- Πόντοι
- 36
Έχω έναν χώρο 65 τετραγωνικών περίπου και θα ήθελα να τον διαμορφώσω έτσι ώστε να βρισκόμαστε με τη μπάντα μου και να δουλεύουμε λίγο κάποιες ιδέες κάνοντας παράλληλα πρόβες σε studio/προβάδικο. Θέλω να γίνει αυτό κυρίως για να μην έχουμε την έγνοια συνεχώς να βιαζόμαστε για την ώρα και να μπορούμε να παίζουμε μουσική λίγο πιο χαλαρά.
Αυτό που σκέφτομαι είναι :
Trigged drums με mesh heads -> laptop με bfd/superior drummer->line in στο pc
Cymbals -> overhead μικρόφωνα -> line in στο pc
Κιθάρες/Μπάσσα -> πεταλιέρες -> line in στο pc
Φωνή -> mic (πιθανα καποιο πυκνωτικό με mic shield σαν αυτό)->line in στο pc
H κάρτα ήχου που θα χρησιμοποιήσω θα είναι πιθάνα κάποια με 8 εισοδους mic ή της alesis ή της presonus (ή τελος πάντων κάποια σε αυτό το budget).
Απο το pc σκέφτομαι μια έξοδο σε ενισχυτή ακουστικών και απο εκεί να ακούμε με ακουστικά.
1ο) Πιστεύετε ότι θα λειτουργήσει ?
2ο) Τι ακουστική διαμόρφωση θα πρέπει να κάνω για τα πιατίνια ?(σημ.: e-pads θα προτιμούσα να μην χρησιμοποιήσω)
Αν δεν υφίσταται αυτό που σκέφτομαι έχετε κάποια ιδέα για "ήσυχη πρόβα" σε σπιτι χωρίς ηχομόνωση ?
Ο χώρος φαίνεται στα συνημμένα.
Διαστάσεις: 7x9 m, ύψος 2.4 m
Αυτό που σκέφτομαι είναι :
Trigged drums με mesh heads -> laptop με bfd/superior drummer->line in στο pc
Cymbals -> overhead μικρόφωνα -> line in στο pc
Κιθάρες/Μπάσσα -> πεταλιέρες -> line in στο pc
Φωνή -> mic (πιθανα καποιο πυκνωτικό με mic shield σαν αυτό)->line in στο pc
H κάρτα ήχου που θα χρησιμοποιήσω θα είναι πιθάνα κάποια με 8 εισοδους mic ή της alesis ή της presonus (ή τελος πάντων κάποια σε αυτό το budget).
Απο το pc σκέφτομαι μια έξοδο σε ενισχυτή ακουστικών και απο εκεί να ακούμε με ακουστικά.
1ο) Πιστεύετε ότι θα λειτουργήσει ?
2ο) Τι ακουστική διαμόρφωση θα πρέπει να κάνω για τα πιατίνια ?(σημ.: e-pads θα προτιμούσα να μην χρησιμοποιήσω)
Αν δεν υφίσταται αυτό που σκέφτομαι έχετε κάποια ιδέα για "ήσυχη πρόβα" σε σπιτι χωρίς ηχομόνωση ?
Ο χώρος φαίνεται στα συνημμένα.
Διαστάσεις: 7x9 m, ύψος 2.4 m