Ηχεία B&W DM601 S3 για monitor, γίνεται;

Σχετικά με τα Canton και τα Truth, όταν μίλησα για "λεπτομέρειες" δεν αναφερόμουν σε αόριστα ή υποκειμενικά χαρακτηριστικά (τα οποία μπορεί να επιρεαστούν και από το χώρο, το ύφος και το στυλ της ηχογράφησης κτλ) αλλά σε "κακές" λεπτομέρειες, όπως κλικς, ποπς, παραμορφώσεις οι οποίες ήταν ξεκάθαρες στα Canton ενώ όταν την πρώτη φορά άκουσα στα Truth τα ίδια πράγματα, τα προβλήματα δεν ήταν ακουστά ή τόσο προφανή.

Μάλιστα που προκάλεσε έκπληξη γιατί περίμενα αυτό που ακούω από τα Truth να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Αλλά μάλλον κακό ηχείο είναι οπότε μόνιτορ - ξεμόνιτορ, balanced και unbalanced είσοδοι και λοιπά φτιασιδώματα δεν το βελτιώνουν.

korakios είπε:
αφού και αυτός είναι ο σκοπός ενος hifi:η όμορφα χρωματισμένη αναπαραγωγή
Αν το έγραφες αυτό σε κανένα forum hi-end θα σε είχαν φάει ζωντανό τώρα.  ;D

audiokostas είπε:
Άλλο ένα hi-end σύστημα των +3000Ε και άλλο ένα hifi έχω στο μαυλό μου...

άλλωστε γιαυτό τα γράφω και εδώ,επειδή είσαστε ευγενικοί  :P ;D

Πλάκα-ξεπλάκα δεν πιστεύω οτι αυτοσκοπός ενώς συστήματος αναπαραγωγής είναι ο audiophile χαρακτήρας...εκεί είναι τα "χωράφια" των monitor.(γνώμη μου,μη βαράτε!)

και στο HiFi και στα studio monitor οι κατασκευαστές ηχείων κόπτονται για την ακριβή αναπαραγωγή

ποιοί μας κοροϊδεύουν περισσότερο;  ???

korakios είπε:
Πλάκα-ξεπλάκα δεν πιστεύω οτι αυτοσκοπός ενώς συστήματος αναπαραγωγής είναι ο audiophile χαρακτήρας...εκεί είναι τα "χωράφια" των monitor.(γνώμη μου,μη βαράτε!)

ποιοί μας κοροϊδεύουν περισσότερο;  ???
Κανένας δεν σε κοροϊδεύει εφόσον γνωρίζεις τι θέλεις, τι μπορείς να επιτύχεις και μαθαίνεις πως να το επιτύχεις.

σε ένα στούντιο, με δύο ζεύγη ηχείων, ένα καλό μόνιτορ και ένα καλό χάι φάι, είσαι σε θέση να αποφανθείς ποιό είναι πιο ακριβές;

εγώ δεν νομίζω πως μπορώ

μπορω μόνο να πω ποιο μου αρέσει περισσότερο, αλλά αυτό δεν αρκεί...

Trending...

Νέα θέματα

Back