. Βέβαια μετά αν πήγαινα και του κατέβαζα την τζαμαρία, θα έφταιγα εγώ...
Τελικά, έκλεισε.
ΠΣΟΦΟΣ!!!!
ΛολRayDTutto είπε:Τελικά, έκλεισε.
ΠΣΟΦΟΣ!!!!
Και για να μη νομίζετε πως κάνω πλάκα... κάθισα κάποια στιγμη και προσπάθησα να "φιλοτεχνήσω" την απόγνωση μου. Συνημμένη.yameth είπε:Είναι "Ου Μπλέξεις" η κατάσταση. Εχω φτιάξει και την ταιριαστή σημαία.
Εεε, παραποίηση εθνικού συμβόλου, άρθρο 188 του ΠΚyameth είπε:Και για να μη νομίζετε πως κάνω πλάκα... κάθισα κάποια στιγμη και προσπάθησα να "φιλοτεχνήσω" την απόγνωση μου. Συνημμένη.
Υ.Γ. Λάκη να την υποστείλω;
εγώ θα κινηθώ νομικά και θα ζητήσω για αποζημίωση το καινούριο komplete kontrol αλλά και το maschine και μπύρες για ένα χρόνο.LK είπε:Καταρχάς είναι το 181 ΠΚ.
Κατά δεύτερον, η ανάποδη σημαία, είθισται να σημαίνει "διαμαρτυρία", αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί κάποιος εισαγγελέας..... να μας παραπέμψει (θα το παλέψουμε στο ακροατήριο) ;D
Αν δεν είσαι "δημόσια υπηρεσία", απαγορεύεται ούτως ή άλλως να σηκώσεις σημαία, πλήν των Εθνικών Επετείων... ;D
Στο σπίτι φόρα ό,τι θες. Φοράω χειρότερα και δεν με έχουν συλλάβει (κάνα μπλουζάκι Motorhead όταν κάνω φασίνα ;D)
Υπάρχει υλικό;harilatron είπε:Στον άλλον που έβαζε Βασίλη Καρρά στο από κάτω σπίτι όταν έμενα σε διαμέρισμα (πάλι στην Κρήτη) έβαζα 2 PA ηχεία που είχα τότε σε έναν mosfet ενισχυτή 2X400 και τραγουδούσα από πάνω (έκανα και αφιερώσεις).