ΗΑGGARD

Ειναι κορυφαιοι...ατμοσφαιρικοι, κλασσικοι, brutal. μελωδικοι, μελαγχολικοι ολα μαζι! :wink:

Ναι...η πρωτη μου επαφη ηταν απο ενα δωρο-cd συλλογη του Hammer κατι αιωνες πριν (ενα ασπρομαυρο αν θυμαμαι καλα)!!

Μου ειχε πεσει το σαγονι με εκεινο το τραγουδι! 8O

Βεβαια δεν ειναι και πολυ ευκολο να βρεις να αγορασεις cd τους... :roll:

Φοβερή μπάντα... αδικιμένη. Κ εγώ από το Hammer τους γνώρισα...

Θα κλάψω πάλι, να τι μου κάνετε. :cry:

Ειναι φοβεροι!!!!!

Το πρωτο και το δευτερο ειναι απιστευτα!!!Μετα βγαλαν ενα ζωντανο,πολι καλο,και μετα ενα τριτο δισκο που εμενα μου αρεσε αλλα οχι οπως τα αλλα.\

.Φοβεροι!!!!!!

μπραβο τους!!ωραια προσεγμενη μουσικη!!εως εντυπωσιακοι!! :!: :!: :!: :D :D :D

Μ'άρεσε πολύ αυτό το ταίριασμα της metal με τα κλασσικά όργανα.. Σε ταξιδεύει.. Εμένα με πήγε κάπου στο μεσαίωνα.. Και μάλιστα στο site τους που μετά επισκεύτηκα είδα να γράφει :The biggest and hardest classical/medieval/metal-band of the world.. Τελικά εχουν βγάλει πιο πολλά cd.. Ρίξτε μια ματιά..

http://www.haggard.de/

Ναι τα δύο πρώτα τους ήταν πολύ ωραία - και εγώ το 1ο από το Hammer το είχα. :) Ειδικά το "Awaking the Centuries" το έλιωσα (αν και ούτε 40 λεπτά,και αυτά με intros/γεμισματα/κλπ). Πολύ πετυχήμένη μίξη metal/symphonic...

Είναι από τα λίγα group που έχουν μεγάλο πρόβλημα χώρου στη σκηνή. :wink:

Από τα λίγα metal group που μου λέει κάτι. (Μαζί με άλλα 10-15 δλδ :lol: :lol: )

Υπεργκρουπαρα.Συμφωνικο μεταλ σε ολο του το μεγαλειο.Ακουστε τον δισκο Eppur si muove και θα πα8ετε τρελη πλακα

Ρε παιδιά ποιο cd είχε το hammer; Εγώ μόνο το And Thou Shalt Trust... The Seer έχω και έχω τρελαθεί...

Ρε παιδιά ποιο cd είχε το hammer;
Παλιοτερα μιλαμε παντα...ενα που ειχε για εξωφυλλο μια ασπρομαυρη εικονα με μια βαρκα σε μια λιμνη :roll: ...Το πρωτο τραγουδι ειναι Bal-Sagoth αν θυμαμαι καλα! :D

Ρε παιδιά ποιο cd είχε το hammer;
Παλιοτερα μιλαμε παντα...ενα που ειχε για εξωφυλλο μια ασπρομαυρη εικονα με μια βαρκα σε μια λιμνη :roll: ...Το πρωτο τραγουδι ειναι Bal-Sagoth αν θυμαμαι καλα! :D
Αμαν τι μου θύμισες τώρα...

Trending...

Νέα θέματα

Back