If you don't know the power of the DARK side...

Kώστας Εβδομηνταεννιάς

kwstas79

Μέλος
Πόντοι
98
6291381e28lz5zi.jpg

Ούτε μία Jackson??Σκατά dark side είναι!

Εγώ ξέρω το άλλο.

Come to the dark side,we have cookies!

Εγώ πιστεύω ότι κάνουν διασκευές reggae σε κομμάτια του Ρουβά από την χρυσή εποχή... ¶αααααντεξαααα, κομμάτια κι'όνειρα μάαζεψαααα.....:):)

Λοιπόν ο μπασίστας (μπασίστας δεν είναι αυτός με τα μαύρα;;; 8O :D ) θα παίζει black-ιές.... 8)

ο πληκτράς παίζει jean michel jarre....(μπορεί και maiden πό somewhere in time.....το πιάσατ 'έτσι;; 8) :) )

ο κιθαρίστας με την flying-v θα παίζει... κάτι σε ac-dc προς accept αλλά και με μια δόση από maiden.... 8)

ο άλλος κιθαρίστας παίζει beatles.... :!: 8O 8O

...και ο drummer θα είναι ο κρουστός της συμφωνικής ορχήστρας της... ζούγκλας Αμαζονίου..... 8O 8O 8O :D :D :D :D

αυτο ειναι απο ενα live στο λονδινο.ειχε τρελα κεφια ο darth(μας ειχε φαει ολα τα groupies)αλλα εγω ειχα προβλημα σον ηχο ασε...

αυτο ειναι απο ενα live στο λονδινο.ειχε τρελα κεφια ο darth(μας ειχε φαει ολα τα groupies)αλλα εγω ειχα προβλημα σον ηχο ασε...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Respct...

Ο Darth είναι και γαμώ ρε, οι τζενταϊ μετά το γύρισαν σε εμπορικό AOR γι'αυτό ο τύπος στράβωσε (γούσταρε αλήτικο hard) και το διαλύσανε το γκρούπ. ¶σε που τα ρομποτ άρχισαν τα electrodark side projects και δεν ήταν συνεπείς στις πρόβες...

Αν ο Darth είναι blackster μαλλον θα βγάζει κανα lightsabre στο μεσον της συναυλίας και θα πετσοκόβει τίποτα αρνιά ή ακόμα καλύτερα τίποτα παρθένες!!!!

οχι ρε συ... το βασο ειναι απο μόνο του lightsaber... βλεπεισ να κατιλιγοθν πουθενα οι χορδες? οηι γιατι απο κει ξεκινά το φωτόσπαθο!!!

Trending...

Νέα θέματα

Back